Burdisso KAP'a Bildirildi

Yılın kazığıdır yine menajer ile ortaklığı olan bir para çalma operasyonudur aksi takdirde alınması söz konusu değildr yavaştır sert filan değil yumuşaktır turkiyede Bilica kendisi için çuk oturacaktır kendisi hakkında boca juniors taraftarı futboldan anlamayan eşşek bizede hangi zavallı idiot bu adamı alır diye dalga konusu yapılmıştır ne diyim bu hırsızlara YETER ULAN DOYMADINIZ ÇALMAYA

Celallenme ey ulu Galatasaraylı(!) bir soda iç hazımsızlığın gider

Yılın kazığıdır yine menajer ile ortaklığı olan bir para çalma operasyonudur aksi takdirde alınması söz konusu değildr yavaştır sert filan değil yumuşaktır turkiyede Bilica kendisi için çuk oturacaktır kendisi hakkında boca juniors taraftarı futboldan anlamayan eşşek bizede hangi zavallı idiot bu adamı alır diye dalga konusu yapılmıştır ne diyim bu hırsızlara YETER ULAN DOYMADINIZ ÇALMAYA

Bedevaya kiralanıyormuş yıllık ücreti de cüzzidir..Ranocchia yarım sezon için 2 miylon € istemiş ..

abisi kadar olsun yeter iyi stoperdir nicolas

daha iyisi alinabilirdi aslinda demedende gecemiyor insan

Bence bu gecici bir cozum ve rotasyon icin olabilir.

cunku ligde hangi 6 yabancinin oynayacagi 3 asaga 5 yukari belli.

Belki de beklentilerin çok üzerinde performans sergiler, derdimize derman olur, orası başka.

Ancak, mantık olarak bu transferi doğru bulmuyorum. Diğer yeni transferilerimiz gibi geleceğe yatırım da olmadığına göre, kiralık gelen adamın CL düzeyinde katkı vereceğinden şüphe duymamamız gerekirdi.

Burada transferi eleştiren her arkadaşa saçma sapan tavırlarla saldıranlara da denecek çok laf var, ama polemiğe girmeye de gerek yok.

Onlar ne diyor ;

Se Va Burdisso

Adamlar sevinmiş gittiğine. Bilemedim.

Hatta translate sağolsun şöyle bir yorum bile var;

"Kim Burdisso satın almak için bu kadar aptal olabilir. Gerçekten şaşırıyorum."

Enteresan.

Kiralıksa zaten pek para vermeyiz. Sıkıntı olmaz bence o konuda.

Bakalım nasıl çıkacak. Pek belli olmuyor bu işter.

Mesela Chedjou gayet iyi bir stoperdi bana göre, ama tutmadı.

Umarım bu çocuk tutar.

Bu arkadaş ne anlatıyor?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen kalkıp bitik durumdaki takımın başına geçip kadroyu komple yenilersen ve üst üste 2 sene şampiyonluk, ilk yıl CL'de çeyrek final ikinci yıl TD değişikliğine rağmen guruptan çıkmak gibi başarılar sayısız transferler ve bunlar olurken takım tarihi boyunca en rahat ekonomik dönemi yaşama gibi başarılar gösterirsen adamlarda bir FT'yi gönderdin diye seni taşlarlar :)

Giden oyuncu hakkında iyi konuşmazlar mantıken.

Oyuncunun kulüple sorunları var galiba.

Onlar ne diyor ;

Se Va Burdisso

Adamlar sevinmiş gittiğine. Bilemedim.

Hatta translate sağolsun şöyle bir yorum bile var;

"Kim Burdisso satın almak için bu kadar aptal olabilir. Gerçekten şaşırıyorum."

Enteresan.

Aynisini Inter'liler Rano icin soyledi onu da mi almayalim? Ayrica bu adam sezon sonuna kadar idare eder bizi.

Boca forumlarında okuduğum kadarıyla Galatasarayı salak yerine koymuşlar . İyiki gitti gibilerinden şeyler söylemişler . Sonumuz hayırlı olsun ..

Oho taraftar yorumlarına bakacaksak sadece bizim takıma kilit vuralım bizim forumdaki maç öncesi gelenlerinde maşallahı var

Aynisini Inter'liler Rano icin soyledi onu da mi almayalim? Ayrica bu adam sezon sonuna kadar idare eder bizi.

Ben olumsuz bakmıyorum transfere. Ontivero'ya da olumsuz bakmıyorum hiçbir oyuncu oynamadan değerlendirilmez. Ama Boca Juniors büyük bir kulüp ve taraftar kitleside dikkate alınması gereken bir topluluk. Bu kadar olumsuz yorumların sebebi umarım onlara özeldir. Oyunu ile ilgili değildir. Çünkü Chelsea maçları bizim için hayati önem taşıyor.

olum hiç izleyen yok mu la aranızda nasıl futbol seversiniz, arjantin de 2 takım var zaten biri river diğeri boca yani bunları izlemeyeceksiniz de neyi izyeceksiniz ayıp ayıp :D

bocalılar baya şaşırmış ha nasıl o takıma gitti diye

Geri
Üst Alt