Burak Yılmaz Kulübünü Şikayet Etti!

Sevimsiz bir tip ama burada adamin yari parasindan cayarak ts ye geldi , bjk ye teklif vardi gitmedi

Adamin hakkini gereken surede odemeyince neden suclu oyuncu oluyor

Bu kadar yorum icerisinde adama parasini zamaninda odemeyen kulube tek bir elestiri yok

Icimizden bazisi icin bu geciken miktar onemlidir , bazisi icin olmayabilir , ama kim olursa olsun parasini anlasilan zamanda ister , alamazsa uyarir sonunda hala olmuyorsa gereken mercii ye talebini iletir

Sinan ve 3 kagitci futbolcularin maaslarini almasi gerektigini savunan mesajlari...

3 kagitci mi ? Ne yapmis burak 3 kagitcilik olarak ?

8 milyon euro yerine 4 milyona zorla mi imza atti trabzona

Maasini yariya indiren adamin alacagini istemesi mi uc kagitcilik oluyor

Veya onceden uc kagitci ise o zaman neden hem transfer edip hem de parasini odemiyorsun adamin

3 kagitci mi ? Ne yapmis burak 3 kagitcilik olarak ?

8 milyon euro yerine 4 milyona zorla mi imza atti trabzona

Maasini yariya indiren adamin alacagini istemesi mi uc kagitcilik oluyor

Veya onceden uc kagitci ise o zaman neden hem transfer edip hem de parasini odemiyorsun adamin

• 2012'de "Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm" dedikten sonra bize gelmek
  • Bu transfer döneminde Trabzonspor'un resmi hesaplarını takipten çıkarmak ardından vazgeçip aşağıdaki twiti atmak

• ve şimdi de Bjk'ye tüymek için alacaklarını bahane etmek

Peki kulup ? Odemesini zamaninda yaparak bunlarin onune neden gecmiyor ?

Parasini zamaninda alsa bunu yapabilir mi ?

Meshur oldu artik "alacaklarin kalmaz" lafi .. kalir kalmaz , gununde odeme var cikmaz ayin sonunda odeme var

Ah su tepkileri gosteren adamlara sirketleri 3-5 ay gecikmeli maas odese de gorsem

Peki kulup ? Odemesini zamaninda yaparak bunlarin onune neden gecmiyor ?

Parasini zamaninda alsa bunu yapabilir mi ?

Meshur oldu artik "alacaklarin kalmaz" lafi .. kalir kalmaz , gununde odeme var cikmaz ayin sonunda odeme var

Ah su tepkileri gosteren adamlara sirketleri 3-5 ay gecikmeli maas odese de gorsem

İnsanın içinde varsa parasını alsa da bunu yapar ki yaptı zaten bize ilk gelişinde.

Heh bu da klişenin kralı.Bu tepkileri gösteren adamların aldığı maaşlarla Burak'ın aldığı maaş bir mi?

Burak in yasantisinin gerektirdigi para ile buradakilerin bir mi ?

Ayrica mevzu burak degil . Burak in cani cehenneme

Biriyle bir anlasma yapiyorsan suresi ve miktarinda oynaklik yapamazsin . Sozlesme var ortada

Keşke alsaydı bjk. Maddi külfetten başka bir şey değil. Oynarsa takımın oyununu baltalıyor. Oynamazsa huzursuzluk çıkarıyor. Sakatlıktan oynamaya vakit bulursa tabi. Ölüsü 20 golü atabilir bu ligde ama oynadığı takım şampiyonluğun kıyısından geçmez.

Aynen mevzu Burak değil Tarık için bu haber çıksa onu da haklı bulacaksın.Elinde sözleşme var diye hukuken haklı olabilir ama biz farklı şeylerden bahsediyoruz.

Bunlar aç mı, açıkta mı yav? Zaten seve seve alacaksın paranı ileride.
yüksekten satıp aşşaadan alamayınca zarar etti zağar. sipikilasyon trade i yapamayınca cebi incinmiştir...
Ne demişti bu; kulübümü tercih ediyorum....
4funnies_com_animated_emoticons_super2_1.gif

Aynen mevzu Burak değil Tarık için bu haber çıksa onu da haklı bulacaksın.Elinde sözleşme var diye hukuken haklı olabilir ama biz farklı şeylerden bahsediyoruz.

