Burhan Can Terzi: “Dursun Özbek, Mauro Icardi ile yeni sözleşme konusunda anlaştı”

Başkan kendi iç güdüsüne baya güvenmeye başlamış. Profesyonel dünyada baya zorlardık aşk işini. İnsana eski çocukken yaşanan saf güzel duygulari hatırlatıyor. Mesela Ugurcanda bugün şükrediyorum başkanın inadı tuttu diye. Bakalım abartmazsa, yanına aklı selim birisini alırsa, aidiyeti baya yüksek ve bir kimliği olan avrupai takım (yeniden) olacağız! Em azından ben öyle hayal ediyorum.

Doğru karar olduğunu düşünüyorum.. Eğer yönetim antrenmanda ekstra çalışma ile özel madde koydurur adam fit haline biraz daha yaklaşırsa adamın eşi benzeri yok..

Neymiş 5 milyon euro masrafı varmış.. Elin çöp forvetine 9-10 milyon euro sıft bonservis verip umut bağlamaktansa İcardi kalsın daha iyi..

Burhan sanki taraftari gazlayip dursunun uzerinde baski olusturmaga calisiyor

Velevki kaldi. Demekki biz bu sezon gule oynaya samp olduk seneye de ayni takimla devam ozaman

20260515_225322.webp

Kahreden haber geldi diyeceğim ayıp olacak.

Osimhen'e bir şey olduğu zaman yanarız forvet gelmezse.

Doğru karar olduğunu düşünüyorum.. Eğer yönetim antrenmanda ekstra çalışma ile özel madde koydurur adam fit haline biraz daha yaklaşırsa adamın eşi benzeri yok..

Neymiş 5 milyon euro masrafı varmış.. Elin çöp forvetine 9-10 milyon euro sıft bonservis verip umut bağlamaktansa İcardi kalsın daha iyi..
10+4 'te kimi göndereceksin Icardi için? Ya da transfer mi yapmayacağız anlamadım.

Hatalı bir karar olur. Misyonunu tamamladı, çok da güzel bir veda yaptık. Severek ayrılalım.

Osi ve Uğurcan hariç değeri verilen kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı bence artık.

Kilosuna özen gösterip extra hoca tutulmalı
Parasına sokayım önemli değil ama sahada efsanemizi sürünüp ıslıklanırken izlemek istemiyorum

Despot bi antrenör de diktin mi başına inter günlerine döner

Bitti gitti

Bu tür basit şovlara gerek yok. Türkiye’nin Bayern Münih’i benim diyorsan tavrın net olacak. Verdim aldım gitti bitti, bu kadar. Mevcut yabancı sınırı varken çok dikkatli ve ince ilerlememiz gerekiyor. Pili bitene kal demem. Ama hala duygusallık görmek beni üzüyor. Daha iyi olacağına yönelik dönüşüm iyi bir şeydir arkadaşlar.

Sezonu çöpe atmak üzereyiz hocanin devreye girmesi lazım

Niye bertug maliyla ugrastigimiz anlasildi ..İcardiye rakip bile olamayacak forvet bakiyorlar

Geri
Üst Alt