Burak Yılmaz'ın Derbideki İstatistiği

Özellikle solda Sino'nun boş olduğu pozisyonda aceleye getirip hemen vurduğunda ayağa fırlayıp uzun zamandır Galatasaray futbolcusuna sövmediğim kadar sövdüm rezalet ötesiydi bu akşam

Bu tamamen Burak'ın oyun tarzıyla ilgili. Araya koşu yaparak oynayan her oyuncu ofsayta düşebilir.

Bu pasın zamanlamasıyla da ilgili. Yarım saniye geç atılan bir pas bile size 3-4 metre kaybettirir

mecburiyetten oynayan gafil bi herif yapacak bisey yok

Merak ediyorum sizi kim tatmin eder. Bu takım 2 sene şampiyon oldu. Türk takımları toplamda 5 kez gruptan çıktı ve 2 sini bu takım başardı. Ve siz bu takımın en az yarısını adam yerine bile koymuyorsunuz. Burak ta en başta geliyor. Eskiden beri kuş medyasının çok etkisinde kalıyorsunuz. Aynı şeyleri Hakan Şükür'e de çok yaptık. Varsa Burak'tan iyisi söyleyin de bilelim.

aynen kus medyasi yüzünden burak sürekli ofsayta düsüyor, sürekli hücum faul yapiyor ve saha icinde takim arkadaslarini deli ediyor. harcadigi sacma sapan pozisyonlara girmiyorum bile. hep bu medyanin yüzünden oluyor bunlar.

Sadece ofsayt olayini cözebilse zaten tepkilerin %80 gibi bir orani azalir diye düsünüyorum.

aynen kus medyasi yüzünden burak sürekli ofsayta düsüyor, sürekli hücum faul yapiyor ve saha icinde takim arkadaslarini deli ediyor. harcadigi sacma sapan pozisyonlara girmiyorum bile. hep bu medyanin yüzünden oluyor bunlar.

Gecen sene attigi gollerde doping sayesinde dimi

Geri
Üst Alt