Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Heryerde son dakika :) hayırlı olsun beyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

6.5 milyon euro az para belki ama 2019'a kadar alacağı yıllık ücretlerden de kurtulduk.

6.5 az değil asıl kurtulduğumuz yıllık ücret iyi kar olacak

benim uefadan hala umudum vardı trol gibi ama wesley'i de 25'e satalım

mephobia ‏@mephobia8 2 dk.2 dakika önce Çeviriyi görüntüle
#Jiangsu offered €16m for Wesley Sneijder from #Galatasaray today and offering him €7m per year for 4 year contract. Answer is not given.

8 milyon tabi müthis normal sartlarda ama iste normal sartlardan bahetmiyoruz arkadaslar. Cin'liler Sow'a 17 Ersan'a 7 vermis adamlar..

Biraz pazarlik yapsak 15 aliriz.

Lan n'oluyoooorrr... :D

GooooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Mal'miyiz arkadas cinliler gelip istiyor ve 8'e satiyoruz? Adamlarla biraz pazarlik yapsan cikarip 15'i masaya koyacaklar.

Sow'a bile 17 verdiler arkadas. Bi Burak'in istatistiklerini önlerine koyun sunlarin.

Haklisin ama bosver. O kalibrede bi yonetici olmadigi icin... Gidiyor yav s. Et gerisini....

?????????????????????????

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaldık umut a seviniyor millet birde ayıp yaaaa

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etoo çaktı burak gitti Allahım haziran dan beri ilk kez gülüyorum:)

İyidir iyi boşverin.

Maaşlarıyla falan baya ciddi bir mali yükten kurtulduk.

8 milyon az, Ersan bile 7 milyon'a gitti

gitsin ama umarim fazla bonservis alariz

??????? umut ????????

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğruysa harika bir haber ama hala inanamıyorum. Hele bir imzalar atılsın resmi olarak gitsin de sonra sevineceğim. Bu sene zaten gitti artık o yüzden sırtımızdaki kamburların birinden bile kurtulsak kardır.

Ya boşverin bonservisi falan. Bu kazmaya 2019a kadar 10 m euro maaş verecektik ve kahrini kaprisini cekecektik. Bedava da gitse bayramdir. Şu rizikci hamiti almazlar mi acaba yaw. Bayern, real görmüş adam diye kakalasak. Biraz da orada riziklansin.

sevincten sigarayi yuttum.bugün bayram.:gsbayrak:

Geri
Üst Alt