Ben seni kast etmedim Bersan. Baska yorumlar beni üzen.Yoksa direk sana yazardim onu.
Eger bir tane oyuncunun formu düsüste ise, sorunlu kendisi olur. Eger iki tane oyuncu performans göstermiyorsa, yine sorunlu o iki oyuncu olur. Ama eger 6-7 tane oyuncu, bildigimiz futbolunu oynayamiyorsa 6-7 haftadir, ozaman sorun teknik idarededir. Mancini bizim savunma anlayisimizi düzeltti son aylara nazaran ama hücum anlayisimiz Aykut Kocaman moduna girdi. Aykut Kocaman´da ise defans bile berbatti tabi.
Orta sahada topu sirti dönük alan bir Burak ne yapsin ? Bu adamin eksikleri belli, ve yapabildikleri de belli.Bu adam iler ucta olup, topa en son dokunacak oyuncu. Sonra hücum alaninda kalabalik yaratamiyoruz,ve bu Drogba´yi bile futbola küstürdü.
Mancini ne yazikki takima uygun bir ofansif sablonu olusturamadi daha. Ve bu malesef bütün oyuncularimiza negatif bir bicimde etki ediyor. Oyuncularin motivasyonu ve oyuna olan istahlari düsüyor.
Oyunculari tek tek göndermek ile cözülmez bunlar, bosu bosuna masraf edicez bu gidis ile. Daha yeni 20 Milyon avro harcadik. Aldigimiz oyuncularin yarisini daha göremedik sahada. Oyunculari göndermek bizi sadece borca sokar, yeni gelenler ne yapacak o bile garanti degil cünkü. Oyuncularimizi kazanmamiz lazim.