Burak Yılmaz'a Eşi İstem Yılmaz'dan Şok!

Bencede Burak bunu yapacak birine benzemiyor. Gerçi bilemezsin ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kesin yalandır, eğer doğruysa, ki ikisinin Müslüman olduğunu düşünüyorum, erkeğin karısını dövme hakkı vardır. Kuran 3/34'te açıklanıyordur, erkek kadından üstündür diye, erkeğin kadını dövme hakkı vardır diye.

eyw reyiz

10454190_878709372160924_2082089567_n.jpg

ulan herkes de istem yılmazı yalancılıkla suçlamış . kadına bi şiddet varsa ortada hertürlü haklı olan istem yılmazdır. öyle bişey kesinlikle olmaz falan demeyin hiç belli olmaz daha düne kadar hamzanın öyle bişey yaptığına kim ihtimal verirdi.

Hamzayla neden yakın oldukları ortaya çıktı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin paran varsa o vakit evlenince evlilik anlasmasi diye birsey yapacaksin bu devirde kimseye güvenilmez, para icin herseyi göze alan insanlar var, eger bu bayanda öyle biri ise ozaman plani iyi islemis diyecegim, burak son volley cinde bulduktan sonra bosanma davasi acmis. ama eger bu haber dogru ise ozaman da burakin burnundan fitil fitil getirsin

Iki evladimiz yazmis ta kiz cocugu disinda baska bir cocugu daha mi var

her halukarda istem hanimin destekcisiyiz

Tek çocuğu var diye biliyordum bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

lan hamzada bu karaktersiz 17 numarada tren yapmıslar haberimiz yok

ve bunlara efendi deniyordu.efendi efendi dizmis cakallar

Böyle haberlerin emin olmadan yapılmaması gerekiyor. Öğrenildi, iddia edildi, düşünülüyor... Futbolunu yerin dibine sok ama bu konular hassas arkadaş.
Eğer yalan haberse Habertürk'e 10 milyon TL tazminat davası açması gerekir İstem Hanımın.
Söz konuşu şahıslar tarafından dava edilememek için "iddia edildi" haberciliği yapılıyor zaten ülkemizde bol bol o yüzden yasal anlamda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum hürriyet'in.

Bence Burak Selçuk'un fotoğraflarına bakıp içerken, içeri eşi girip "bıktım senden ayyaş, defol git Allah belanı versin" falan diye başlayınca Burak da girişmiş olabilir.

Burak Yılmaz'ın o karakter de bir insan olduğunu düşünmüyorum.

Serdar reyiz bu hoş davetine şüphesiz icabet edecektir.

sizi kırmayayım renktaşlarım :)

şüphesiz ki nurlu bir müslüman olan burak kardeşimiz peygamber sünnetini yerine getirmiş ve karısını dövmüştür.. ben kuranda yazılı olduğu gibi "hafifçe" dövdüğüne eminim.. o yüzden sorun yok..

burak zaten kuran'ın da önerdiği gibi: önce tatlı dille uyarmıştır, olmadı yatağını ayırmıştır, son çare olarak dövmüştür.. yani dinen sonuna kadar haklıdır.. kadının haklı olma ihtimali yok.. ben burak'ın uyarmadan ve dine aykırı şekilde dövdüğüne ihtimal vermiyorum

Kadın dövülmez. Yapamıyorsan bin bir türlü seçenekler var. Ne yaparsa yapsın.

Yinede ne olmuşsa bizi ilgilendirmez ilgilendirmemeli başkalarının aile hayatları.

Beyler şimdiki hatunlar kendilerini falan dövdürmez yemeyin bu numaraları

Geri
Üst Alt