Allah askina tarikla burak bir mi ?

Tarik hukuken hakli ama yan gel yat osman oldugu icin tepki goruyor

Gomis veya ne bileyim garry ye parasini zamaninda odememek ile kiyasla , cunku burak bu takimda aktif olarak oynuyor , gecen sezon da surekli ilk 11 di

Burada bir anlasma var , ne yapsaydi "parayi verene kadar maclara cikmam" mi dese daha iyiydi

Bugun taksidini odeme sigortani durdururlar , ayligini odeme spor salonunun kapisinda hop hemsehrim derler ..

Akitlerde miktar ve zaman vardir , iki taraf da buna uymaya mecburdur

Ne ala memleket , o antrenman yapacak maca cikacak , misalen soyluyorum gol atip senin galibiyet primi almani saglayacak veya kaleci top kurtaracak ama sen paralarini zamaninda vermeyeceksin

Nasil yan gel yat osman a hukuken hakliyken bile kiziliyorsa , burada esas suclanacak taraf kuluptur , sonra sira burak a gelir

Allah askina tarikla burak bir mi ?

Tarik hukuken hakli ama yan gel yat osman oldugu icin tepki goruyor

Gomis veya ne bileyim garry ye parasini zamaninda odememek ile kiyasla , cunku burak bu takimda aktif olarak oynuyor , gecen sezon da surekli ilk 11 di

Burada bir anlasma var , ne yapsaydi "parayi verene kadar maclara cikmam" mi dese daha iyiydi

Bugun taksidini odeme sigortani durdururlar , ayligini odeme spor salonunun kapisinda hop hemsehrim derler ..

Akitlerde miktar ve zaman vardir , iki taraf da buna uymaya mecburdur

Ne ala memleket , o antrenman yapacak maca cikacak , misalen soyluyorum gol atip senin galibiyet primi almani saglayacak veya kaleci top kurtaracak ama sen paralarini zamaninda vermeyeceksin

Nasil yan gel yat osman a hukuken hakliyken bile kiziliyorsa , burada esas suclanacak taraf kuluptur , sonra sira burak a gelir

Tarık için de benzer yorumların var da ondan dedim.

Arkadaslar adama bosuna kiziyorsunuz , neden gitsin ? Zorla mi imzaladi

Belhanda bunun aldiginin 3 katini aldi bir senede . Tarik "ben oynamayim" mi diyor

Adami oynatmayinca gitmek zorunda mi

Sistemi elestireceginize adami elestiriyorsunuz , ayni parayi veren yer varsa gitsin

Bir de şunu yine görmek isteyenler vardı. İstediği kadar gol atsın, bunun yoldurduğu saçlar yüzünden kel kalacaktım. Gözüyle izlemediklerinden kral kral diyorlardı buna.

Tarık için de benzer yorumların var da ondan dedim.

Evet tarik da haksiz degil ki .. ama bir etik tartisma yapilacak ise tarik icin yapilabilir cunku 5 sene sozlesmeyi veren biz de olsak 4 senedir oynamazken son senesinde bir beklentiye girilebilir jest anlaminda

Ama burak trabzonda bir kambur degil , aktif olarak oynayan bir oyuncu , ve adamin alacagini odemiyorsun

Evet tarik da haksiz degil ki .. ama bir etik tartisma yapilacak ise tarik icin yapilabilir cunku 5 sene sozlesmeyi veren biz de olsak 4 senedir oynamazken son senesinde bir beklentiye girilebilir jest anlaminda

Ama burak trabzonda bir kambur degil , aktif olarak oynayan bir oyuncu , ve adamin alacagini odemiyorsun

Ben de diyorum ki bu adamın parasını ödesen de gidecek,en azından gitmek için her şeyi yapacak.Tüm kulüpleri bukalemun gibi geziyor.Utanma yok.

Geri
Üst Alt