Burak Yılmaz Kulübünü Şikayet Etti!

ne zamandan kalmaymış bu alacağı, yani gecikme süresi ne kadar...
Bohçasını, ay pardon bonservisini beleşe alıp beştaşa kaçmanın hesaplarını mı yapıyor acaba dedirtiyor gelen kokular...

her zamanki gibi Istanbulun ferdi, Trabzonu yendi. istedikleri kadar ozlerine donsunler. denizden cekilip golde balik arayacaklar. sanki kendi gollerinde cikan balik baska bir dunyanin baligi.

Maalesef klup basindaki yoneticilerin topunun degismesi lazim. Sorun Turk futbolunda veya insaninda degil, yonetenlerin yontulmamis kereste beyinlerinde sorun. Onlar gider, ogullari gelir, yeni jenerasyon belki beni dinlerlerse Turk futbolu kurtulur.

Ahmet Ağaoğlu: "Burak'ın hangi düşünceyle ihtar çektiğini kendisine sormak lazım. 6-7 aydır oyuncularına para ödeyemeyen kulüpler var, fakat nedense geldiğimizden beri 10-11. ihtar. Bunlar olurken 6 aydır para alamayıp hiç sesini çıkarmayan oyuncular da var. İkisi de yabancı..."

Ahmet Ağaoğlu: "Kaldı ki Burak'ın öyle çok birikmiş bir alacağı da yok. Geçen yıldan bir aylık, bu yıldan da bir aylık. Bu sürece de bakarsak, tabi herhalde bu süreç içerisinde 30 dakika falan forma giydi"

Kral Trabzon'dan alacaklarını faiziyle al 1 liranı bırakma bu hamsilere.

973421-19443684-2560-1440.jpg

evlat olsalar sevilmezler
bu ney ya

Birakin gideyim diyor resmen. Devre arasi Besiktas'a ya da Basaksehir'e giderse sasirmamak gerek

sonuna kadar haklı... benim çalıştığım yer benim 800bin euromu vermeyecek sürüm sürüm süründürürm valla adamı.

Bunlara böyle sözleşmeleri yapanların cebinden alacaksın bu paraları adam oynasın oynamasın puan başı 10 bin euro alıyormuş bu adam ayrı karaktersiz zaten güya Beşiktaş'ın teklifini reddetti bide açıklama yapıyor taraftara oynuyor

Ahmet Ağaoğlu: "Burak'ın hangi düşünceyle ihtar çektiğini kendisine sormak lazım. 6-7 aydır oyuncularına para ödeyemeyen kulüpler var, fakat nedense geldiğimizden beri 10-11. ihtar. Bunlar olurken 6 aydır para alamayıp hiç sesini çıkarmayan oyuncular da var. İkisi de yabancı..."

Ahmet Ağaoğlu: "Kaldı ki Burak'ın öyle çok birikmiş bir alacağı da yok. Geçen yıldan bir aylık, bu yıldan da bir aylık. Bu sürece de bakarsak, tabi herhalde bu süreç içerisinde 30 dakika falan forma giydi"

Karaktersizdir,şudur,budur bu tur seylere girmeye grk yok. Adamın alacağı var ve istemis ne var bunda yaw. Bu nsl savunma lan, bu sure icerisinde 30 dk forma giydi ztn. Iyi hic vermesinler o zmn.

Iyi yapıyor Burak. Destekliyorum. Veremiyorsan alma kardeşim. 2 aylık da olsa, 1 aylık da olsa adamın hakkı bu. Gecen sezon 25 macta 23 gol atmış adam.

Trabzon'da kalıyorum Beşiktaş'ı reddediyorum diye şov yapıyorsun sonra kulübü şikayet ediyorsun bu kazmalıklarınla hayal dahi edemeyeceğin kadar para kazandın zaten..
Daha ofsayt kuralını öğrenemeden futbolu bırakacak olmana acıyorum..

Burak 100% hakli.

Gitmek isteyen futbolcuyu daha fazla koparabilmek icin tuttu ve stratejisi gotunde patladi. Simdi Burak'tan cekecegi var. Bunlari hesap edip gondermesi lazimdi. Belhanda'da Nice'ye gitmek istediginde gondermek gerekiyordu. Gondermedigin icin futbolcu ya kapris yaparak, ya oynamayarak, ya huzur bozarak gonderilmeyisinin acisini teker teker cikarir. Sende hic bi bok yapamadan gazetelere demec verirsin.

Burak'a laf edenler istemedikleri bir iste iki dakika calismayi seviyorlar mi acaba? Veya salliyorum istanbulda calisirken new york ta bir calisma imkaniniz ciksa gitmek istemeyecek misiniz?
Neden empati kuramiyoruz?

Agaoglu 0 - Burak -1 ve daha mac bitmedi. 4-5 tane cakacak kral

Burak 100% hakli.

Gitmek isteyen futbolcuyu daha fazla koparabilmek icin tuttu ve stratejisi gotunde patladi. Simdi Burak'tan cekecegi var. Bunlari hesap edip gondermesi lazimdi. Belhanda'da Nice'ye gitmek istediginde gondermek gerekiyordu. Gondermedigin icin futbolcu ya kapris yaparak, ya oynamayarak, ya huzur bozarak gonderilmeyisinin acisini teker teker cikarir. Sende hic bi bok yapamadan gazetelere demec verirsin.

Burak'a laf edenler istemedikleri bir iste iki dakika calismayi seviyorlar mi acaba? Veya salliyorum istanbulda calisirken new york ta bir calisma imkaniniz ciksa gitmek istemeyecek misiniz?
Neden empati kuramiyoruz?

Agaoglu 0 - Burak -1 ve daha mac bitmedi. 4-5 tane cakacak kral
Herifler yalnız göndermek için anlaşmıştı zaten bjk ile.

Burak gitmemeyi tercih etti.

Ozru kabahatinden beter . Agaoglu duzgun bir profildi ama burada sacmalamis

Adam evli barkli , evine ekmek goturecek , hakedisini odemiyorsun , bir de adami sucluyorsun

Not : Bosanmis da olabilir tam hatirlamiyorum ama 2 cocugu var

Herifler yalnız göndermek için anlaşmıştı zaten bjk ile.

Burak gitmemeyi tercih etti.

ha agaoglu git dedi burak yok ben trabzonun cocuguyum besiktasa istanbula gitmek istemiyorum cocugumu of'da buyutmek ona futbolu mackanin yaylalarinda ogretmek istiyorum dedi di mi?

ha agaoglu git dedi burak yok ben trabzonun cocuguyum besiktasa istanbula gitmek istemiyorum cocugumu of'da buyutmek ona futbolu mackanin yaylalarinda ogretmek istiyorum dedi di mi?
bjk'ın teklifini kabul etmiyorum diye açıklaması oldu işte net bir şekilde.

Trabzon kulübü yol vermiş işte adama. Yollamak için engel oluyor diye yazmışsın diye üzerine cevap yazdım sadece

Birde bu herifi tekrar bize isteyenler vardı.
Bırak forvetsiz oynamayı Sahaya 10 kişi çıksak bile burak gelsin istemem

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
belki selçuk'un performansı artardı , bir denesek çok şey mi kaybederiz?

belki selçuk'un performansı artardı , bir denesek çok şey mi kaybederiz?
Keşke selçuk'u da yanına alsa ve selçuk'u kaybetsek

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Selcuk'tan artik performans beklemek, yetmis yaninda nineden 18'lik performans beklemek gibi birsey. belki eski kocasi gelirde, sehvetlenirde ohhooo, ahi gitmis vahi kalmis.

Geri
Üst Alt