Burak Yılmaz Oyundan Alınınca Sinir Küpüne Döndü

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör

BURAK YILMAZ BEKLENENİN ALTINDA KALDI

Geçtiğimiz sezon Lille'in unutulmaz şampiyonluğuna damga vuran Burak Yılmaz, bu sezon beklenen performansı veremedi. Takımdan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz'ın maçta yaptığı hareket damga vurdu.

BURAK ÇILGINA DÖNDÜ

Lille'in, Brest'e 2-0 mağlup olduğu maça ilk 11'de başlayan Burak Yılmaz, 76. dakikada oyundan alınmıştı. Golcü oyuncu, oyundan alınırken verdiği tepkiyle Fransa'da olay oldu

SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Öte yandan Burak Yılmaz değişiklik sonrası kulübeye yönelmek yerine direk soyunma odasına gitti. Maç sırasında gergin gözüken Burak'ın bu tepkisinin Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec'e olduğu iddia edildi.

Hiç büyümeyecek hiç olgunlaşmacak bu cocuk

cigolatalı pazda ve caner kadar olmasada burakta herzaman sövme konusunda başarılıdır,tebrık ederiz

Burak haklıydı. Maç 1-0 gole ihtiyaç var, Burak’ı çıkarıp Ben Arfayı aldı, Bamba,yı forvete attı. Bamba sıçtı sıvadı en uçta.

Hakli ne demek ya halen su mesaja hakli yazanlar var O takimin bir teknik sorumlusu var birseyler dusunmus seni cikarmis tamam bir kac jest mimik yapabilirsin ama bu denli tepkide verilmez varsa derdin mactan sonra oturur konusursun hakli bile olsa su anda haksiz konuma dustu

Bu sezon Ligue 1’de son sezonu galiba o yüzden atar yapıyordur.

Burak haklıydı. Maç 1-0 gole ihtiyaç var, Burak’ı çıkarıp Ben Arfayı aldı, Bamba,yı forvete attı. Bamba sıçtı sıvadı en uçta.
Reis hiç bir teknik direktör hamle yapmasın o zaman, böyle yaklaşılmaz yav.

Reis hiç bir teknik direktör hamle yapmasın o zaman, böyle yaklaşılmaz yav.

Doğru diyorsun. Yazdığım biraz skora göre yorum gibi olmuş, öyle gözüküyor ama maçı izlediğim için böyle yazdım admirim. Bamba kanatta bile kötüydü, çıkması gereken oydu. Forvete geçtikten sonra iyice rezaletti. Sanches de iyice yorulmuştu, Sanches-Ben Arfa bile daha iyi değişiklik olurdu. Aslında Ben Arfa oyuna hereket de getirdi bir şutunu da son anda kaleci çıkardı ama orada bile topu sol bek taşıdı o pozisyonda. Hücumdakilerin bir katkısı olmadı.Bir de Burak biraz garip bir adam, mal gibi dolaşır ama bir sprint atar, garip bir şut çeker golü yapar yani, değişik birisi.

Her şey bir yana haklı bile olsa o tepkiyi vermemeli elbet orası da ayrı mevzu.

Geri
Üst Alt