Hüsamettin Çınar
Cezalı
- 21 Nisan 2014
- 1.861
- 2
- 608
Edit
sayin modlar konu kapansin
sayin modlar konu kapansin
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfermarkti sen ben gibi kisiler yönetiyor onu gec yani
fifa da yanildi iki senedir sürekli gücünü ciddi derecede düsürüyor
abartı var tabiki ama burak'ın kesinlikle futbol alt yapısının iyi olduğunu düşünmüyorum babasına rağmen futbolu kavrayamamş birkere akıllı bir adam olsa her maç o kadar ofsayta düşmez adam bazen ofsaytta olduğunu unutuyor böyle bir beyin olabilir mi burak çok şanslı bir oyuncu şansı ve çalışkanlığı onu bu günlere getirdi yoksa yetenek olarak kesinlikle veysel cihan vardı hatırlarsınız onla aynı seviyede açıkcası ama daha şanslı ve daha golcü ondan ama ben hala gönderilmesin diyorum burak çok büyük bir problem değil bence asıl sıkıntı selçuk...
Renktas hem abarti oldugunu kabul ediyorsun hemde Veysel Cihan ile karsilastiriyorsun
Bu ofsayt konusunda ellinde istatistik olan varmi? Merak ediyorum gercekten, lig ve SL Burak gercekten söylenildigi gibi en cok ofsayt'ta kalanlar arasinda mi?
Bide Ofsayt demisken aklima Pipo Inzaghi geldi! Adam ne gölcü idi be! Ama cok sahtekar bir adam di, bir avrupa kupasinda italya ya karsi oynuyoruz olmayan bir penalty kazanmisti. Iyi hatirliyorsam maci 2-1 kaybetmistik...
Sanal şeylerden oyuncu hakkında konuşmak...
Bonzainin yan etkisi olsa gerek.
Transfermarkt sitesini hep profesyonel görmüsümdür, biraz bilgi almaya calistim simdi internet üzerinde, pek bir sey'e ulasamadim (wikipedia haric). Dedigin gibi ise, ben bu siteye ugramayi hemen birakmaliyim
FIFA gercekten yanilmis olsaydi, notu fena kirardi, kademeli indirmezdi diye düsünüyorum.
Footballmanager hakkinda ne düsünüyorsun?
burakta inzaghi gibi işte onun farklı özelliklerine sahip olanı tabi bu kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez yani ama yetenek farklı birşey
Hakli o konuda... Su an nasil yapiliyor bilmiyorum ama her taraftar grubundan bir yada bir kac kisi bulunan moderatörler vardi Türkiye forumundan. Yani FB´lisi, TS´lisi, GS´lisi, BJK´lisi falan. Üyeler önce her oyuncu icin tek tek fikirlerini yaziyor, sonra o fikirlerin üzerine o moderatörler adminler ile birlikte her oyuncu icin tek tek karar veriyorlar... Ve ligine göre MW konusunda belirli sinirlar olur ve onlari gectigin an diger liglerin moderatörlerine bunu aciklamak zorunda olursun.
Database olarak iyi bir site, ama assist konusunda mesela cok bonkör davraniyorlar... Ama o kendi sistemleri tabi, belirli bir satümüz var, istedigimiz gibi yapariz diyorlar.
Seni anliyorum renktas, isterdin ki foretimiz hem futbol akli hem de teknigi yüksek olsun... Ama malesef öyle türk modeli daha cikmadi (dön dolas yabanci siniri)
Burak'ın pacesi kaçtı Fifa'da ben unuttum sen söyleHAHAHA o sanal dedigin FIFA ve FM ne kadar para basiyor haberin varmi?
Adamlar isini saglam yapiyorlar, belki cogu kulüplerden iyi scout ekipleri var...
Bonzai sana yakisir![]()
Aciklama icin tesekkür ederim, hic bilmiyordum degerlerin bu kadar amatörce belirlendigini :red:
Transfermarkt'i su an favorilerimden siliyorum
Yaşayan en iyi yerli forvet Burak. Bizim taraftarımızda maalesef yerli futbolculara karşı bu dangalakça yaklaşım mevcut. Zamanında Arda'nın kaçmasına sebep oldular, ondan önce Hakan Şükür'le yıllarca dalga geçtiler, Hasan Şaş'ı bile yuhladılar, adam 33 yaşında futbolu bıraktı.
Değerli yerli futbolcularımızı bir şekilde harcamayı bir marifet biliyor bizim taraftar.
Elin Beşiktaş'ı 3 kuruşluk yerli futbolcularına Messi muamelesi yapar, bizim taraftar Burak ve Selçuk'a burun kıvırır.
Isin en kötü tarafi moderatörlerin denge kurma cabasidir. Galatasaray´in toplam degeri yüksek ise, Fenerbahce´nin ile dengelemeye calisirlar mesela. Tepki falan gelmesin diye, o yüzden suni bir sekilde yükselir MW´ler... Burak Yilmaz´a bildigim kadari ile hic degilse o civardi teklif gelmisligi var (Lazio), ama cogu oyuncun degeri sacmadir. Bir oyuncu mesela iyi performans gösteriyor ve MW´si yükseliyor. Yine iyi bir sezon geceriyor ve yine MW´si yükseliyor. Ama adam gecen sezon ile orantili ayni perfmormanis göstermis, yani aslinda yükselmesinin manasi bile yok... Hadi GS´nin oyunculari hic degilse 2 yildir CL´de basarili ve 3. kez oynuyorlar.
Mehmet Topal = 10.5 Milyon
Gökhan Gönül = 10 Milyon
Egemen Korkmaz (31 yasinda, sakat) = 5 Milyon
Moussa Sow = 16 Milyon
Caner Erkin = 12 Milyon
Veysel Sari = 5 Milyon
Selcuk Inan = 10 milyon
Olcan Adin = 10 Milyon
Bu paralari hic kimse ödemez, yarisini bile vermezler.