Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta İddiası!

Beşiktaş Talisca kaybını 3 Burak Yılmazla kapatamaz. Zirveyi gördüler bundan sonra düşüş devam eder kanımca

Şenol Trabzon’da

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaşın mevcut kadrosunda yer alan 4 forvet oyuncusundan da daha iyi bir golcü Burak, buna ayrılan cenk de dahil.

carsiburakyilmaz-300x239-e1497022950686.jpg

kralspor1050.jpg

Acaba cenk hatalarını telafi etmeye mi çalışıyolar, yoksa çaresizlikten farkında olmadan yeni hatalara kapı mı açıyolar....

Zaman, zaman, zaman...

Forvet transferini bu kazmadan yana kullanırlarsa çok iyi olur. Sürekli nokta atışı forvet alıyordu fiko bu sezon Negredo'yla patladı Burak'ı alırlarsa seneye de patlarlar..
son 7-8 sezon burak yılmaz en az 16 gol atmış liglerde. bu kadar formda bir golcü için kazma demek ağır olmuyor mu ?

evet topla yetenekli değil ama net bir golcü eğer beşiktaş alırsa 20 golü garanti görüyorum ilk sezon.

biz gönderdik gomis gelene kadar forvet bulamadık.

Hocam doğrudur gol atıyor da cidden kazma yav. Bu sezon izlediğim kadarıyla çok zarar veriyordu takıma. O 8 gollü CL sezonu dışında hiçbir zaman üst düzey olamadı gol atsa da..

Bir zamanlar Sampiyonlar Liginde 8 gol atarak Ronaldo ile yarisiyordu Kral...

burak_yilmaz_cristiano_ronaldo_gol_sevinci.jpg

Kasımpaşa maçının özetini şimdi izledim kral ne goller kaçırmış öyle :asd:

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kargalar yüzyilin kazigini yemiş olur.

demek ki senil günes gitmeyecek. yoksa kargalar buraki almazdı.

Üstat niye bak şimdi senle bir tane de trabzonspor kadro planlaması yapalım;

Durica-Doye-Uğur-Hubocan defolup gidiyorlar sene sonunda...

Burak ve Sosa gönderiliyor...

2018-2019 sezonu kadrosu şu şekilde olacak;

Kaleci: Onur-Esteban-Furkan (1461)

Sağ bek: Pereira-Kamil

Sol bek: Novak-Abdurrahim (Bu çocukta süper üstat)-Ibanez (kiralıktan dönüyor)

Sol Stoper: Mustafa Akbaş-İyi bir Yabancı transfer edecekler ilk 11 için...

Sağ Stoper: Yunus Emre Çarkı (bu çocukta süper 1461'den gelecek)-İyi bir yerli transfer edilecek galiba Mustafa Yumlu olacak gibi...

Kanatlar: Castillo-Yusuf-Olcay-Abdülkadir

Orta Saha: Okay-Onazi-Batuhan-Bero-Kucka-Cafer Tosun (dediğim gibi dünyanın en iyi 6-8'lerinden olacak...

Forvetler: Rodallega-Sheydaev-Yabancı Bir Transfer daha...

Daha ilk senedeki kadroları bu; muazzam...düşün 5 sene içerisinde Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan ve Şenol Güneş gibi bir hoca tarafından idare edilirlerse nasıl şampiyon olamasınlar???

36 senedir niye sampiyon olamiyorlarsa ondan!

Sevgili Ugur fazla yazamasam da yazilarini zevkle okuyorum. Hep bilgi ve veriye dayanarak konusuyorsun.

Trabzonun yapilanmasi konusunda da haklisin. Bu 2011 fb şikesi aleni oldugundan dolayi birileri trabzona bir kupa borcu olduguna da inaniyor. Ama inan bir kere zorla yapilsa bile trabzon denen camianin bursa gibi onu tasima ihtimali yok. De ki 1 kere oldu hakem, federasyon ve siyaset ucgeni ile tum ise yarar elemanlarini o yil kaybedecektir.

Bjk borc alacak farki 1.7 milyar tl. Bunu bjk camiasinin kapama ihtimali 0 (SIFIR). Azaltma ihtimali bile sifir.

Fb net borcu o da 1.7 milyar tl deniyor. Ali koc bunun 1.2 milyar tl si bankalara borc var dedi. Bu şu demek bana gore: Klup hic kimseye para odemese yilda minimum 180 milyon tl bankaya odemek zorunda. Yani kulubun her yil zarar etmesi ve zarari yeni kredi ile kapatmasi ve yani borclarin artmasi kacinilmaz.

Trabzon daha fena. Eti budu olmayan camianin borcu 1 milyar tl. Ne dogru durust tribun geliri var ne bizim gibi veya fb gibi gayrimenkulu var ne bisey. Ne de basari veya cl geliri soz konusu. Onlar da her yil bankalara dunya para odemek zorunda. Bu durumda yapabilecekleri adam parlatip satmak.

Senol da , agaoglu da gelse trabzon trabzondur. Bundan sonra 20 yil gecse elde edecegi 1 tane siyaset zoru ile elde edecegi sampiyonluktur, fazlasina camialarinin capi yetmez. O yuzden 36 yildir sampiyon olamiyorlar.

Bizi kurtaracak seyler cok. Gayrimenkuller, camia potansiyeli, CL ve tribun gelirleri vs. ve bu sene sampiyon olursak akillica 2 tarafi goturecek genis kadro sart. Tek endisem uefadan sattigin kadar al cezasi. Bizi bi tek o zor durumda birakir.

Olmazsa biz gelecek 10 yila da damgamizi vururuz.

forumdaki vırak yalayıcılar çok üzülmüştür bu habere ama kusura bakmayın bu saman çuvalını bizim formamız üzerinde sahada görmek işkenceydi bana . bunu göklere çıkardıkları zaman ben küfrediyordum . 1 gol atar ama dünyanın zararını verir. keşke zımbataşa gitse . talisca da yok hepten şapa otururlar

36 senedir niye sampiyon olamiyorlarsa ondan!

Sevgili Ugur fazla yazamasam da yazilarini zevkle okuyorum. Hep bilgi ve veriye dayanarak konusuyorsun.

Trabzonun yapilanmasi konusunda da haklisin. Bu 2011 fb şikesi aleni oldugundan dolayi birileri trabzona bir kupa borcu olduguna da inaniyor. Ama inan bir kere zorla yapilsa bile trabzon denen camianin bursa gibi onu tasima ihtimali yok. De ki 1 kere oldu hakem, federasyon ve siyaset ucgeni ile tum ise yarar elemanlarini o yil kaybedecektir.

Bjk borc alacak farki 1.7 milyar tl. Bunu bjk camiasinin kapama ihtimali 0 (SIFIR). Azaltma ihtimali bile sifir.

Fb net borcu o da 1.7 milyar tl deniyor. Ali koc bunun 1.2 milyar tl si bankalara borc var dedi. Bu şu demek bana gore: Klup hic kimseye para odemese yilda minimum 180 milyon tl bankaya odemek zorunda. Yani kulubun her yil zarar etmesi ve zarari yeni kredi ile kapatmasi ve yani borclarin artmasi kacinilmaz.

Trabzon daha fena. Eti budu olmayan camianin borcu 1 milyar tl. Ne dogru durust tribun geliri var ne bizim gibi veya fb gibi gayrimenkulu var ne bisey. Ne de basari veya cl geliri soz konusu. Onlar da her yil bankalara dunya para odemek zorunda. Bu durumda yapabilecekleri adam parlatip satmak.

Senol da , agaoglu da gelse trabzon trabzondur. Bundan sonra 20 yil gecse elde edecegi 1 tane siyaset zoru ile elde edecegi sampiyonluktur, fazlasina camialarinin capi yetmez. O yuzden 36 yildir sampiyon olamiyorlar.

