Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

Bu adama nedir bu nefret ben anlamıyorum arkadaş, bu adamın elinden gelen bu, kapasitesi belli, Burak bu yani. Bu yabancı sınırı kurallarında Burak'ı gönderip kimi alacaksınız? Bir tane kaliteli yerli forvet söyleyin ? Ülke olarak bir senede adamı çökerttik resmen..

Şu kafadan bi kurtulun be artık. Forvette yerli oynatmak zorunda mıyız? Defans hattını yerlileştirirsin ileri hattını kaliteli forvetlerden oluşturursun bu kadar basit.

Bu bizim taraftardaki vefasizlik beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Herkez cok cabuk hazir oyunculari harcmaya.... afferin, Bravo !!!

Kimsenin kimseyi harcadığı yok adem.

Sen 4 deplasmanda hatta iç saha maçlarında formsuz olamazsın.Buna hakkın yok.Sadece burak için değil.Bu kafileye selçuk ve türevleri de dahil.Bu işten para kazanıyorsan layıkıyla yapacaksın.Elbet arada form düşüklüğü olur.Ama bu 6-7-8 maç olamaz.Galatasaray bunu kaldırmaz,kaldıramaz.

Bence yabancı sınırlaması kalksın , nasıl iyileşiyorlar görün ! Adamlar kendi kendilerine nasıl olsun biz kötünün iyisiyiz diyorlar , oynamıyorlar!

Kimsenin kimseyi harcadığı yok adem.

Sen 4 deplasmanda hatta iç saha maçlarında formsuz olamazsın.Buna hakkın yok.Sadece burak için değil.Bu kafileye selçuk ve türevleri de dahil.Bu işten para kazanıyorsan layıkıyla yapacaksın.Elbet arada form düşüklüğü olur.Ama bu 6-7-8 maç olamaz.Galatasaray bunu kaldırmaz,kaldıramaz.

Ben seni kast etmedim Bersan. Baska yorumlar beni üzen.Yoksa direk sana yazardim onu.

Eger bir tane oyuncunun formu düsüste ise, sorunlu kendisi olur. Eger iki tane oyuncu performans göstermiyorsa, yine sorunlu o iki oyuncu olur. Ama eger 6-7 tane oyuncu, bildigimiz futbolunu oynayamiyorsa 6-7 haftadir, ozaman sorun teknik idarededir. Mancini bizim savunma anlayisimizi düzeltti son aylara nazaran ama hücum anlayisimiz Aykut Kocaman moduna girdi. Aykut Kocaman´da ise defans bile berbatti tabi.

Orta sahada topu sirti dönük alan bir Burak ne yapsin ? Bu adamin eksikleri belli, ve yapabildikleri de belli.Bu adam iler ucta olup, topa en son dokunacak oyuncu. Sonra hücum alaninda kalabalik yaratamiyoruz,ve bu Drogba´yi bile futbola küstürdü.

Mancini ne yazikki takima uygun bir ofansif sablonu olusturamadi daha. Ve bu malesef bütün oyuncularimiza negatif bir bicimde etki ediyor. Oyuncularin motivasyonu ve oyuna olan istahlari düsüyor.

Oyunculari tek tek göndermek ile cözülmez bunlar, bosu bosuna masraf edicez bu gidis ile. Daha yeni 20 Milyon avro harcadik. Aldigimiz oyuncularin yarisini daha göremedik sahada. Oyunculari göndermek bizi sadece borca sokar, yeni gelenler ne yapacak o bile garanti degil cünkü. Oyuncularimizi kazanmamiz lazim.

Ben seni kast etmedim Bersan. Baska yorumlar beni üzen.Yoksa direk sana yazardim onu.

Eger bir tane oyuncunun formu düsüste ise, sorunlu kendisi olur. Eger iki tane oyuncu performans göstermiyorsa, yine sorunlu o iki oyuncu olur. Ama eger 6-7 tane oyuncu, bildigimiz futbolunu oynayamiyorsa 6-7 haftadir, ozaman sorun teknik idarededir. Mancini bizim savunma anlayisimizi düzeltti son aylara nazaran ama hücum anlayisimiz Aykut Kocaman moduna girdi. Aykut Kocaman´da ise defans bile berbatti tabi.

Orta sahada topu sirti dönük alan bir Burak ne yapsin ? Bu adamin eksikleri belli, ve yapabildikleri de belli.Bu adam iler ucta olup, topa en son dokunacak oyuncu. Sonra hücum alaninda kalabalik yaratamiyoruz,ve bu Drogba´yi bile futbola küstürdü.

