Burak Yılmaz: "Ne yapsam kendimi beğendiremiyorum"

burak-yilmaz-1-milyon-200-bin-tl-ye-ferrari-5711426_9968_o.jpg

burak-yilmaz-1-milyon-200-bin-tl-ye-ferrari-5711426_6227_m.jpg

kulübün açıklaması iyi olmuş. her ne kadar burak'ı eleştirsem de bu takımın oyuncusu olmadığını düşünsem de, bunlar yapılan ayıba göz yumulacağı anlamını taşımaz. o çakıyı atan hayvanların allah belasını versin.

Topçu falan değilsin istersen 156131658 tane gol at farketmez. Futbolun en temel tekniklerinden yoksunsun.

Emek hırsızı diyorlar ya çok abartı yorum kabul ama kendini atıyorsun hemde fazlasıyla. Galatasaray taraftarı başkasına benzemez. Eboue den nasıl nefret ediyorsam artiz gibi yatıyor diye sendende o kadar nefret ediyorum. Başlatmayın duygusallığınıza ağlama duvarına çevirdiniz be.

Aynen işte bak beğenmiyoruz seni, nankörüz biz. O yüzden gitmelisin. Bir an önce git lütfen. Eminim bir Avrupa kulübüne gidersen seni bağırlarına basacaklardır, yer gök Burak diye inleyecektir. Biz göremiyoruz sende ki o yeteneği, Avrupalılar mutlaka görecektir.

adam 28 yasina girmis, avrupa bizden iyi biliyor bunda yetenek sifir diye, umudum rus takimi alir diye di, ama onlar da akillanmis :/

Bu bizim taraftardaki vefasizlik beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Herkez cok cabuk hazir oyunculari harcmaya.... afferin, Bravo !!!

ne vefası bitmedi gitti bu duygusal taraftar gereksizlikleri. yararlı olmadığı noktada gönderilir. sembol bir futbolcu olsa anlaşılır ancak burak gibi değerinin katlarını kazanan biri için vefa gösterilmiyor yorumu ancak türkiye olur. yeteneksizleri koruma klübü yapalım isminide.

GAlatasarayda oynayacak ilk 11 kapasiten yok ondan beğendiremiyorsun.Drogaba gibi yaşlı adam bile bire birde rakibini geçebiliyor en basidinden.hatta birçok kez geçip sana kaç tane gol attırdı böyle.seni bi kere çalım atarken görmedik diğer vasıfsızlıklardan bahsetmiyorum bile.

İsmin burak değil de baroş olaydı 1 yıl gol kralı olur ,3 yıl yatar paranı alır ve bu taraftar da sana tapardı burakcım.

Futbolda vefa aramak zaten sacmaliktir, top kosturan bir adam takimi sevdigi icin degil para aldigi icin oynar. Dün sukadar gol atmis söyle yapmis böyle yapmis bos is, takima bir katkisi yok ise yuhlanir, gönderilir.

Doğrusu; "Hiçbir şey yapamasam bile bazılarına kendimi hala beğendirebiliyorum" olmalıydı.

Selcuk ve sen. Ikinizi yerin dibine soksalar bile hak ediyorsunuz. Selcugu Sneijder bozdu bilmem ne diyorlar. Bence biri bozduysa o da Buraktir.

Türkiyede bir sürü kaliteli forvet var burağı beğenmiyorlar. geçen sene şampiyonlar liginde 8 gol atan başkasıydı zaten

Burak kendini beğendirmek için yapacağı tek şey iyi bir bonservis karşılığında gitmesidir.

Destekçisiyim. Ayıptır bizim taraftarlar bile düşman olmuş adama.

Biz ne işe yaramaz adamlar gördük bu takımın formasıyla da destek gördüler bu taraftardan. Burak'a yapılan vicdansızlıktır.

Senden istenilen

- Top Kontrolü ve top sürebilme

- Iki metre yanindaki takim arkadasina pas atabilme

- Ikili mücadele ki senin ikili mücadeleden anladigin rakibe faul yapip rakibe kurulan baskiyi yerler bir etmek

Aslinda profesyonel futbolcuda olmasi gerek temel özellikler ama bizim milletimiz takilmis gecen sene samiyonlar liginde 8 gol atti

ama gel gör ki gol kisirligi yasadigi dönemde futbolun temel ilkelerini bile yapamayarak zarar veriyor takima

Adama acımıştım ama şu fotoyu gördükten sonra kendime geldim.

Yılda 2-3 milyon euro alıp krallar gibi yaşarken iyi de yaptığın aptallıklara taraftar tepki gösterince televizyonda ağla. Millet 3 kuruş için neler çekiyor sen bu hallerde baskıdan maskıdan şikayet ediyorsun. Bu laflar Burak gibi taraftara, millete ağlayan her oyuncu için geçerli. O kadar krallar gibi yaşıyorsun. Bir zahmet bu baskıları kaldırabilcek psikolojiyi oturt kendinde.

Geri
Üst Alt