Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Hayretle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci sinirlama kalksa bile 2nci forvet olarakda faydali olabilir.
Sezon sonu galiba Drogba ayrilir, Umut'u kim isterse satariz, yabanci forvet (Gabbiadini?) alip, ve bir yetenek, oldu 3 forvet.
1. Gabbiadini (?)
2. Burak
3. <yetenek>
Valla bursaspor maçından sonra dedim ki her maç böyle oynasın,biz her maç 6-0, 4-0 falan kazanalım ve her maç böyle karşı karşıya salakça goller kaçırsın, kendisine pas atılmayan pozisyonda gol olunca,yine kahrolsun, yine salaktan sevinme numaralarına girsin.sen gol atıp biz puan kaybedince,eminim akşam huzurlu uyuyorsundur burak.neden?çünkü gol attın.ben bencil adamına sevmem futbolcuyuda
Gabbiadini Burak dan üstün degil. Illa ki yabanci forvet alacaksak, mutlaka ondan daha iyi ve oturmus bir isim lazim. Cok kritik bölge forvet bizim icin.
Burak Yilmaz yemek yerken ne düsüniyor ?
Ne de olsa onun ruh hali olmussun. Ne zaman neyi düsündügünü biliyorsundur.
fasulyenin yanında ne yesemde kıçımdan çıkan osurugu engellesem diye düşünüyor.
Sagol, kardesim.
( 20% güldüm ).
Yetenekli bir yabanci forvet.
Oturmus isimler ya çok para (Lukaku, Benteke, Mandzukic), ya çok yasli (Klose, Berbatov) ya da sürekli sakat kaliyor (Doumbia, Pato).
Bunu anlamak için Buraklı ve Buraksız iki maçı izlemek lazım. Takıma kattıklarını böyle daha net görebiliriz sanki. Kötü bir oyuncu değil. Eksi yönleri elbette var. Burada şu soruyu sormak lazım. Takımda eksi yönü olmayan kaç oyuncumuz var.
Arkadaslar birakin bu kücük isleri. Burak Yilmaz´a sirf gol atiyor diyip Mame Diouf´u önermek nedir.
Gidin alin iste Mirko Vucinic´i. Gidin kiralayin Erik Lamela´yi.
Arkadaslar birakin bu kücük isleri. Burak Yilmaz´a sirf gol atiyor diyip Mame Diouf´u önermek nedir.
Gidin alin iste Mirko Vucinic´i. Gidin kiralayin Erik Lamela´yi.
Hannoverli Diouf mesela. Ucar bizim takimda.Hem kosuyor, hem havada iyi hemde artist adam. 8 Milyona falan kapatabiliriz bu transferi mesela. Bu adam siyah inci, Manchester United tescilli.
Mame Diouf - Spielerprofil - transfermarkt.de