Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

Çaprazdan kaçırdığın golü saymıyorum İkinci yarı Melo'nun attığı bir pas var önüne düzgün alsan gol ama nerde ? Yetenek namına hiçbirşey yok. Gol atamıyorsun birde beğendiremiyorum diyorsun

Ulan çocuğun yanağı yarılacakmış yorumlara bak.

Git lan leş gibi bi takımda oynasanda git. En azından mutlu olursun kafan rahat olur kimse seni gözünün üstünde kaş var diye eleştirmez ya.

Çok büyük yetenek olduğun için değil kafan rahat olsun diye git. Mutlu olursun en azından insan gibi muamele görürsün.

[attachment=8298:Adsız2-618x320.jpg]

gittiği leş gibi takımda şu bindiği arabaya benzin alacak para alabilirse gitsin..

Ekli dosyalar

• Adsız2-618x320.webp
    Adsız2-618x320.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 96
Elmander ileride top tutabilen çift forvet oynamaya yatkın baskılı oynayan takımlar için biçilmiş kaftan bir forvetti.

Burak ise kontraatak futbolunda arkaya iyi kaçabilen hızlı ve bitiriciliği olan bir forvet.

İkisi de forvet yani. Burağın oyun stiline uygun bir futbol oynuyor muyuz ? Hayır.

O zaman bu kadar ağır eleştilmesi saçmalık

Burak'ın iyi oynaması için Galatasaray takımı geriye yaslanıp kontra futbulu mu oynayacak, Rize'ye, Karabük'e, Kayseri'ye...

Yazından anlaşılacağı üzere Burak, Galatasaray'ın forveti olamaz. Umut da dahil...

Emek hırsızı diye diye bitirdiler adamı. Fenerde bakıyorum Webo, Kuyt, Baroni bunların hepsi tertemiz çocuklar. Hiç kendilerini yere falan atmazlar, sümme haşa.

Biz sana gol alamazsın demiyoruz burak senden iyi futbolcu olmaz diyoruz

Ben bile senden umidi kestiysem artik kendini sorgulama vakti gelmistir kral.

beni de 56 defa beğnmişler burak çığım forumda isyan ediyormuyum?

özenle Türkçemi daha geliştirerek yazıp beğeni sayımı 57 ye çıkarıp sinop plakasına ulaşıp mutlu olmak istiyorum..

:))

iyi koymuş lafı kanat oynadığı sürece bundan fazlası olmaz

Dik dur egilme reis .

Burak'ın iyi oynaması için Galatasaray takımı geriye yaslanıp kontra futbulu mu oynayacak, Rize'ye, Karabük'e, Kayseri'ye...

Yazından anlaşılacağı üzere Burak, Galatasaray'ın forveti olamaz. Umut da dahil...

Tamam abi sizin takımınız her zaman Bayern Münih gibi oynasın.

Ben sadece elindekini doğru oynayan bir takım istiyorum.Belki elindeki topçuları uygun olmadığı halde böyle oynamaya ısrar etmeseydik , elimizdeki futbolcularla doğru futbol oynasaydık bugün herkes şampiyonluk gitti diye bağırıp çağırmazdı.

Renkdaşlar.GALATASARAY FUTBOLCUSUNUN YÜZÜNE ÇAKMAK ATILMIŞ VE NE HALE GELMİŞ YÜZÜ GÖRDÜNÜZ!!!

Peki sorarım size maçta pek bir şey yapamadığı kabulum lakin yüzüne çakmak atılması olacak iş değil.X kulübün oyuncusuna bu yapılsa dalga geçtiğimiz o taraftar ortalığı ayağa kaldırırdı.Bizde tık yok..

YAZIK!!!(Ultraslan da hala açıklama yapmıyor ise kendini taraftar topluluğu olarak görmesin bir zahmet!!!)

Bu çocuk ne kadar atarlı,çok gol kaçırsa da unutmayın ki geçtiğimiz sene bize attığı goller ile şampiyonluğu getirdi.BİRAZ VEFALI OLUN.LÜTFEN!!!:mad-49:

Sol çaprazdan içeri girip, sağ ayağının dışıyla plase yapıp gol atmaya çalışan adamdan bahsediyoruz beyler...

Saha içinde cidden ne yapıyor bu herif?

Almeida gibi top indir bari.İndirmeyi bırak indirmeye çalışmıyor bile

Renkdaşlar.GALATASARAY FUTBOLCUSUNUN YÜZÜNE ÇAKMAK ATILMIŞ VE NE HALE GELMİŞ YÜZÜ GÖRDÜNÜZ!!!

Peki sorarım size maçta pek bir şey yapamadığı kabulum lakin yüzüne çakmak atılması olacak iş değil.X kulübün oyuncusuna bu yapılsa dalga geçtiğimiz o taraftar ortalığı ayağa kaldırırdı.Bizde tık yok..

YAZIK!!!(Ultraslan da hala açıklama yapmıyor ise kendini taraftar topluluğu olarak görmesin bir zahmet!!!)

Bu çocuk ne kadar atarlı,çok gol kaçırsa da unutmayın ki geçtiğimiz sene bize attığı goller ile şampiyonluğu getirdi.BİRAZ VEFALI OLUN.LÜTFEN!!!:mad-49:

Kaç para alıyor bu yetenek fakiri sen biliyor musun ? Çıksın kendi kendini savunsun önce sonra biz de gerekeni yaparız. Ömründe kazanamayacağın parayı adam 1-2 ayda kaldırıyor.

Geri
Üst Alt