Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
en fazla tokat atmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gibiiiSondaki 12 milyon işi bozmuş.Eğer sen parası için evlenmedim cart curt diyip 12 milyon isityosan orda bi sıkıntı vardır.
[FONT=pt_sansbold]Düğün günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Eşim de ‘Ben 4 çocuk istiyorum’ dedi. Ancak ikinci çocuğa hamile kaldıktan sonra hamileliğimi sonlandırmam için baskı uyguladı. Baskılara direnip çocuğumu aldırmadım.
Su teyyyip i katti ve sanki onun sozune karsi gelinmis gibi bi algi yaratti ya bu kadina inanmak cok daha guc artik . Hayir anlattiklariyla teyyibin bunlari arayip uc cocuk demesinin hic alakasi yok mahkemeye niye boyle bir sey deme ihtiyaci hissedersin acaba ! [/FONT]
Hayir diyelim ki dedi , mahkemeyle bi alakasi yok . Oyle bi hava vermis ki sanki Kadin rte dedi diye cocuk yapmaya calisiyor Burak ise rtenin sozunu yere dusuruyor ve cocugun aldirilmasini istiyor ve bak sen su edepsize rtenin karsi geldigi kurtaji istiyor .Zaten Tayip in baska isi yok, her evlen ni arayip, üc yapin diyip ariyor duruyor