burak ve umut'un akılalmaz santrası

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Ezbere mi oynuyorlar, yoksa topun atıldığı noktada takım arkadaşı var sanıp halüsinasyon mu görmüşler bilemiyorum ama şu bir gerçek ki bu ikisi 3,5 senedir bizim takımda oynuyor. Ve oynamaya da devam ediyorlar..

[VINE]elahTQhFizA[/VINE]

3. veya 4. golden sonra böyle saçma 1 santra daha yapıldı.Onu kim yaptı sinirden göremedim.Yine Burak denen top tepici yapmıştır kesin.

Bu pozisyonun aynısını maç sonuna yakın tekrar gördüm. :)
Diyecek söz yok cidden, sınanıyoruz.

Terim basimiza bela etti bu yeteneksizleri, ardindan 3 TD degisti halen takimdan gonderilmediler

abartmışsın orda en az burak kadar başı kesik kuş gibi giden yasin de kabahat vardır veya hızlı oynamak isterken yaşanan bir telaşın etkisi...bunun gibi santralar haftada 4-5 maç izleyen birisi olarak her hafta görürüm ve hiç şaşırmadım

bu 2 kazmaya futbolcu lisansı vermek futbola ihanet. ayrıca futbol oynamak için yeterli iq ya sahip değiller hatta beyinlerinin olduğundan bile şüpheliyim

Umut ilk geldigi sezonunda fena degildi. Burak'da baya iyiydi.

Ama Umut 3. forvet, Burak'ta yabanci siniri kaldirildan sonra ihtiyacimiz yok

Ikisi Galatasaray için yetersiz.

Rezil posisyon yani. Başka ne yazılır ki

İyi ki maçı izleyememişim komedi resmen

Doğru düzgün santra yapsalardı akıl alırdı zaten.Heriflerin doğru yaptığı hiç birşey yok ki futbolda.Ama futbolcular işte.

beyin adinda bir organ mevcut olmayinca böyle görüntüler ortaya cikabiliyor

İşte bu herifler senede ortalama 3 milyon avro para alıyorlar :red: Yazık günah yemin ediyorum.

peki ya sabrinin ceza sahasına girip sol ayağıyla şut atacağım diye topa takılıp düşmesine ne demeli

Amator oyuncular bile boyle birsey yapmaz , resmen komedi.

Pas yerine şut deneyebilirdi

Cezam bitmiş hic bisey yazasim yok valla billa allah belanizi versin umut burak sabri sabri sabri sende hamza sen

:2aloh1::2aloh1:

Beyler ben göremiyorum baska yerde bulamam mı yav bir el atsanız.

Geri
Üst Alt