Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Bu sene zaten biz copuz. Bu yonetim seneyede oyuncu satmadan transfer yapamaz. Ben 2 sene hicbirsey beklemiyorum takimdan. besiktas gotursun 2 sene ligi sonra biz yine basa geceriz. Once boktan pusurden kurtulalim

kap yasrın aksam saatlerınde verılcekmış ve ayritten bejing glubu 2-3 m euro bonus prim vericekmiş sezon sonunda

burak yılmaz ı en çok savunanlardan birisiydim ama geri kalan 3 yılda o kadar para çok fazlaydı yıllığı.para ederken satılması bence doğru hamle.tek kötülüğü forvette umut ı izleyip kahrolacağız malesef.20 veriyorlarsa ben şahsen sneijder in de satılması taraftarıyım.şu durumda futbolcu satmayıp ne yapacağız.enh azından ödediğimiz yıllık ücretler düşer.sene sonu hamit inde sözleşmesi bitiyor.burak da gittiyse kafadan yıllık 6 milyon kara geçecegiz.sneijder i de yollayabilsek3 futbolcudan yıllık 10 milyon sadece sözleşmelerden kurtulacağız.sneijder şu takımda herkesin gözbebeği evet ama realite de bu klüp bu paraları ödeyemiyor ve her sene bir dünya zarar sonunda uefa sopası.

şunu yapabiliyorsan sat hemen sneijder i veya bilumum çinden kimi istiyorlarsa.mesela burak yılmaz ın 3,5 senelik bize maliyeti 11 bonservis de geldi toplam 20 milyon.bu paranın yarısına işte toplam 10 milyon euro ya 3 yıllık +bonservis le biz oyuncu monte edebiliyorsan oraya neden yapmayasın bunu.tek yapacağız sattığın adamların yerinde daha uygun maliyetli, geleceği olan oyuncular alabilmekte.

Burak gitsin paftan forvetle oynamaya bile razıyım diyodum hala sözümün arkasındayım. 6 aylık periyotta kanser olacağımız kesin olsa da çeteye büyük darbe indi, 33 yaşına gelince 4milyona yakn para alacak bi adamdan kurtulduk. Yönetim herzamanki gibi hazırlıksız yakalandı ama yapacak bişey yok zararın neresinden dönersen kardır.

D5803 cihazımdan gönderildi

Burak'ı satan başkan ne kutlu başkandır. Burak'ı satıp diğer çöpleri de paket yapmayan başkan ne gereksiz başkandır. Transfer dönemi forvet almadan Burak'ı satan başkan... allah seni bildiği gibi yapsın...

Allahım sana geliyorum.Darısı Umut,Sabri,Semih mallarının başına.

Çinliler 50 versin takımı komple verelim.

Bu sene bitmiş gitmiş değerini bulan satılır net

darısı kankası selçuk ve diğer ruhsuzların başına futboldan anlamıyorsun falan ama büyüksün beijing guoan

AHahah forumda Burak ve Selçuk iki leşin paralı elemanları var. Ağlayın,kudurun tek tek bütün şerefsiz leşleri gönderecegiz

Transfer sezonu kapanmadı mı? İkinci yarıdan sonra mı gidecek?

Tapatalk

Bize 6 milyon kalıyor değil mi?

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt