burger king'in 12 numaraya sponsor olması

İsrail yanlısı zaten burger diyerek algılara başlıyorum. Tüm klüplere sponsorda 12 numara nedir ya tam bir çöplük

İsrail'i destekleyen McDonald's gözüme bir tık daha az şerefsiz göründü.

Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.
İşte ağzının tadını bilen bir üye..

Gayet leziz menülerin yanı sıra masaya servis, sınırsız içecek özellikleri ile öbür 2 burgerimsiye fark atar..

Bu da bitmiştir benim için
Hatta arzdan gelen 1102 TL Tabgd vardı onu da yarın satıyorum hemen

Eskiden börgırcıydık ama mekdanıs 4-5 senedir çok üstün

Bu işin gurmesi olan bilir ki Mcdonals Burger King gibi çocuksu firmalar Carl's Jr'ın getir götürünü yapar.
Taksim'de Gezi Parkı ve çevre düzenlemesi yapılamadan önce Pizza Hut'un yanında Jimmy diye bir mekan vardı 10 numaraydı. taksim'de çalıştığım o dönem en sık orayı ziyaret ederdim. Çevre düzenlemesi sırasında o sırada ki dükkanların hepsi yıkıldı maalesef.

Taksim'de Gezi Parkı ve çevre düzenlemesi yapılamadan önce Pizza Hut'un yanında Jimmy diye bir mekan vardı 10 numaraydı. taksim'de çalıştığım o dönem en sık orayı ziyaret ederdim. Çevre düzenlemesi sırasında o sırada ki dükkanların hepsi yıkıldı maalesef.
Abi aynı yerden mi bahsediyoruz yoksa sadece isim benzerliği mi bilmiyorum ama ben okuldayken istinye civarında da bi Jimmy vardı. Beğendiydim.
Carls'ın en güzel yanı zincir olmasına rağmen al paketini defol git tarzında olmaması ve sınırsız içecek imkanı.

Geri
Üst Alt