.
ikilinin -arkadasligi dostlugu -ilk beraber oynadiklari dizi doneminden beri devam ediyor olmasi - takdir edilesi. +olarak ortak sevgilerinin galatasaraylilik olmasi da bunu pekistiren guzellikte bir detay.
*galatasaray konusu baglaminda
forumumuz da ,yanlisim yoksa ,gecmiste ;
''gs li unluler'' basliginda buna dair bir video var. burcu-berk-tolga
o donem kanal d de yayinda olan ''gunesin kizlari'' dizisi dolayli -beyaz show'a katildiklari bolumden bir kesit...
orada, berk atan ,tolga saritas ,burcu ozberk uclusune sevgili beyazit ozturk'un -hangi takimlisiniz- sorusu yapilmisti.
yanitlar fazla samimi idi-ozellikle berk ve tolga. saglam fanatikler.
berk ve tolga ic *maclara vakit buldukca *giden oyuncular. suan dizilerden eskisi kadar vakit bulamiyorlardir, bilemiyorum. diger yandan burcu'nun maclara *gittigini de sevgili
@Murat Durmaz 'in eklemis oldugu burcu&mac fotosu vasitasiyla gormustum -surpriz oldu.
yeri gelmisken,
birde asagidaki *vidyoyu renkdaslarima sahsen oneriyorum
-berk atan- fanatik derecesindeki galatasarayliligina dair sevgisini,heyecanini, tutkusunu adeta izlerken hissediyorsunuz...
dolu dolu cok klas bir bolum olmus -gs tv de gecmiste yayinlanan :
ailecek fanatikler . baba'sinin ismi *metin.
kendisinin dedigine gore - ailecek metin oktay sevgisindenmis- .
vidyo da sorulan sorular dolayli verdigi samimi icten yanitlar, maclarimiza,oyuncularimiza,gecmis maclarimiza vs dair bilgisi ve anektodlari cok basarili buldum,. .
sanirim unluler dunyasinda
en bold galatasarayli unlu kendisi ve ailesi dir dersek yanilgi olmaz. vidyoyu izleyenler de eminim katilacaktir bu ongorume.
ps;
<
@Aras Şimşek bu yayini izlemis miydin ?