Tuğrul Aysu
Sarı Üye
- 24 Mayıs 2011
- 597
- 0
- 266
Umut Bulut'u beşe katlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Bedavaya alınabilme şansı var yani. Trabzon devre arasında baya uğraştı ama alamadı. Moussa Sow'u andırıyor biraz oyun tarzı.
Aynen öyle Sow'a bende benzetiyorum biraz. Ama bu Sow dan daha hizli mesela. Kontratinin bittigini bilmiyordum. Firsat bu firsat. Bence kaparlar bunu yazin. Ingiltere ye gitmek istiyor diye birseyler okumustum,ondan kontratini uzatmiyor.
Çok güzel söyledin renktaş. Dediğine örnek olarak kupada ki Antalya maçını ve bir sonra ki Elazığ maçını örnek verebilirim. Hayatımda ilk kez Antalya maçında, "Acaba Burak olsa daha farklı olur muydu?" diye düşündüm ciddi ciddi. Bir maç sonra Elazığ da Burak oynadı ve beterin beteri varmış dedim. Gerçekten çok fark ettirdi yani. Lanet ettiğim Antalya maçını bile arar hale geldim sen düşün artık.
Zaten şu aşamada artık Hannover gibi bir takımla sözleşme yenileyeceğini sanmıyorum. Basamak atlamak isteyecektir. Şahsen bende biz alalım isterim, her ne kadar Afrikalı oyunculara karşı soğuk dursam da. Hatta sene başında transfer önerilerinde de ismini yazmıştım. Sow gibi kanat forvet oynama özelliği de var. Ama tek sorun Drogba gibi bir isimden sonra taraftarı tatmin eder mi, orası muamma.
Şu Elazığ da ki kupa maçında Soyunma odası koridorların da tartaklamışlar Güvenlik görevlileri Burak'ı. Şikayetçi olacakmış vazgeçirmişler. O maçla ilgili sana bir şeyler söyleyeceğim özelden atarım birazdan. Bir futbolcu her zaman iyi olacak diye bir kural yok. Elbet kötü de olacak. Elbet eksi yanları da olacak. Ben Burak olayına çok farklı bir yorum da katabilirim. Bence Burak da Drogba kadar tek forvet oynamayı istiyor. Bu adam ilk alındığında takım oyuncusu olmadığını, sistemi üzerine kurabileceğiniz bir oyuncu olduğunu söylemiştim forumda. Trabzon da Şenol güneş böyle parlatmıştı Burak'ı. 29 yaşında sanırım. 29 yaşına gelmiş bir oyuncuyu artık takım oyuncusu yapmak çok zordur. Saha içinde ki huzursuzluğunun başlıca sebebi de bana göre budur. Burak'ın nasıl bir golcü olduğunu anlatmama gerek yok. istatistikleri nasıl bir oyuncu golcü olduğunu gösteriyor zaten. Yabancı sınırı olmasaydı Burak için çok iyi bir alternatif oyuncu diyebilirdim. Yabancı sınırı saçmalığı Burak'ın zaten var olan değerini daha da değerli hale getiriyor.