Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Lukunku STancu gibi adamlara göre en iyisi bencede. Büyük maçlarda genelde iş yapmayan golcüydü rahmetli.:(

duyanda ligte sadece fener,bjk,ts a karsi oynuyoruz diyecek.

Üstelik TS 3 gol atmisti (5 macta)

tek kötü maclari fbye karsiydi. Orda bir penalti golü haric bir halta yaramamisti dogru.

Neyse geldi gitti . Insallah Gelecek forvet Guiza gibi kol gibi girmez bize. Insallah sattigimiza deger.

duyanda ligte sadece fener,bjk,ts a karsi oynuyoruz diyecek.

Üstelik TS 3 gol atmisti (5 macta)

tek kötü maclari fbye karsiydi. Orda bir penalti golü haric bir halta yaramamisti dogru.

Neyse geldi gitti . Insallah Gelecek forvet Guiza gibi kol gibi girmez bize. Insallah sattigimiza deger.

TS'U GEÇ. onu saymiyorum. Önemli maç derbiler. avrupada atamiyor 1 sene dişinda. cluj Braga'ya atti. Bir Schalke maçinda iş yapti. illa ligi söylemiyorum.

Her neyse bu yönetime güvenmiyorumda Burak'in yerine maliyet verim açisindan beteri gelmez ama iyisini alabilirler mi zor gibi duruyor.:(

Musap hala vazgecmedin mi su herifi savunmaktan yahu.

Net bir sekilde kücük maclarin adami. Neredeyse her önemli macta sahada hayalet gibi dolasiyor. Böyle forvet olmaz olsun.

Musap hala vazgecmedin mi su herifi savunmaktan yahu.

Net bir sekilde kücük maclarin adami. Neredeyse her önemli macta sahada hayalet gibi dolasiyor. Böyle forvet olmaz olsun.

benim problemim bu yönetime güvenmemekle alakali. Boktan bir herifi alacaklarina cok korkuyorum . Derler ya Gelen gideni aratir diye.

Bu yönetimde o nu basarma potensiyeli bir hayli var

benim problemim bu yönetime güvenmemekle alakali. Boktan bir herifi alacaklarina cok korkuyorum . Derler ya Gelen gideni aratir diye.

Bu yönetimde o nu basarma potensiyeli bir hayli var

Güvenmemen normal yani bende hic bir sekilde güvenmiyorum. Ama bence bu yönetim sezon sonu yolcu olacak. Yazin da adam akilli bir forvet aliriz.

Bundan sonra bayrak asma işlemi bu şekilde olacak :D

aksine Dursun seçimi kazanir. Herkes bu adami destekliyor.

Tabi karsisina güclü bir rakip cikmali öyle Turgay Kiran gibi herifler cikarsa tabi liseli fosiller Dursunu destekler. Bu herif daha basimiza büyük isler acacak bence Riva ve gayrimenkuller konusunda.

Güvenmemen normal yani bende hic bir sekilde güvenmiyorum. Ama bence bu yönetim sezon sonu yolcu olacak. Yazin da adam akilli bir forvet aliriz.

eski baskanlarla birlikte toplanti düzenlemis.

Ne cikmis : Dursun yeniden baskan ama baska kisilerle beraber. Nasushi, kardesi ve Isbecer(emeyen) halen kadroda olacaklarmis

Arda resmi instagram hesabından veda etmiş, KAP formalite artık. Hayırlı uğurlu olsun alanada verenede

4985f22939586fd9fc8df58cf18a1ee5.png

eski baskanlarla birlikte toplanti düzenlemis.

Ne cikmis : Dursun yeniden baskan ama baska kisilerle beraber. Nasushi, kardesi ve Isbecer(emeyen) halen kadroda olacaklarmis

Bekleyelim. Hamza ligin ikinci yarisini göremez diyordum, Dursun da 2.senesini göremez demistim. Biri tuttu sira digerinde :)

Geri
Üst Alt