Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Iyi güzel de devre arasi linnes ayari bir forvet alsalardi tadından yenmezdi şimdi Umut'la saç kalmayacak kafada...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut oynayamaz topu ayağına her aldığında cümleten küfür yiyecekler.umut her maç ağlayarak terk eder stadi

?すべての鳥をファック?

Bu herifi havaalaninda gitmeden once tekme tokat dovecek bir gonullu yok mu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu transfer de gerçeklesmez Galatasaray'da kalırsa Burak, taraftar harbi basar florya'yı.

Tepe tepe kullansınlar. Bir daha da Allah göstermesin yollar kesişmesin.
Emeklerin verdiklerin için sağolsun.

tutturmuşlar 8 milyon az diye gazeteler kanallar :) neymiş avrupaya gitse bu paraya iyi ama çine gidince iki katı olmalıymış ulan işte düşünün bu adamın avrupaya gitse iyi para denilenden fazla değeri yok. Avrupada vermezler bu parayı ama çin kulüpleri para saçarken buraka verilebilecek maximum parayı vermişler. 30 küsür yaşında ve performansı GalataSarayda daha fazla yükselemeyecek bir oyuncuyu iyi paraya sattık. Transfer konusuna gelecek olursak bence seneye de transfer yapılmasın ve yapılanmaya gidiyoruz densin gençlerle seneye oynayalım ya da az maliyetli oyuncular alınsın bir sonraki sene bu takım borc yükü hafiflemiş bir şekilde beş sene sonra göz dolduran futbol oynayabilecek takım kursun

Çin ligi macları Türkiye saati ile kaca denk gelir acaba ??
Bizim saatimiz ile sabaha karşı 4 gibi mesaiye başlayıp öğleden sonra 15.00 gibi mesaileri bitiyor demekki 16.00-19.00 arası yine bizim saatle, işimden biliyorum :)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meloyu sattılar takım önliberosuz kaldı 6 ay sonra yerine dınk diye vasat biradamı aldılar, şimdide burakı sattılar takım forvetsiz kaldı 6 ay sonrada yerine muhtrmelen vasat altı bir forvet alıp gelirler. 3.adımdada sneijderi satıcak takımı 1 sene de onnumarasız oynatır, Dursun denen işbilmez adım adım takımı küçültüyor. Ne diyelim hayırlı olsun ama gerçekleri görmek gerek, bu adamın vizyonu galatasarayı ptt lig seviyesine indirmektir ve bunu da yapıyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak varken de forvetsiz di bu takım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray'ın ileri ucunun zamanla değişimi ;

CafS4p8UcAAFUrt.jpg

Burak orada tutunursa selçukta çine gider sezon sonu. galatasaray sevdalıları için güzel haberler!!! sezon sonu selçuk yerine makoun burak yerinede mvillayı alırız tamam olur.

Umut sene sonu gider diğer seneyede 2 forvetle başlarız

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız bu Guoan takımına bize yaptıkları iyilik icin Tarık'ı falan hediye edelim bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Türk menejerlerin çin ile alışverişe ayağının alışması iyi oldu.

Bizim saatimiz ile sabaha karşı 4 gibi mesaiye başlayıp öğleden sonra 15.00 gibi mesaileri bitiyor demekki 16.00-19.00 arası yine bizim saatle, işimden biliyorum :)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 saat fark var bildiğim kadarıyla.Akşam 8 de oynasalar burada öğlen 2 olur.

Geri
Üst Alt