Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

bu sözleşme kulübün şu anda parasının olmadığını gösteriyor..

büyük ihtimal bu büdü "sneijder 4,5 alıyor, ben de en azından 3 istiyorum" falan dedi.. bizimkiler de "şimdi para yok, sözleşme düşük başlasın ama birkaç seneye ekonomi toparlanınca 3 veririz" durumu oldu.. NBA style..

Yok yok Finansal fair playdan para cezası yemiş bir kulübün yapacağı bir sözleşme değil bu..

Üstelik yaşlandıkça ücretin zamlanması da ayrı bir trajedi.

Başkan bunamaya başladı herhalde, başka bir izahati yok.

dipnot bütün CL geliri heralde burakin yeni sözlesmesine gidecek .

şaka gibi burak ve yılda 3 milyon € artık yönetimin hatalarından gına geldi kulübü böyle giderlerse uçuruma sürükleyecekler

Biri çıkıyor oha paraya bak rezalet diyor, ötekide ona uyuyor, sonra diğeri gaza geliyor aynen ya çok para diyor, böyle böyle 7 sayfa olumsuz mesajlar almış başını gidiyor, arkadaşlar Burak Yılmaz 2010-2011 sezonundan beri 104 gol atmış 30 da asist yapmış, kariyeri boyunca 70 civarı gol atmış Emenike 2400 milyon euro alıyor, Sow geçen yıl 3400 milyon bu yıl 2600 milyon garanti paraya oynadı kariyeri boyunca 94 gol atmış, bjk Almeida' ya 2500 milyon euro para veriyor, 3,5 yıldır Türkiye'de 47 gol 20 asisti var, ayrıca Burak Türk bu ülkenin evladı, elin adamlarına millet paraları saçıyor, Burak bunların hepsi nin toplamı kadar gol atıyor neredeyse adamı bulsanız öldüreceksiniz, yönetimi istifaya çağırıyorsunuz.

Sorunun gol atmak olduğunu düşünen kaçıncı kişisin acaba? Yahu eğer problem gol atmak olsa zaten Burak eleştirilecek son kişi. Mesele başka arkadaş. Dünya futbolu artık eskisi gibi değil. Forvetin görevi gol atmaktır başka görevi yoktur zihniyetinden kurtulun artık. Hayır nasıl maç izliyorsunuz ben hayret ediyorum ya. Hiç mi göremiyorsunuz bu takımın bu tarz adamlar yüzünden 5 para etmez top oynadığını? Hiç mi demiyorsunuz kendi kendinize, en ezik takım bile bize karşı nasıl oyuna hükmedebiliyor diye?

Top sürme yok, paslaşma yok, duvar olma yok, hava toplarında üstünlük yok, ileride top tutma yok, bire birde başarı yok. Şimdi o saydığın Emenike ve Sow'da bunların hangisi yok bir söyle bakalım da aydınlanalım o zaman. Anlat anlat dilimizde tüy bitti. Elmander bu takımda sadece 12 gol attı ama takım oyununa verdiği katkıyı anlatabilecek bir istatistik var mı? Yok. Görün şunu artık, bu adam takımın 1.santraforuyken başarılı olma şansımız çok düşük.

aynen.. 45 gol atsa bile istemiyorum çapsızı.. top kontrol edebilen, pas oyununu bozmayan bir forvet gelsin, isterse 10 golde kalsın tercih ederim... maalesef hala bunu göremeyen taraftarlar var..

geçen sene emenike ve sow bizde, burak umut fenerde olsa 15 puan fark atardık..

bu ediyle büdü bizim adımıza sezonun ırzına geçtiler rezil futbollarıyla..

drogba adam gıbı oynasaydı şampiyonduk kafanı yorma umut burak yazmış bide :D

şu verilen paralar neyin cebinden onun cebe giriyor. şu sözleşme normalmi. neyin atarini yapiyon. daha iyisi varmiymiş. mevlüt olsun. oldumu. oda üst düzey degil ama olsun. top tutar. istasyon olur. sen şimdi mevlüt nedir dersin. bende sana bişey demem.

Mevlütmü ? Hangi Mevlüt ? Gol kralı Mevlütmü ? Hahaha. Senin beynin de bu kadar basıyor işte bızdık. :) Mevlüt gelsin, iki hafta sonra şamar oğlanına çevirirsiniz.

Burakı beğenmemeği futboldan anlamak sananlar var.

Lewandowskiyle ayni parayi kazaniyor ... 28 yasinda hayatinin imzasini atti, yedi sülalesini kurtardi

denizde kum bizde para beyler

burak'a 3m veriyorsak, muslera en az 5 istese hakkidir.

simdi selcuk cikar ben 3,5 istiyorum der; tüm sezon yatan hamit bile 3m aliyor.

bu sözlesme tüm dengeleri alt üst etmistir.

yönetimi hep savundum ama bu bariz hatayi kimse savunamaz yönetim sinifta kalmistir.

Rezillik rezillik takımdan ilk gitmesi gerekenlerden birine yapılan sözleşmeye bak hangi yönetici onayladıysa bunu istifa etsin. Bu bencil, yeteneksiz, arkadaşlarının eforunu emeğini çalan kazma hiç gelmese belki ligi 5 sene üst üste dümdüz edecektik. 2 senedir iyi oynadığımız maç yok be bunun takıma verdiği zararı kimse vermemiştir. Her maç 10 kişiyiz diğer oyuncular nasıl dayansın. Nefret ettim artık bu kazmadan tahammül edilmiyor.

drogba adam gıbı oynasaydı şampiyonduk kafanı yorma umut burak yazmış bide :D

kendini yalanlamışsın.. tamam drogba adam gibi oynamadı, umut ve burak şampiyon yapsalardı ya..

