Burak Yılmaz'a Nasıl Bakıyorsunuz? (Anket)

Yabanci sinirlama kalksa bile 2nci forvet olarakda faydali olabilir.

Sezon sonu galiba Drogba ayrilir, Umut'u kim isterse satariz, yabanci forvet (Gabbiadini?) alip, ve bir yetenek, oldu 3 forvet.

1. Gabbiadini (?)

2. Burak

3. <yetenek>

Valla bursaspor maçından sonra dedim ki her maç böyle oynasın,biz her maç 6-0, 4-0 falan kazanalım ve her maç böyle karşı karşıya salakça goller kaçırsın, kendisine pas atılmayan pozisyonda gol olunca,yine kahrolsun, yine salaktan sevinme numaralarına girsin.sen gol atıp biz puan kaybedince,eminim akşam huzurlu uyuyorsundur burak.neden?çünkü gol attın.ben bencil adamına sevmem futbolcuyuda

Yabanci sinirlama kalksa bile 2nci forvet olarakda faydali olabilir.

Sezon sonu galiba Drogba ayrilir, Umut'u kim isterse satariz, yabanci forvet (Gabbiadini?) alip, ve bir yetenek, oldu 3 forvet.

1. Gabbiadini (?)

2. Burak

3. <yetenek>

Gabbiadini Burak dan üstün degil. Illa ki yabanci forvet alacaksak, mutlaka ondan daha iyi ve oturmus bir isim lazim. Cok kritik bölge forvet bizim icin.

Bakamiyorum, bakmak istemiyorum.

Hicbir extra ozelligi olmayan yetenek fakiri bir arkadaş. Defans arkasina kosu ozelligi olan her siradan forvetin onun yaptigi istatistigi yapabilecegini dusunuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bursaspor maçından sonra dedim ki her maç böyle oynasın,biz her maç 6-0, 4-0 falan kazanalım ve her maç böyle karşı karşıya salakça goller kaçırsın, kendisine pas atılmayan pozisyonda gol olunca,yine kahrolsun, yine salaktan sevinme numaralarına girsin.sen gol atıp biz puan kaybedince,eminim akşam huzurlu uyuyorsundur burak.neden?çünkü gol attın.ben bencil adamına sevmem futbolcuyuda

Burak Yilmaz yemek yerken ne düsüniyor ?

Ne de olsa onun ruh hali olmussun. Ne zaman neyi düsündügünü biliyorsundur.

Gabbiadini Burak dan üstün degil. Illa ki yabanci forvet alacaksak, mutlaka ondan daha iyi ve oturmus bir isim lazim. Cok kritik bölge forvet bizim icin.

Yetenekli bir yabanci forvet.

Oturmus isimler ya çok para (Lukaku, Benteke, Mandzukic), ya çok yasli (Klose, Berbatov) ya da sürekli sakat kaliyor (Doumbia, Pato).

Bunu anlamak için Buraklı ve Buraksız iki maçı izlemek lazım. Takıma kattıklarını böyle daha net görebiliriz sanki. Kötü bir oyuncu değil. Eksi yönleri elbette var. Burada şu soruyu sormak lazım. Takımda eksi yönü olmayan kaç oyuncumuz var.

Burak Turkiye'nin en iyi golcusu, bunu tartismak bile sacma. Kim var yabanci olmayan daha iyi?

Burak'i begenmeyenler top surme yetenegi, adam gecme yetenegi olmadigi icin begenmiyorlar. Golcu olmak icin bunlar gerekli degil. Zaten dunyada hem bitirici ozelligi cok ust duzeyde olan, hem de top surme yetenegi cok iyi olan topu topu bir avuc futbolcu var, Turkiye'de de hic yok. Genellikle golcu olanin driplingi biraz daha zayiftir, driplingi iyi olan biraz daha fazla gol kacirir.

Burak'in su andaki problemi, formsuzluk yasamasi ve cok gol kacirmasi. Bu her golcunun basina donem donem gelir, kacirdikca da daha cok kacirirlar, cunku ozguvenleri sarsilir, pozisyona girdiklerinde kafalari rahat olmaz, fazla dusunurler, dusundukce de daha kotu vururlar topa.

Gol atma disinda topla oynama yetenegi olan golculer bu tur formsuzluk yasadiklari zaman bile, top surerek, adam gecip pozisyon yaratarak takimlarina katki sagladiklari icin Burak kadar fazla tepki cekmezler. Burak bunlari yapamadigi icin, tek yonlu bir oyuncu oldugu icin, o tek yonu de olmasi gerektigi gibi calismayinca herkes demedigini birakmiyor.

Arkadaslar birakin bu kücük isleri. Burak Yilmaz´a sirf gol atiyor diyip Mame Diouf´u önermek nedir.

Gidin alin iste Mirko Vucinic´i. Gidin kiralayin Erik Lamela´yi.

Bunu anlamak için Buraklı ve Buraksız iki maçı izlemek lazım. Takıma kattıklarını böyle daha net görebiliriz sanki. Kötü bir oyuncu değil. Eksi yönleri elbette var. Burada şu soruyu sormak lazım. Takımda eksi yönü olmayan kaç oyuncumuz var.

Çok güzel söyledin renktaş. Dediğine örnek olarak kupada ki Antalya maçını ve bir sonra ki Elazığ maçını örnek verebilirim. Hayatımda ilk kez Antalya maçında, "Acaba Burak olsa daha farklı olur muydu?" diye düşündüm ciddi ciddi. Bir maç sonra Elazığ da Burak oynadı ve beterin beteri varmış dedim. Gerçekten çok fark ettirdi yani. Lanet ettiğim Antalya maçını bile arar hale geldim sen düşün artık.

Arkadaslar birakin bu kücük isleri. Burak Yilmaz´a sirf gol atiyor diyip Mame Diouf´u önermek nedir.

Gidin alin iste Mirko Vucinic´i. Gidin kiralayin Erik Lamela´yi.

Örnek verdik sadece. 1. Vucinic gelmis 31 yasina, cogumuz 1-2 sene performans gösterecek futbolcu istemez. O kadar para savuruyoruz. Bir defa iyi para öder en az 5 sene yararlan iste. 2. Lamela yi kiralayinca ne olacak kardesim? Adam geri gidecek. Hem hayatta gelmez bu yasinda Türkiye ye.

Geri
Üst Alt