Burak Yılmaz'ın Derbideki İstatistiği

Ben tekrar tekrar izledim pozisyonu. Adamın kulağı, kaşı, şakağı neden açıldı sanıyorsun ? Sence bir diz darbesiyle nokta nokta delik oluşurmu suratta.

ben suratını burak yardı mı dedim çocuğun boynunun arkasına dizi geldi dengesi bozuldu sonra franconun kramponu gelmiş olabilir dizi bariz gördüm

Çeptalk

Selçuk inan'ın istatiği

rakibe kıç dayama:4564564564

geri pas:45647474574574747

kaptıralan top:5687568568568568

gol:1

büyüksün xelçuk kaptan!! kaptan!!

Burak için açmıssın topıcte.Drogba içinde aç bakalım sonuçlar nasıl olacak.3 aydır sahada hayalet adam konumunda.

drogba´nin geri pasi gol olsaydi görürdüm ben sizi..

drogba´yi dokunulmaz,ilah yaptiniz basimiza..yoksa yemisim burak yilmaz´i..

Oynamasinin tek sebebi sneijder'i sinir hastasi etmek

Cidden yav. Geçen bi video izliyordum da Sergen "bizim gibi futbolcuların sahada rahat olmaları lazım, sinirli olursak verimimiz düşer" gibisinden bişeyler demişti. Aynen öyle. Burak Sneijder'ı kanser ediyor, ettikçe daha da kötü oynamaya başlıyor Sneijder. Yazık valla.

Drogba da fazlasıyla eleştiriliyor, Antalya maçından sonra birçok konu açıldı yazı yazıldı.

ben suratını burak yardı mı dedim çocuğun boynunun arkasına dizi geldi dengesi bozuldu sonra franconun kramponu gelmiş olabilir dizi bariz gördüm

Çeptalk

Eğemen pozisyonu tekrar izle. Burak'ın ayağı cenkin sağ kolunun altına çarpıyor :D boynun arkasına diziyle nasıl vursun adam.

Abi seni çok severim de sıktı artık bu tarzın.

Abi adam berbat ötesi rezil oynuyor sen hala Drogba diyorsun.Ya zaten herkes Drogba'yı eleştiriyor niye hala Burak'ı savunma derdindesin anlamıyorum.

4 tane ofsayt.

Kendine gelen pasları dahi kontrol edememe.

İnanılmaz bir bencillik.

Motta'ya dahi üstünlük kuramıyor.

Ne yapması lazım ki senin bu adamı eleştirmen için ?

Yavaş çekimde izleyin, Cenk'e bıçak çektiği net bir şekilde görünüyor.

Drogba'nin o yaptigi hatada soyleneni soyledim de, bu burak sinir hastasi ediyor her turlu

Birde drogba macta iyiydi genel olarak, 7/10

Burak 1/10

Bu konunun Burak icin acilmasinin nedeni bu, bir degil hep yapiyor bunu

Bu selcuk var birde hele ona hic bir sey demiyorum gitsin tatil yapsin sezonu kapatsin daha fazla gozumuzde deger kaybetmesin belki seneye toparlar

İyi diyebileceğimiz Semih - Muslera - Telles - Melo dışında iyi olan yoktu sanırım. Fazla atıp tutmaya gerek yok, çok güzel bitirebileceği bir maçı hem Drogba'dan hem Sneijder'den hemde taraftardan tepkiyle tamamladı.

Şu ofsayta girmemeyi biri öğretsin şu adama. Yeter artık

İyi diye nitelendirilen oyuncular da artık klişe hale geldi renkdaş.Her hafta aynı oyuncular.Ne bir artısı ne bir eksisi.

İyi diye nitelendirilen oyuncular da artık klişe hale geldi renkdaş.Her hafta aynı oyuncular.Ne bir artısı ne bir eksisi.

Yapacak bir şey yok. Bunlarla da maç kazanıyorsak iyi bence, diğerleri de biraz etkili olursa tutulamayız. Bir şeyler eksik takımda ama bu 3 puan önemliydi.

Abi seni çok severim de sıktı artık bu tarzın.

Abi adam berbat ötesi rezil oynuyor sen hala Drogba diyorsun.Ya zaten herkes Drogba'yı eleştiriyor niye hala Burak'ı savunma derdindesin anlamıyorum.

4 tane ofsayt.

Kendine gelen pasları dahi kontrol edememe.

İnanılmaz bir bencillik.

Motta'ya dahi üstünlük kuramıyor.

Ne yapması lazım ki senin bu adamı eleştirmen için ?

bende seni severim..

forumda gezinen iki yüzlü insanlar bu tarzlarindan vazgectigi an ben burak yilmazi herkesden fazla elestirmeye baslarim..yoksa onu iyi buldugumu,begendimi nerden cikardin?hatta öyle bir mesaj bile bulamazsin..

bende seni severim..

forumda gezinen iki yüzlü insanlar bu tarzlarindan vazgectigi an ben burak yilmazi herkesden fazla elestirmeye baslarim..yoksa onu iyi buldugumu,begendimi nerden cikardin?hatta öyle bir mesaj bile bulamazsin..

Yok abi ben gelip gelip Burak eleştirilerine Drogba diye laf açıyorsun ona tepki gösterdim.

Yoksa Drogba'nın bahsettiğin hatasında 5 dakika kendime gelemedim.O da çok kötüydü ama en kötü Burak'tı...

Drogba'nin o yaptigi hatada soyleneni soyledim de, bu burak sinir hastasi ediyor her turlu

Birde drogba macta iyiydi genel olarak, 7/10

Burak 1/10

Bu konunun Burak icin acilmasinin nedeni bu, bir degil hep yapiyor bunu

Bu selcuk var birde hele ona hic bir sey demiyorum gitsin tatil yapsin sezonu kapatsin daha fazla gozumuzde deger kaybetmesin belki seneye toparlar

yapma umutsu..ben onu müdafaa etmek icin desteklemiyorum,sadece drogbanin asiri ilahlastirilmasina karsiyim..bunu sende en az benim kadar biliyorsun,seninlen en az yirmi kere bunu konustuk..drogba benim gözümde vasat,tabii bu burak´in süper oldugu anlamina gelmiyor..

Geri
Üst Alt