Bizi kurtaracak seyler cok. Gayrimenkuller, camia potansiyeli, CL ve tribun gelirleri vs. ve bu sene sampiyon olursak akillica 2 tarafi goturecek genis kadro sart. Tek endisem uefadan sattigin kadar al cezasi. Bizi bi tek o zor durumda birakir.

Olmazsa biz gelecek 10 yila da damgamizi vururuz.
Tüm tespitlerine katılıyorum üstat zaten ben bizim dışımızda geleceği parlak bir kulüp olmadığını düşünüyor ve dile getiriyorum sadece Türk futbolunda en son Mehmet Cansun'da gördüğümüz çapta kafalı bir adam herhangi bir muhalefet olmadan yanına camianın duayenlerini de alarak başkan oldu ve atılması gereken tahmin ettiğimiz adımları attı.

Üstat diğer kulüpler hakkında tespitlerine katılıyorum zaten sadece Trabzon meselesinde farklı bir durum var toparlayarak izah etmeye çalışayım...Trabzon'un an itibariyle borç alacak farkı 2018 ilk çeyreğinde; 842 trilyon ve bu borcun neredeyse Ağaoğlu yönetimi istese bu sezon bitirir...Şöyle ki;

1) Trabzonspor zaten şampiyon olamıyor...

2) 2011'den bu yana ilk defa şampiyonluk hedefinde olmadan sezona girecekler.

3) Karşısında herhangi bir muhalefet kalmayan çok iyi bir yönetime kavuştular...

4) Şenol Güneş'e takımı emanet edecekler...Sportif Direktör de zaman içinde Fatih Tekke olacak...Öz kaynaklarına yönelecekler...

5) Dolayısıyla aşağıdaki oyuncular gönderilecek ve borç büyük bir ivmeyle daha ilk seneden erimeye başlayacak (sonuçta bunlar var da şampiyon mu oluyorlar en fazla beşinci ama olan kesin bir şey var borçlanıyorlar...);

A) Yıldız Geçinen ama satılmak istense elde patlayacak tipitipler;

Burak Yılmaz sıfır lira gelir ile kovulursa 35 Trilyon Kar Eder...

Jose Sosa sıfır bonservis ile kovulursa 33 Trilyon Kar Eder...

Juraj Kucka sıfır bonservis ile kovulursa 23 Trilyon Kar Eder...

B) Sözleşmesi Bitecek olan andavallar;

Dame N'Doye sezon sonu defolup gidiyor kafadan 10 Trilyon Kardalar...

Jan Durica sezon sonu gidiyor 6 Trilyon Kar Var...

Uğur Demirok sezon sonu def edilecek 3 Trilyon Kar Var...

Tomas Hubocan sezon sonu kiralıktan dönüyor 9 Trilyon Kar Var...

C) Bir katkı vermeyen ama satılsa para getirebilecek fındık fıstıklar;

Onazi sadece geldiği paraya satılsa bonservisten: 17 trilyon ve; maaşlardan da 10 trilyon kar...Toplamda 27 Trilyon Eder...

Okay'ın daha iyisi Cafer alttan geliyor yeteri kadar halihazırda vasat yedeği de var bu yüzden piyasası oluşmuşken 30 Triyon Bedelle satılabilir ve 14 Trilyon da maaş ödemelerinden gelir yani toplamda 44 Trilyonluk muazzam bir kaynak yaratır...Kilosu kaç kuruş ki bunun???

A: 91 TRİLYON

B: 28 TRİLYON

C: 71 TRİLYON

Genel Toplama vurduğumuzda Eylül 2018'e kadar Trabzonspor bu kafayla giderse 190 trilyon kar eder...

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinden çıkıp stadın yanına Akyazıcı Tesislerine kiracı olarak çıksalar cüzi bir bedele ve tüm kulüp bir araya toplansa buradan da tek kuruş harcamadan 250 trilyona yakın bir gelir elde edebilirler...

