Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

sonra da uefa'dan ceza aliyoruz. cok büyük bir skandaldir bu sözlesme 2019 yilina kadar bu beceriksiz adama milyonlari verecegiz.

Sneijderle bir tutmuşlar ağlıycam abi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni parayi Ingiltere veya Italya da almasi icin yilda 7 milyon euro ya imza atmasi lazim, vay beeeee... Neredeyse Mesut Ozil kadar aliyor yani ..

14-15 2.75 M > 10bin €

15-16 2.5 M > 15bin €

16-17 2.4 M > 17bin €

17-18 2.2 M > 20bin €

18-19 2.0M > 25bin €

Olmalıydı en kötü

Yahu bu yabacı kuralı muhtemelen son senesinde.

Olur da yabancı kuralı değişirse bu adamı biz ne yapacağız ? Zaten 3 sene daha devam eden sözleşmesi var niye revize ediyoruz ? Neden acele ediyoruz üstelik dünya kupasında da oynamayacak ? Niye ya niye bu nasıl bir ücret kim yönetiyor bu futbol şubesini akıl alır gibi değil ya....

böyle kontratlar yaparsan batarsın tabi.biz ne ara bu kadar zengin olduk anlamadım valla.

Çıldıracağım abi.

ne yapayım ben GS ile yatan kalkan bir kişiliğim kulübün 1 kuruşu çöpe gittimi benden çıksa bu kadar delirmem inanılmaz rezalet işler yapılıyor aysal gibi bir adama yakışmıyor bu hareketler

Ya barış biz farklı mıyız sabah 10'da sınavım var ben hiç çalışmadığım sınavı bırakıp geziyom burada.

Ama türk yokluğunda bu sınırda b.ktanda olsa senin en değerli türk oyuncun olduğu için bu paraları vermek zorunda kalıyoruz. 2 sene sonra sınırın 3'e düşmeyeceğini hangimiz garanti edebilir.

Dediğim gibi az pırıldayıp avrupadan teklif geldi mi verilen ücrete bakmadan koşacak tipte/egoda adamla bunlar.

ya siz dalga mı geçiyorsunuz 30 küsür yaşında bu yeteneksiz herifin fizik gücü düştüğünde buna kim maaş verir bu da aptal değil ya çakmış 3 milyonluk imzayı bi yere gitmez

onun iyiliğine edeyim ayrıca 5 sene daha kanser edici futbol izlemek istemiyoruz

Çeptalk

nese tartışmaya gerek yok bana göre kalması iyi oldu maaş fazla ama en iyi yerli sonuçta ona bakarsan Hamit 1 yıl hiç oynamadan 3 milyon kazandı yapacak bir şey yok desteklemek zorundayız

haketti tabi geçen sene atamadığı gollerle..

sayesinde şampiyon olamadık.. ödüllendirilmeliydi.. öyle de oldu..

Ha burak'a verilcek parayı deniz yılmaz'a verip en azından 1 senelikte olsa yetiştirmeye çalışırdım. Burak giderse deniz var derdim acelemiz ne onu bende anlayamadım.

Sizede karışıp tartışma yapmak istemiyorum ama cidden yazıklar olsun store para falan da bayılmam bayılanada anlam veremem

Sözleşme uzatılması bir skandal 29 yaşındaki adamı 5 yıllığına bağlamak ayrı bir skandal ücretine zam yapmak ayrı bir skandal. Bu adam 29 yaşında bunu 3 sene sonra kim alır . 33 yaşındaki David Villaya Eto'o burun kıvrılıyorken 32 yaşındaki Burak Yılmaz'ı kim alır ki sen bu adamın sözleşmesini 34 yaşına kadar uzatıyorsun. 33 yaşında 3,5 m Euro para alacak bu adam. Anlatın aga bu işin mantığını. Hangi zeka küpü nasıl bir düşünceyle böyle bir şey yaptı

Şimdi onlar korksun.

Bu yetenek fukarası kendini yıldız sanan topcuya bizden başka hiçbir kulüp senelik 10 trilyon net para vermez.

Ne yazik ki Gerzekce işler yapmayı sürdürüyoruz.

paralarin arttilmasini normal gören varmi. amrabat 400 aldigi yerde 1.200 aldi bizde. umutun parasi artti. bu herifin 2 -3 senesi olmasina ragmen bu yapildi. bu paralarin nereye gittigi araştirilmali.

Geri
Üst Alt