Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

Sende çok sivrilmeye başladın bu aralar her mesajında yönetimde yönetim. Eleştirinin de bi dozu olur her yerde her başlıkta söylenmez.

Ne biz malız bir kere okuyunca anlamayacak kadar ne de küçüklükten beri öğretilen 40 defa söyleyince olur sözünün bir gerçekliği var.

ne yapayım ben GS ile yatan kalkan bir kişiliğim kulübün 1 kuruşu çöpe gittimi benden çıksa bu kadar delirmem inanılmaz rezalet işler yapılıyor aysal gibi bir adama yakışmıyor bu hareketler

Valla herkesin görüşü kendine karışma hakkım yok ama şu gerizekalıca kontratı yapanlara para yollamam ben ayıp ulan.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşme uzatmanın saçmalığını geçtim bu nasıl sözleşme

Transfer falan artık umrumda değil kafayı yiyorum lan ayıp günah o paraları bizden kazanıyonuz yönettim

saçmalamyın eğer kötü oynarsa satılır bu sınır giderek düşecek gibi bu şartlarda önemli bir isim ayrıca bu fiyatlar tl cinsinden hayırlı olur umarım

di mi ne kadar basit kötü oynarsa satılır

bu cümleye "saçmalamayın" diye başlamanız ironik olmuş

Çeptalk

Yönetim aptal mi ? Diyelim Burak 31 yasinda, ve hic bi is beceremiyor, pasa gibi üstelik 3 e yakin para kazanacak bunu nasil yollicaz ?

ne 31 i yahu adam şimdi beceremiyor rezalet 15 tane atıyorsa 80 tane %100 boş kaleye denilebilecek kaçırdığı pozisyonlar var ulan berki tüm sezon oynatsak o da atar ligde 15 16 gol ben golü felan geçtim adamda ne top kontrolü var ne top sürme bitiricilik sözde iyi derler her pozisyonda kalecinin göğüsü kafasına abanan adamdan ne bekliyon umut yeteneksizi bile bir ara 10 maç üst üste oynadı 14 gol attı

Super Transfer :melo:

Butun maclari oynasa yilda 4 milyon euro, vay be, Paris gibi olduk vallah :P

Buraktanda iyice soğudum burda akıllılık yapmış ama ulan neyse Allahım sabır ver

5+3 kuralının sözleşmesi bu

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Lille Kulübü oyuncusu Moussa Sow'ın 2015-2016 sezon sonuna kadar sözlesme yapılmak üzere transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile

anlasmaya varılmıstır. Anlasma çerçevesinde Lille Kulübüne 10.000.000 Avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı

için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

:42:

ne alakası var Burak'tan iyisi varmış gibi herkes gitsin diyor satıldığı an %25i trabzona gitcek zaten kalsın daha iyi

ya siz dalga mı geçiyorsunuz 30 küsür yaşında bu yeteneksiz herifin fizik gücü düştüğünde buna kim maaş verir bu da aptal değil ya çakmış 3 milyonluk imzayı bi yere gitmez

onun iyiliğine edeyim ayrıca 5 sene daha kanser edici futbol izlemek istemiyoruz

Çeptalk

Bunda sabitleme yıl içi beklenmeyen gelir artışını engellemek için yapılış fakat benim takıldığım iki nokta var

1. Neden biz performans üzerinden yani maç başı anlaşma yapmıyoruz. Yıllık gerekiyorsa 5 alsınlar ama afedersiniz götlerini yırtsınlar.

2. tamam kur artışını engelleyelim bugün 2 lira olan dolar 2 sene sonra 4 lira olacak eğer anlaşma yapacaksan 3 sene boyunca bu günkü kurdan anlaşmaya okey desinler. Ve türkler niye döviz olarak para alıyor ki senin yaşam standartların belli yabancılar gibi hep dolar euro görüp buraya gelince acaba bugün kur ne alemde diye hesap yapacak halin yok. Avrupalı için 2 milyon € 2 milyon €. Bi gün 3 tirilyon öbür gün 4 trilyon değil

Son olarak seneye büyük ihtimal avrupa diye mımızlanır ve 1.2 milyon €'ya koşa koşa gider.

Geri
Üst Alt