burcu özberk

bu nasıl buraya atılmamıs hayret

.

ikilinin -arkadasligi dostlugu -ilk beraber oynadiklari dizi doneminden beri devam ediyor olmasi - takdir edilesi. +olarak ortak sevgilerinin galatasaraylilik olmasi da bunu pekistiren guzellikte bir detay.

*galatasaray konusu baglaminda
forumumuz da ,yanlisim yoksa ,gecmiste ;
''gs li unluler'' basliginda buna dair bir video var. burcu-berk-tolga
o donem kanal d de yayinda olan ''gunesin kizlari'' dizisi dolayli -beyaz show'a katildiklari bolumden bir kesit...

orada, berk atan ,tolga saritas ,burcu ozberk uclusune sevgili beyazit ozturk'un -hangi takimlisiniz- sorusu yapilmisti.
yanitlar fazla samimi idi-ozellikle berk ve tolga. saglam fanatikler.

berk ve tolga ic *maclara vakit buldukca *giden oyuncular. suan dizilerden eskisi kadar vakit bulamiyorlardir, bilemiyorum. diger yandan burcu'nun maclara *gittigini de sevgili @Murat Durmaz 'in eklemis oldugu burcu&mac fotosu vasitasiyla gormustum -surpriz oldu.

yeri gelmisken,
birde asagidaki *vidyoyu renkdaslarima sahsen oneriyorum
-berk atan- fanatik derecesindeki galatasarayliligina dair sevgisini,heyecanini, tutkusunu adeta izlerken hissediyorsunuz...
dolu dolu cok klas bir bolum olmus -gs tv de gecmiste yayinlanan :

ailecek fanatikler . baba'sinin ismi *metin.
kendisinin dedigine gore - ailecek metin oktay sevgisindenmis- .
vidyo da sorulan sorular dolayli verdigi samimi icten yanitlar, maclarimiza,oyuncularimiza,gecmis maclarimiza vs dair bilgisi ve anektodlari cok basarili buldum,. .
sanirim unluler dunyasinda
en bold galatasarayli unlu kendisi ve ailesi dir dersek yanilgi olmaz. vidyoyu izleyenler de eminim katilacaktir bu ongorume.

ps;

< @Aras Şimşek bu yayini izlemis miydin ?

Son düzenleme:
.

ikilinin -arkadasligi dostlugu -ilk beraber oynadiklari dizi doneminden beri devam ediyor olmasi - takdir edilesi. +olarak ortak sevgilerinin galatasaraylilik olmasi da bunu pekistiren guzellikte bir detay.

*galatasaray konusu baglaminda
forumumuz da ,yanlisim yoksa ,gecmiste ;
''gs li unluler'' basliginda buna dair bir video var. burcu-berk-tolga
o donem kanal d de yayinda olan ''gunesin kizlari'' dizisi dolayli -beyaz show'a katildiklari bolumden bir kesit...

orada, berk atan ,tolga saritas ,burcu ozberk uclusune sevgili beyazit ozturk'un -hangi takimlisiniz- sorusu yapilmisti.
yanitlar fazla samimi idi-ozellikle berk ve tolga. saglam fanatikler.

berk ve tolga ic *maclara vakit buldukca *giden oyuncular. suan dizilerden eskisi kadar vakit bulamiyorlardir, bilemiyorum. diger yandan burcu'nun maclara *gittigini de sevgili @Murat Durmaz 'in eklemis oldugu burcu&mac fotosu vasitasiyla gormustum -surpriz oldu.

yeri gelmisken,
birde asagidaki *vidyoyu renkdaslarima sahsen oneriyorum
-berk atan- fanatik derecesindeki galatasarayliligina dair sevgisini,heyecanini, tutkusunu adeta izlerken hissediyorsunuz...
dolu dolu cok klas bir bolum olmus -gs tv de gecmiste yayinlanan :

ailecek fanatikler . baba'sinin ismi *metin.
kendisinin dedigine gore - ailecek metin oktay sevgisindenmis- .
vidyo da sorulan sorular dolayli verdigi samimi icten yanitlar, maclarimiza,oyuncularimiza,gecmis maclarimiza vs dair bilgisi ve anektodlari cok basarili buldum,. .
sanirim unluler dunyasinda
en bold galatasarayli unlu kendisi ve ailesi dir dersek yanilgi olmaz. vidyoyu izleyenler de eminim katilacaktir bu ongorume.

ps;

< @Aras Şimşek bu yayini izlemis miydin ?

İzlememiştim abi 🫂

İzlememiştim abi 🫂
aras'cim, bize konuk olan *oyuncu -yerli dizilerle aran iyi ise - ozellikle *gunesin kizlari dizisinde hype olmustu. guzel dizidir basta emre kinay, evrim alasya olmak uzere kadrosu tecrubeli ve genclerin harmanlamasiyla ortaya iyi bir is cikarmislardi turu ozelinde.

bizim kanalin yayinina da o dizinin donemi veya ondan kisa bir sure yayinlanan bir dizisi sirasinda cikmisti. galatasarayli unlulerin her hafta konuk oldugu donemlerdi. < oyuncuyu begeniyorsan,mutlaka izle derim.galatasaray agirlikli cok renkli ve kaliteli bir bolumdu.

kanalimiza misafir olanlar arasinda,muhabbetini begendigim konuklar, berk disinda,
seckin ozdemir konuk oldugu bolum,
erkan kostendil,sebnem bozoklu bolumu,
bengu, hadise nin oldugu bolumleri ve kenan imirzalioglu-galiba iki kez konuk olmustu. bunlarin vidyosu youtube da vardi, bulamadim,kusura bakma.
.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt