Burak Taraftarlarla Tartıştı! (2014)

Neyse la yarın patronlarımızın yanına gidelimde bize sağlam bir sövsünler bakalım kaçımız dayanabiliyor anamıza bacımıza sövülmesine.

Ulan şampiyonluğu vermene rağmen zaten haketmediğin maaşa bir de zam yapılıyor sen yine de gol kaçırıyorsun, mücadele etmiyorsun yine de mazoşist taraftar saçma bir şekilde sana sahip çıkıyor.Oyundan çıkarken utançtan ağlamak yerine sırf bir kişi tepki gösterdi diye olay çıkartıyorsun.Anladık karakter yoksunusun da, kırıntısı da mı olmaz insanda?

Tribünlerin oyuncuları bağrına basması ne kadar doğalsa taraftarın küfretmesi de o kadar doğal bişey. Doğruluğuna veya yanlışlığına değinmiyorum ama şu yaşına kadar futbol oynamış biri küfürlere kulağını kapatıp işine bakamıyosa sorun var demektir.

ben sadece işin doğruluğu kısmındayım

kimsenin (burak yılmaz veya başkasına) maça geliyorum diye küfretmeye hakkı yok. Tamam geliyorsun para veriyorsun güzel ama bu demek değildir ki kötü oynadı diye veya başka sebepten küfretmek

ha tribünlerin maçtan önce oyuncuları çağırıp yumruk şov yapmaları ve havalimanında karşılamalarıda bi okadar saçma bence

yavuz hirsiz ev sahibini bastirimis

küfürmü yiyorsun dinlemiyeceksin gideceksin !!! transfere gelince profesyonel kesiliyorsan küfürü duyunca da profesyonel olacaksin, yok olamiyorsan ozaman da yillik 2-3 milyon istemiyeceksin, sonucta o kazandigin paranin bir kismini o taraftar veriyor.

taraftar yanlis mi yapti, yapmistir ama eger o taraftar sana küfür ediyorsa biraz da kendine bak neden acaba diye

Neyse la yarın patronlarımızın yanına gidelimde bize sağlam bir sövsünler bakalım kaçımız dayanabiliyor anamıza bacımıza sövülmesine.

aynı şey mi kafayı kullanmayan renkdaş

burakın 25 milyon patronu var çıkar bikaç bini küfür eder

bu kadar çok patronu olduğu için alıyor zaten 3 milyon €yu

Suç burak'ta değil, yönetimde

Geçen yıl sezon boyu küfrettik, yönetim ödül verdi..

Ben prof bir futbolcu olsam birisi bana küfür etse önce bir düşünürüm acaba bunlar bana niye durup dururken küfür ediyor diye . Kaldı ki 2 senedir yatan , kaleye giden bir topu bile auta atan , bu hazırlık maçında da yokları oynayan Burak'a tepki verilmesi haktır . Adam oynamasa bile senede 3 milyon euro gibi , şu an forumdakilerin tüm kazancını birleştirsek yine de ulaşamayacağı bir rakam alıyor kendileri . Oraya kadar giden , takıma her türlü yardım ve desteği yapan bir taraftarın da sonuna kadar tepkisi haklıdır .

Biz fbliler gibi değiliz . Doğruya doğru , yanlışa yanlış deriz .

yönetimde de suç var tabi ne diye bu adama zam yaparsın.

biraz suçta tabiki 5+3 saçmalığında (suçun büyük kısmı)

artık sabrımız taştı gerçekten. sen 3 milyon Euro gibi buradaki insanlarım çoğunun hayatı boyunca göremeyeceği paraları kazan senede, git maçta rezalet oyna, o kadar net pozisyonları kaçır, sonra sana tepki gösteren taraftarlarınla tartış. yemin ederim o hareketlerini izlerken utandım bir Galatasaraylı olarak. beyefendimiz ergen kız gibi sürekli övülecek, pohpohlanacak da canı isterse ya da önüne top düşerse gol atacak. geçiniz... işine gelmeyen tepki olduğunda da gidip taraftarlarla ikili tartışmaya girecek. burası ne Trabzonspor, ne de Fenerbahçe Burak efendi. bu hareketlerin yakışmıyor camiamıza. umarım en kısa zamanda düzeltirsin kendini ya da defolup gidersin

Sana da senede 3 milyon euro verseler anana edilen küfürlere profosyonelce mi yaklaşırdın?

Ben prof bir futbolcu olsam birisi bana küfür etse önce bir düşünürüm acaba bunlar bana niye durup dururken küfür ediyor diye . Kaldı ki 2 senedir yatan , kaleye giden bir topu bile auta atan , bu hazırlık maçında da yokları oynayan Burak'a tepki verilmesi haktır . Adam oynamasa bile senede 3 milyon euro gibi , şu an forumdakilerin tüm kazancını birleştirsek yine de ulaşamayacağı bir rakam alıyor kendileri . Oraya kadar giden , takıma her türlü yardım ve desteği yapan bir taraftarın da sonuna kadar tepkisi haklıdır .

Biz fbliler gibi değiliz . Doğruya doğru , yanlışa yanlış deriz .

kimse sana küfretse oturup düşünmezsin kardeşim :D

bunu diyen ağır şekilde yalan söylüyodur. Küfrün savunulacak tarafı yok

tepki versinler yuhlasınlar ozaman oturur düşünürsün küfredince değil

aynı şey mi kafayı kullanmayan renkdaş

burakın 25 milyon patronu var çıkar bikaç bini küfür eder

bu kadar çok patronu olduğu için alıyor zaten 3 milyon €yu

İyi refik sana 3 milyon verek arkasından da sövek sana bu mantıklı geliyor ve geniş olabiliyorsan bir şey demiyorum.

Ya bırakın. Bir sonraki maçta tribüne çağırıp yumruk şov yaptırır, kral kral diye bağırırsınız. Kaçırdığı ilk pozisyonda söver, attığı ilk golde yine kral diye bağırırsınız. Burada bunun futbolcu olmadığını söyleyene de garip taraftar dersiniz.

Burada bugün Burak hakkında atıp tutan zihniyet ile 3 sene önce Ardaya sallayan zihniyet aynı.

Ulan Burak sahada hakeme küfrederken bişey yok da taraftar Burak'a küfrederken mi var? :D:D:D

Bırakın aga, Burak hakeme küfredebilen biriyse taraftar kendisine küfredince de susacak.

İyi refik sana 3 milyon verek arkasından da sövek sana bu mantıklı geliyor ve geniş olabiliyorsan bir şey demiyorum.

bu kadar büyük bir camiayı sahada temsil ediyorsan ve hakkından çok çok fazla parayı alıyorsan bazı yükleri de sırtında taşıman lazım her söylenene kulak asmaman lazım

olay bu

küfür ne olursa olsun yanlış burdaki amaç burakı savunmak değil.

zamanında burakta taraftarlara küfretmişti bunu unutmamak lazım buda yanlış. ozaman onada doğru diyin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WGCmYkQwKAs[/media]

Sana da senede 3 milyon euro verseler anana edilen küfürlere profosyonelce mi yaklaşırdın?

kadıköydede sövüyorlar.. yiyorsa orda delikanlılık yapsın..

kendileri sövmiyor mu saha içinde hakeme filan...

bırakalım bu işleri o zaman.. kendini sövdürmeyeceksinnn..

hakan şükürde sac baş yoldururdu sahada, ama dönüpte ona küfreden, hatta alay geçen kaç taraftarla tartıştı..

büyük golcü olmak değil önemili olan, adam gibi adam olmakk...

Geri
Üst Alt