Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

04ffa882790-14829253-640-360.jpg

Profesyonel futbolcularımızdan Burak Yılmaz'ın sözleşmesi revize edilerek uzatıldı, işte ayrıntılar...

Haberin Devami GSC Portal'da

çok bekledik bunu çok bekledik.

kralllll

Yaşlandıkça alacağı para artıyor bu ne saçmalıktır dünyanın her yerinde böyle mi bize ait durum mu bu?

skandal sözleşme uzatmak ayrı bir skandal zam yapmak bir ayrı skandal yıllar geçtikçe maaş düşmesi yerine artması ayrı bir skandal futbol fakiri yönetim Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın şikecilere 4.yıldız haram zıkkım olsun

Hayırlı olsun.

bu maç başı ücreti ne kadar saçma

adama zaten yıllık belli bir miktar para veriyorsun bir de sahaya çıkıp oynayacağı için 25 bin euro ödüyorsun

REzil yönetim.Riera kontratından akıllanmamışlar paraları saçıyorlar yaşlandıkça fiyatı artıyor sanki şarap adam.Dellendim yine.

yonetim sasirtmaya devam ediyor. skandal otesi bi mukavele.

yapiyosan 3 senelik yap. 3 milyon verecen madem.

bu sezon 3 de gelecek sezon 2750 mutakiben 2500.

bu kadar basit

30 unu geçecek adama giderek daha yüksek ücret ödeme mantığını anlamıyorum.

Futbol piyasası ve yabancı kontenjanı sebebiyle bugün için 3M€ hakediyor olabilir, birşey diyemem. Ama bugün 3M€ dersin yıllar içinde değeri düşürürsün. Adam bizden en yüksek ücretini 34 yaşındayken (bize bu yaşında ekstra ne vereceğini kestiremiyorum) alacak.

Saçmalık.

ulan Allah kahretsin en fazla 5 ay sonra istifa edeceksiniz lig kopunca neden başımıza musallat ediyorsunuz şunu ne güzel 2 senesi kalmıştı lanet olsun

28 yaşındaki Burak sadece yeteneksizliğiyle çıldırtırken fiziken de çökmüş 33 yaşındaki bir Burak hayal edin şimdi. Gel de kahrolma. 3 milyon alcak bir de bizi kanser ederken onu unutmuşum.

Geri
Üst Alt