Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Yıllık 8m € mu vereceklermis buna benmi yanlış duydum. 4 sene ustelik

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru gitti takımda kurtarıcı sanıyorlar bunu fakir bir takım galiba tek bir tane oyuncuları 1 milyon euro üzeri değeri geri kalan hep 50 bin euro 100 bin euro değerinde. Eski forvetleri 20 gol atmış bundan en az 30 gol beklerler

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Doğru ama geçen yazmıştım,bizim kulüp büyük ihtimalle alacağı bonservis parasının birazını Buraka vermiştir.Bence 2 taraf da doğrusunu yaptılar.4 yılda 32 milyon euro deli para :)

Doğru ama geçen yazmıştım,bizim kulüp büyük ihtimalle alacağı bonservis parasının birazını Buraka vermiştir.Bence 2 taraf da doğrusunu yaptılar.4 yılda 32 milyon euro deli para :)

Yıllık 8m euro ayırdığın oyuncunun bonservisi 8m çok az. Fazla koparılabilir. Madem bu kadar gözü karartmıslar.

yapacaginiz transfere edeyim. 10 gündür gidiyor. Hadi be satin su hirsizi. satin be arkadas.

gitmicekse son macta oynatsaydiniz bari, umut'tan faydali olurdu en azindan. belki 1 golle maci alirdik.

Olm adamlar maymun yilina girdi yilbasi orada diyoruz ne bu panik anlamadim.. Maymun dansini bitirmemislerdir henuz.

inşallah sinan'ı bahane edip vazgeçmezler. sonra sittin sene gönderemeyiz..

Geri
Üst Alt