Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Linnesin ayağını kaydırmazsa sabri sene sonu yolcu.

insallah yarabbi diyelim.

Bakalim bunak bugün ne yapicak. Aklimdan iki sey geciyor

------------------------------------------------------------Nando-----------------------------------------------
Esek----------------------------Chedjou----------------------------------Koray--------------------------Carole
-------------------------------------------------Lescuk-------------Donk-------------------------------------
Linnes----------------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------Olcan
-------------------------------------------------------------Sinan---------------------------------------------

yada sinan sag kanada, linnes sag beke , umut forvete

sag taraftada olcan sol bek sol kanatda yasin

Saka maka qral gitti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insallah yarabbi diyelim.

Bakalim bunak bugün ne yapicak. Aklimdan iki sey geciyor

------------------------------------------------------------Nando-----------------------------------------------
Esek----------------------------Chedjou----------------------------------Koray--------------------------Carole
-------------------------------------------------Lescuk-------------Donk-------------------------------------
Linnes----------------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------Olcan
-------------------------------------------------------------Sinan---------------------------------------------

yada sinan sag kanada, linnes sag beke , umut forvete

sag taraftada olcan sol bek sol kanatda yasin

Forvet umut olur değişiklik yapmaz zaten umutu çok seviyo denizli :) podolski sinan kanatlar olur bekler önemli bakalım carole ve linnesi oynatmayı akıl edicek mi

keita_arma_arda.jpg

bu adam gidince iyi para(ne kadar olduğu önemsiz) diyen adamlar şimdi kral kral niye gitti diye bi taraflarını yırtıyor.

benim 3 e 5 e bakmıyorum ki zaten gelen parayı düzgün harcamadığımız aşikar.

bir maç boyunca hiçbir şey yapmayıp taraftar ıslıklayınca elini kolunu sallayıp koşmayan sonra da gol atınca 4.yıldızı gösteren densizin gitmesi iyi oldu.

Burak 10'a satildigsa ustunede 3.5 senelik sozlesmesinide katmak lazim, bu isden cok fazla zarar yemeden ciktik hayirlisi

Bu yönetim Galatasaray düşmanı. Bu dönemde hele elinde forvetin yokken ersan fiyatına burak ı göndermek ağır mantık hatası. Hatta böyle bir hamle için akıl tutulması yaşamaları lazım. Galiba da yaşıyorlar.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim Galatasaray düşmanı. Bu dönemde hele elinde forvetin yokken ersan fiyatına burak ı göndermek ağır mantık hatası. Hatta böyle bir hamle için akıl tutulması yaşamaları lazım. Galiba da yaşıyorlar.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12301670_793741644081779_3114826705524194877_n1.jpg

Maçtan sonra kap gelir

Ugur Karakullukcu ve Evren Turhan A Spor'da

herkes vedalasmisda hala resmi bir aciklama yok bu ne bicim bir durum ya

Geri
Üst Alt