Burak Taraftarlarla Tartıştı! (2014)

BvVaVe1IMAAOyMY.jpg

hadi diyelim bu yazilan gercek, peki yanindaki insanlarin elli armut mu topluyor? neden bir tepki vermemis bu kisiye? tekrar sölüyorum bu küfür eden taraftar yanils yapmistir ama burak ondan da kabahatli

Burak nasıl daha fazla suçu olabilir anlıyamıyorum....Yahu Bu adama 1 senedir hep küfür ediliyor...insan Bu kadar küfürü bir yere kadar içine atabilir....Drogbayı ne kadar sevsemde Chelsea maçındaki ve sonrasında yaptıklarını Burak veya başka Yerli futbolcu talwärts Adam linç edilirdi...Ama Yabancı olunca herşey değişiyor Bu ülkede....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WGCmYkQwKAs[/media]

ft dayısından futbol yerine küfür etmeyi öğrenmiş

Burak nasıl daha fazla suçu olabilir anlıyamıyorum....Yahu Bu adama 1 senedir hep küfür ediliyor...insan Bu kadar küfürü bir yere kadar içine atabilir....Drogbayı ne kadar sevsemde Chelsea maçındaki ve sonrasında yaptıklarını Burak veya başka Yerli futbolcu talwärts Adam linç edilirdi...Ama Yabancı olunca herşey değişiyor Bu ülkede....

kimse kimseye durduk yere küfür etmiyor, dogrudur taraftarin küfür etmezi cok sacma bir tepki , baska yolla bunu yapabilir, ama burak da biraz kendine bakmali , bukadar para kazanan biri icin bence yeterli calismiyor birsekilde extra antremanlarla, son vuruslarini düzeltebilir veya top kontrolunu , büyük ihtimal bunlari yapmiyordur , yapiyorsada hic bir düzelme gözükmüyor, küfür yedi anlarda extra performans gösterse pres yaparak yada daha iyi oyniyarak ozaman o küfürler yerine alkis alir, ama burak malesef yedi tepikilere karsi mac icinde ruhsuz kaliyor

Empati yapın Empati , ana bacı sinkaf yapılacak , bakar mısınız öyle sözde taraftara ? Olur kardeşim akşam bize mi beklerim dersiniz yada ?

Yabanci siniri serbest kalmasi lazim yoksa boyle 2-5 kurusluk adamlar kendilerini adam yerine koymaya devam eder. Senede garanti 3 milyon para kazaniyor ama kesinlikle o parayi hak etmiyor bu futbol fakiri yeminle yazik gunah. Bundan bin kat ust futbol oynayan adamlar var hollandada avrupa bunun maasini yuzde 10'nu bile almiyorlar yazikar olsun iste bu yuzden borc batagindan kurtulamiyoruz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Ulan sirf senin kaciracagin golleri bildigim icin bu sezon futbol izlemeye soguyorum bee bas git

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Burak'ın sportif yönü ayrı bir tartışma konusu. ama konumuz orada dümdüz giden birinin yaptıkları.

bakın aşağıdaki yotube linkinin altında nerdeyse Galatasaraylı kadar Fenerlilerin yorumları var. İşte asıl ona çıldırıyorum.

lan sizin ne işiniz var orada. hayır asıl amaçları ortalığı karıştırmak. ama ne yazık ki bizden birkaç kişi onların gazına gelip birbirine sataşmış.

lan adamların zaten amacı bu. düşmeyin şunların tuzağına...

sanki kendi adamları çok ahkalklıymış gibi gelip bize , bizim oyuncularımıza ahlak dersi vermeye kalkıyorlar.

tabi ki biraz da sinirle söylüyorum ama o küfür eden adamın da bunlardan biri olmadığını düşünmedim değil.

neden olmasın...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qaUxBzJ-UQ0[/media]

şu videoya bakarsak melo kaptan olmalı ahmet abi :D

Olay tartışma degil..olay Burakin GS forvetlik fazla geldiği

* LG G2 Tapatalk *

Bu olayi da unutulmasin zirtonun

Geri
Üst Alt