- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayımla görüşeceğimyakismadi @üründül
Bayadır sponsorlarmış yeni bir şey değil. Bir de bizim kulübün de resmi sponsoru@Uğur İz gundeme getırelım tag calısması yapalım dostum
dostum bişiler yapmalıyızBayadır sponsorlarmış yeni bir şey değil. Bir de bizim kulübün de resmi sponsoru
Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.İsrail'i destekleyen McDonald's gözüme bir tık daha az şerefsiz göründü.
Fazla yolum düşmüyor fast fooda bir deneyeyim renktaş. Ben genel olarak Arbys seviyorum.Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.
İşte ağzının tadını bilen bir üye..Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.
Fazla yolum düşmüyor fast fooda bir deneyeyim renktaş. Ben genel olarak Arbys seviyorum.
Taksim'de Gezi Parkı ve çevre düzenlemesi yapılamadan önce Pizza Hut'un yanında Jimmy diye bir mekan vardı 10 numaraydı. taksim'de çalıştığım o dönem en sık orayı ziyaret ederdim. Çevre düzenlemesi sırasında o sırada ki dükkanların hepsi yıkıldı maalesef.Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.
Abi aynı yerden mi bahsediyoruz yoksa sadece isim benzerliği mi bilmiyorum ama ben okuldayken istinye civarında da bi Jimmy vardı. Beğendiydim.Taksim'de Gezi Parkı ve çevre düzenlemesi yapılamadan önce Pizza Hut'un yanında Jimmy diye bir mekan vardı 10 numaraydı. taksim'de çalıştığım o dönem en sık orayı ziyaret ederdim. Çevre düzenlemesi sırasında o sırada ki dükkanların hepsi yıkıldı maalesef.