Şamil Ekinci müzesi ve halihazırda kartal'daki tesislerden de çıktılar buradan da mülki idarenin desteğiyle bir gelir elde edilse...Zaten değerlendirilebilecek başka bir tesisleri yok...

Medical Park Sponsorluk anlaşmasındaki pürüzler giderildi ancak sadece ilk senenin parası tahs,l edilmişti Muharrem Usta bunu peşin verebileceğini söylüyor hatırlarsanız önce tüm yaptığım borcu öderim demişti ki bu da senelik 6 milyon eurodan kalan 4 sene için 120 Trilyon Yapar...

Trabzonspor Sportif AŞ'de satacak tek lot yok...1461 AŞ dışında satılabilecek şu şirketler var;

Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. A.Ş.
Trabzonspor Futbol A.Ş.
Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş.

Trabzonspor Tic. Ür. A.Ş kapatılsa ki hali hazırda 25 tane mağazası var sizin neyinize merchandising gidin stat önüne stand açın yeter buradan da rahat bir personel işten çıkarmalarıyla yıllık maaşlar göz önüne alındığında bir 100 trilyon tasarrruf sağlanır...

Trabzonspor ayrıca boş işler olan yok bilmem 61 Cell-Bordo Mavi Tur-Lukoil-Kredi Kartları Ivır Zıvırlarını da kapatırsa 10 Trilyondan fazla kaynak elde eder...

Böylece genel olarak daha ilk senesinde Ağaoğlu Yönetimi Trabzonspor'un ilk sezonda borç-alacak farkını yukarıdaki gibi 842 Trilyondan rahatlıkla 200 Trilyona kadar indirebilir...Diyeceksiniz ki hiç mi 2018-2019 Sezonunda harcama yapmayacaklar??? Yapmayacaklar anasını satayım şöyle ki Ersun Yanal zaten Şenol Güneş'ten fazla kazanıyordu...Bu yukarıdaki oyuncuları gönderse bile yeni hiç transfer yapması 1461'den gelecek olanlar, kiralık Ibanez ile Sheydaev ve altyapıdan Cafer Tosun takıma katılınca kadro sayısı hala 27 düşünün işte borcun esas sebebini görün 27 + gönderilsin diye yazdığım 9 futbolcu topla 36 futbolcu yapıyor ulan bu 3 tane takım demek!!!NE OLUYOR ULAN MÜFREZE Mİ KURDUNUZ!!!

Yani yeni transfer yok ayrıca yeni tesis yatırımı da yok üstelik trabzonspor basketinin bütçesi ayrı ve geriye kalan şubelerin yıllık bütçesi son derece cüzi ki Atıcılık-Atletizm-Boks-Judo ve Masa Tenisinden ibaret olup hepsi amatör liglerde amaç musabık olmak değil kanun gereği "spor" kulübü vasfını taşımak...

Şimdi ilk sene zaten amaç şampiyon olmak değil dahası avrupa kupalarına gidememek de gayet iyi...Sonuçta sıfır sportif beklentiyle lig gelirleri de bu sene 2018-2019'da borç ödemede kullanılabilir...Bu da takribi yayın gelirleriyle beraber 80 trilyon...Şimdi bununda yarısını operasyonel günlük faaliyete ayırıp kalan yarısını da borç ödemeye dahil edelim...Böylece bu tedbirlerle 842 TRİLYONLUK BORÇ-ALACAK FARKI SADECE 1 SENEDE 160 TRİLYONA KADAR DÜŞER...

Onun için @Koray Akgerman üstat hem tespitlerin için teşekkürü bir borç bilir hem de bu analizi yenilemem için bana fırsat verdiğin için allah razı olsun derim sağlıcakla kall renktaş üstat irtibatı koparmayalım hürmetler...

Geri
Üst Alt