Burak Yılmaz’ın Eşinden Şoke Eden İddialar!

Şiddetin azı fazlası olmaz.

Futbolcuların alayı barzo tipler beklenir.

Yalnız dayak yedim diye 12 Milyon TL istemek de servet avcılığıdır. 2 kere ayrıldığın birisi ile geçimsizliğe rağmen evlenmek de evlenmek olmak için evlenmek demektir.

Anadolu'da 10000'lerce kadın hala hergün dayak yiyor, sözlü ve fiili tacize maruz kalıyor, mahkemeye giden de erkek oluyor üzerine.

Sondaki 12 milyon işi bozmuş.Eğer sen parası için evlenmedim cart curt diyip 12 milyon isityosan orda bi sıkıntı vardır.

en az 4 sahit getirmeli

yoksa inanmayiz (allahin emri type-shit)

Yalan

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

[FONT=pt_sansbold]Düğün günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Eşim de ‘Ben 4 çocuk istiyorum’ dedi. Ancak ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım.

Su teyyyip i katti ve sanki onun sozune karsi gelinmis gibi bi algi yaratti ya bu kadina inanmak cok daha guc artik . Hayir anlattiklariyla teyyibin bunlari arayip uc cocuk demesinin hic alakasi yok mahkemeye niye boyle bir sey deme ihtiyaci hissedersin acaba !
[/FONT]

[FONT=pt_sansbold]Düğün günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Eşim de ‘Ben 4 çocuk istiyorum’ dedi. Ancak ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım.

Su teyyyip i katti ve sanki onun sozune karsi gelinmis gibi bi algi yaratti ya bu kadina inanmak cok daha guc artik . Hayir anlattiklariyla teyyibin bunlari arayip uc cocuk demesinin hic alakasi yok mahkemeye niye boyle bir sey deme ihtiyaci hissedersin acaba !
[/FONT]

Zaten Tayip in baska isi yok, her evlen ni arayip, üc yapin diyip ariyor duruyor

Zaten Tayip in baska isi yok, her evlen ni arayip, üc yapin diyip ariyor duruyor
Hayir diyelim ki dedi , mahkemeyle bi alakasi yok . Oyle bi hava vermis ki sanki Kadin rte dedi diye cocuk yapmaya calisiyor Burak ise rtenin sozunu yere dusuruyor ve cocugun aldirilmasini istiyor ve bak sen su edepsize rtenin karsi geldigi kurtaji istiyor .

Lütfen arkadaşlar basına sızan böyle haberlere pek fazla itibar etmeyin. Yıllardır bu işin içindeyim kadınların daha fazla para koparmak için yaptığı basit taktikler bunlar. Hemen hemen çekişmeli her boşanma dilekçesinde bulabileceğiniz iddialar. Birini yargılamadan önce onunda söylediklerini dinlememiz gerektiğini, böyle ağır iddialarda bulunanlarında bunları ispat etmesi gerektiğini unutmayın. Bu tamamen tanınmış, hatırı sayılır servete sahip birini basın yoluyla itibarsızlaştırmak ve istediğini elde etmek taktiği.

Kaldı ki böyle bir durum sizinde başınıza gelebilir. Eşinize evlilik hayatı boyunca, kötü muamelede bulunmamanıza rağmen bir boşanma durumunda karşılaşacağınız iddialar sizi şok edebilir, hayrete düşürebilir. Bunlar sık karşılaşılan durumlar.

Geri
Üst Alt