Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 418
Neyse la yarın patronlarımızın yanına gidelimde bize sağlam bir sövsünler bakalım kaçımız dayanabiliyor anamıza bacımıza sövülmesine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tribünlerin oyuncuları bağrına basması ne kadar doğalsa taraftarın küfretmesi de o kadar doğal bişey. Doğruluğuna veya yanlışlığına değinmiyorum ama şu yaşına kadar futbol oynamış biri küfürlere kulağını kapatıp işine bakamıyosa sorun var demektir.
Neyse la yarın patronlarımızın yanına gidelimde bize sağlam bir sövsünler bakalım kaçımız dayanabiliyor anamıza bacımıza sövülmesine.
artık sabrımız taştı gerçekten. sen 3 milyon Euro gibi buradaki insanlarım çoğunun hayatı boyunca göremeyeceği paraları kazan senede, git maçta rezalet oyna, o kadar net pozisyonları kaçır, sonra sana tepki gösteren taraftarlarınla tartış. yemin ederim o hareketlerini izlerken utandım bir Galatasaraylı olarak. beyefendimiz ergen kız gibi sürekli övülecek, pohpohlanacak da canı isterse ya da önüne top düşerse gol atacak. geçiniz... işine gelmeyen tepki olduğunda da gidip taraftarlarla ikili tartışmaya girecek. burası ne Trabzonspor, ne de Fenerbahçe Burak efendi. bu hareketlerin yakışmıyor camiamıza. umarım en kısa zamanda düzeltirsin kendini ya da defolup gidersin
Ben prof bir futbolcu olsam birisi bana küfür etse önce bir düşünürüm acaba bunlar bana niye durup dururken küfür ediyor diye . Kaldı ki 2 senedir yatan , kaleye giden bir topu bile auta atan , bu hazırlık maçında da yokları oynayan Burak'a tepki verilmesi haktır . Adam oynamasa bile senede 3 milyon euro gibi , şu an forumdakilerin tüm kazancını birleştirsek yine de ulaşamayacağı bir rakam alıyor kendileri . Oraya kadar giden , takıma her türlü yardım ve desteği yapan bir taraftarın da sonuna kadar tepkisi haklıdır .
Biz fbliler gibi değiliz . Doğruya doğru , yanlışa yanlış deriz .
aynı şey mi kafayı kullanmayan renkdaş
burakın 25 milyon patronu var çıkar bikaç bini küfür eder
bu kadar çok patronu olduğu için alıyor zaten 3 milyon €yu
İyi refik sana 3 milyon verek arkasından da sövek sana bu mantıklı geliyor ve geniş olabiliyorsan bir şey demiyorum.
Sana da senede 3 milyon euro verseler anana edilen küfürlere profosyonelce mi yaklaşırdın?