Mancini ne yazikki takima uygun bir ofansif sablonu olusturamadi daha. Ve bu malesef bütün oyuncularimiza negatif bir bicimde etki ediyor. Oyuncularin motivasyonu ve oyuna olan istahlari düsüyor.

Oyunculari tek tek göndermek ile cözülmez bunlar, bosu bosuna masraf edicez bu gidis ile. Daha yeni 20 Milyon avro harcadik. Aldigimiz oyuncularin yarisini daha göremedik sahada. Oyunculari göndermek bizi sadece borca sokar, yeni gelenler ne yapacak o bile garanti degil cünkü. Oyuncularimizi kazanmamiz lazim.

Yapılan transferlerin yetersizliği de bunda etken.

Şu açıkça görülüyor Hajrovic bi Amrabat etmedi,şuanda da etme şansı yok.

ya da Burdisso Danyden çok iyi değil.

Telles tam alışamadı.Kopuk kopuk oynuyor.

Eboue'de doymuşluk.

Burak Selçuk da aynı anda kötü olunca takımın çatısı göçüyor haliyle.

Melo'nun yerinde olsam alayına dalardım çok net.

3 kulvardaki yorgunluğun da buna etken olduğunu düşünüyorum.

Yedek kulübesinde otur ve kapris yapma.İnan taraflı tarafsız herkes seni o zaman beğenecek..

Dün Snijder ve Umutun kaçırdığı golleri gördükten sonra sen sonuna kadar haklısın Burak.

Topu kontrolü ve pas atabilme gibi futbolun temel özelliklerinden olan şeyi yapmanı bekliyoruz Burak. Bak iyi demedim, yapabilsen yeter.

en hayırlısı sezon sonu gönderilmesidir.. bu saaten sonra yedek otur desen afra tafra yapar takımın huzurunu bozar yaşıda 29 ki hak veririm yedekte çürümek istememesine ama şuda bir gerçek ki burası Galatasaray öyle her kazma gelip bu kulüpte oynayamaz o kadar ucuz değil bu forma kendisine 2 beden büyük! gitsin trabzona.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Adamın suratına çakı fırlatmışlar, Galatasaray Kulübü resmi twitter hesabından 'Yorumsuz' diye tweet atmış sadece. Ne basiretsiz bir kulüp, sadece yönetim bazında konuşmuyorum. Taraftar, teknik ekip, başkan herkes!

4 santim yukarı gelseydi belki şuan kör olmuştu adam. O zaman mı yorum yapılacaktı?

Burak efendi çok egoist çok artist bir futbolcusun. Kendim değil takım adına filan diye anca kendini kandırırsın. Bursa'ya 6 attığımız maçta gördük takım oyununu Drogba'nın golünden sonra sevineceğine sana niye pas atmadı diye dövündüğünü unuttun galiba.

O zaman Baba Gündüz'ün “Galatasaray Bir His Takımıdır” sözünü hatırlatırım sana..

Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır. Biz sizlere burada Galatasaray’ımızın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. Galatasaray, bir his takımıdır. Renklerine âşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez.

Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Yakında böyle bir video bekliyorum Burak'tan. Zaten devamlı saç stili değiştirdiği için o potansiyel var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mHRe5923M6M[/media]

Adam en çok puan'a ihtiyaç duyduğumuz zamanda fildişi hazırlık maçı için gitmiş, 11 maçtır hiç bir şey yapmayan Drogba'ya tek kelime yok.

Adam 12 gol 6 assist yapmış, Türkiye'de yerini dolduracak yabancı da dahil kimse yok BIRAKIN DA BİRAZ NAZINI YAPABİLSİN.

Adam en çok puan'a ihtiyaç duyduğumuz zamanda fildişi hazırlık maçı için gitmiş, 11 maçtır hiç bir şey yapmayan Drogba'ya tek kelime yok.

Adam 12 gol 6 assist yapmış, Türkiye'de yerini dolduracak yabancı da dahil kimse yok BIRAKIN DA BİRAZ NAZINI YAPABİLSİN.

Bu yüzden asıl oyuncular geri kalıyor bizde. Ayrıca, Drogba'ya sürüyle laf ediliyor forumda, bu lafları da bırakın.

Çıkıp 5 tane de atsan seni sevmeyenler yine birşeyler söyleyecektir. Pas atamıyor diyenler var birde 6 asist yapmış lan adam. Sen olmasan pozisyona da giremeyeceğiz takma kafana şef seviyorum ben seni.Dün ofsayta da düşmedin ya bak kimse oradan sallayamamış tüh.

"Burak Yılmaz'ın yüzündeki o yara, başkalarının utancı, Galatasaray taraftarının vicdanıdır."

Geri
Üst Alt