3 milyon euroluk adam.. drogba yokken iş başa düştüğünde nerdeydi.. koca ikinci yarı banko oynadı ve sıçtı sıvadı..

Sorunun gol atmak olduğunu düşünen kaçıncı kişisin acaba? Yahu eğer problem gol atmak olsa zaten Burak eleştirilecek son kişi. Mesele başka arkadaş. Dünya futbolu artık eskisi gibi değil. Forvetin görevi gol atmaktır başka görevi yoktur zihniyetinden kurtulun artık. Hayır nasıl maç izliyorsunuz ben hayret ediyorum ya. Hiç mi göremiyorsunuz bu takımın bu tarz adamlar yüzünden 5 para etmez top oynadığını? Hiç mi demiyorsunuz kendi kendinize, en ezik takım bile bize karşı nasıl oyuna hükmedebiliyor diye?

Top sürme yok, paslaşma yok, duvar olma yok, hava toplarında üstünlük yok, ileride top tutma yok, bire birde başarı yok. Şimdi o saydığın Emenike ve Sow'da bunların hangisi yok bir söyle bakalım da aydınlanalım o zaman. Anlat anlat dilimizde tüy bitti. Elmander bu takımda sadece 12 gol attı ama takım oyununa verdiği katkıyı anlatabilecek bir istatistik var mı? Yok. Görün şunu artık, bu adam takımın 1.santraforuyken başarılı olma şansımız çok düşük.

Ben Burak Yılmaz'ı hiç sevmem ve beğenmem bu arada onu söylemeyi unuttum, fb forması giyen adam Messi'de olsa ısınamam o adama, ama kardeşim bu yaygara neden onu anlamadım, Aydın Yılmaz bu takımda yedek otursun diye 1 milyon dolar verdi Fatih Terim, kimi oynatalım Burak yerine, 5+3 var bir tane adam akıllı forvet bul getir takır takır gol atsın tamam diyelim, yabancı sınırı olmasa Burak zaten bu kadar paraya imza atamaz, yada sene başı İtalya'ya satılmıştı.

Acaip tiksindim yönetimden takıma katkı yapasım da gelmiyor açıkcası yaşlı godomanların keyfine göre saçacağı paralarda tuzum olmamalı.Lan takımda para alamadığı için takımı şikayet adamlar var bunlar şu adama verdikleri paraya bakın basketçiler parasını alamaz vs.küfür etmemek için zor tutuyorum.5 sene çekeriz artık bu yeteneksizi ve Selçuk kankisini.Top tutamayan pozisyon almak için her harekette rakip savunmacıya elle faul yapan topu basıp çekemeyen adama saçıyoruz paraları.Genç berki umut g. yi falan oynatsalar 1 gram laf etmem hi değilse kulübün geleceğini ekonomisini düşünüyorlar derim.Galatasarayın ilk 11inde oynayacak seviyede olmayan adamla 28 yaşından sonra sözleşme uzatılıyor sanki sözleşmesinin son senesi.Bu yapılanları aklayacağım tek şey şikeciler 2-3 lig düşüceği haberini biliyorlar ama yabancı kurali 5+3 devam edicek diye bunları tutuyor olmaları ligi rahat almamızı sağlamak için yabancı sınırı varken.Eğer bu da olmazsa en azılı düşmanı olacağım yönetimin Terimile ayrılırken nasıl desteklediysem şimdi de o kadar nefret ettim.

kendini yalanlamışsın.. tamam drogba adam gibi oynamadı, umut ve burak şampiyon yapsalardı ya..

3 milyon euroluk adam.. drogba yokken iş başa düştüğünde nerdeydi.. koca ikinci yarı banko oynadı ve sıçtı sıvadı..

Drogba yokken derken ? Drogba aldıgı paranın hakkını verdi mi adam takımı sallamadı burak hiç degilse karakterli mücadele etti ;-)

tAp@tALk xD

Burak'a verilen 3 değilde Umut'a verilen 2 milyon şahsen daha ağrıma gidiyor.

Burak'a yillik 3m€ veriyorsak mali acidan bi skintimiz yok galiba..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drogba yokken derken ? Drogba aldıgı paranın hakkını verdi mi adam takımı sallamadı burak hiç degilse karakterli mücadele etti ;-)

tAp@tALk xD

yolladık işte drogba'yı.. ne yapalım daha? güneş tanrısına kurban mı edelim?

drogba'da karar doğru, burak'ta yanlış.. zaten sözleşmesi var 2 sene daha.. seneye de oynasın, şampiyon yaparsa 5 verelim.. mücadele etti diye 5 sene sözleşme mi yapılır.. o zaman Sabri'ye senelik 5 milyondan 10 sene garanti verelim.. mücadelesi kesin.

maç başı 25 bin € ortalama cl kupa lig vs. 40 maçtan aşağı oynamaz oda eder 1 milyon € oldu sana 4 milyon € vallahi şaka gibi çıldırmamak elde değil

sözleşmeye takılmamak lazım bu sene yurtdışına gidemedi kafası orda kaldı sözleşme uzatmasak sıkıntı olurdu seneye de, 2 sene daha oynar baktık olmadı karşılıklı anlaşılır yollar ayrılır ,bu çocuklar tazminat peşinde koşacak karakterde değiller

Geri
Üst Alt