Üye Görüşü Burak Yilmaz Yetenekleri Sorgulanmalı Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanal şeylerden oyuncu hakkında konuşmak...
Bonzainin yan etkisi olsa gerek.
Gerçeklerden bahsedelim ozaman 3tr 2cl gol gerçeklere gelince hersey gol değil yeaaaa:s ceza üstüne ceza yedirtionus insana Selçuk Selçuk dediniz ne oldu arsenal maçında harikamı oynadık ikiside gitsin ne değişicek hiç bişey taktınız takınıoz arkadaş iyi gün dostusunuz bun nedenlede şikecilerin bizimle dalga geçmesi doğal adamlar doğru diyo Galatasaray şampiyon oldumu Galatasaraylıyız kötü gidince ben fanatik değil yeaaa sevimsiz tarafatrla çok var bizde allah hepsini temizler inşallah

Gerçeklerden bahsedelim ozaman 3tr 2cl gol gerçeklere gelince hersey gol değil yeaaaa:s ceza üstüne ceza yedirtionus insana Selçuk Selçuk dediniz ne oldu arsenal maçında harikamı oynadık ikiside gitsin ne değişicek hiç bişey taktınız takınıoz arkadaş iyi gün dostusunuz bun nedenlede şikecilerin bizimle dalga geçmesi doğal adamlar doğru diyo Galatasaray şampiyon oldumu Galatasaraylıyız kötü gidince ben fanatik değil yeaaa sevimsiz tarafatrla çok var bizde allah hepsini temizler inşallah

Bir arkadaş translate edebilir mi lütfen?

Buraq zaten yeteneksiz biri. Ona kaleciyi de çalımlayıp pas vereceksin o da ayağına gelirse yuvarlayacak topu başka gol atamıyor. Hatta geçen sene gördük bazı içeriye giden topları dışarıya atıyordu öyle birisi ..

Konuyu ikili tartismaya cevirmeyin beyler lütfen.

Belki bu adamin üzerine gerektiginden fazla gidiliyor, o tartisilir. Ama Burak kesinlikle iyi bir futbolcu degildir ve suan aldigi parasinin ceyregini bile haketmiyor. Burak Galatasaray'in banko ve dokunulmaz forveti olamaz ve olmamali da. Yemisim siniri, forvette yabanci oynatmak icin herzaman bir cözüm bulunur. En azindan SL'de oynamasin herif.

Ama bizim taraftarda ve medyada da suc var. Zamaninda Burak ve Selcuk'u Ronaldo ve Xavi yaparsan ve bu herifleri balon gibi sisirirsen elbette hayal kirikligina ugrarsin sonra. Bu adamlarin yetenekleri herzaman kisitliydi, Drogba ve Sneijder gibi starlar gelince ortaya cikti bu.

Hayır. Adamın yetenekleri bu. 28-29 yaşından sonra da kendini geliştiremeyeceği için sorgulanmamalı diye düşünüyorum.

Burak bu sezon oynadığı 8 resmi maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş.

Burak bu. Sadece tabelaya oynayan, skor arayan bir adam. Trabzon döneminde de böyleydi, şuan da böyle.

Burak'tan güzel oyun, göze hoş gelen futbol beklenmemeli. Daha önce de bu şekilde oynamadı, şuan da oynayamaz.

O yüzden Burak'tan golden başka birşey beklenmemeli.

Burak'ın başarı kriteri de goldür. Gol attıysa iyi oynadı, atamadıysa rezil oynadı diye değerlendirebiliriz. Arası yok.

Aynı oyunda Sabri'nin gücü kaçmış acaba haberin var mı:red: Ekşi'de bi yazı vardı adam pozisyon pozisyon Burak'ın neler yaptığını anlatmış Allah rızası için açın okuyun. Gördüğünüzden çok daha fazla takıma zarar veriyor Burak. Top indiremiyor, havadan ileri atılan her top duvara çarpar gibi geri geliyor, duvar olamıyor, verkaç yapamıyor, 1'e 1'de adam geçemiyor, paso ofsayta düşüyor, top kontrol edemiyor. Allahım yazarken sinirleniyorum cidden bu adam nasıl bizim forvetimizde oynar bi de destekleyenler var. Harbiden özetten maç izleyip geliyor millet buraya. Neyse 50 kere konuşuldu açıklandı bu konular zaten kimsenin kafasına vura vura anlatamayız bişeyleri demek ki kafa basmıyor.

transfermarkt ve fifa'daki degerleri yazanlar her hafta gs maclarini mi izlio

su postundan anlasiliyor yani mac falan izlemedigin, birinci nokta bu. 2. nokta burak yilmaz dedigin heriw 28 yasinda topu kontrol yahut stob edemeyen dar alanda pas yapamayan yahut takim oyunu bilmeyen tobcu. her dustugu offside icin 1 dolar alsa idim su anda ozel jetim vardi kapush ? ha sen gs'nin 1. forvetinin boyle dandirik bi tobcu olmasindan memnun isen ona eyw.

arti yonlerini de yazayim istersen gaza geldigi vakid (her mac degil) pres gucu yuksek bir de karambolde gol attigi oluyr, herhangi baska bir attribute atfetmek gunah olur.

Bunlar da senin IQ 65 falan oldugunu gösterir desem memnun mu olursun.

Mac izlemedigimi nerden biliyorsun? Nasil bir mantik? Sastim kaldim

Benim Buraktan 1. forvet olarak olmasini memnun oldugumu nerde okudun? Anlaman kit mi?

Son düzenleme:
Ben de bu forumdan utaniyorum artik, burada dogru dürüst sohbet edecek ortam yok.

Herkes anlamak istedigi gibi anliyor, laf sokma pesinde millet, benim burada isim bitti zaman kaybi.

MOD ARKADASLAR BU KONUYU KITLERSENIZ SEVINIRIM (KONU SAHIBI OLARAK BU HAKKIM VARMI?)

ÜYELIGIMI DE IPTAL ETMEK ISTIYORUM, YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt