Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Wendel 4.5 civari aliyormus rusya verfi oranlari konusunda hic bilgim yok ama ayni maasi verebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan Can Terzi: "Yusuf Demir’in performansı kafaları karıştırdı. Gösterdiği performansla Mertens’ten formayı alabilme ihtimali bile var. Eğer takımda kalırsa 10 numaraya fırsat transferi yapılmayabilir."
25 milyon euro
Fiyatindan ziyade defansif yonu soru isareti diyorlar.
Torreira defansif takılsın25 milyon euro
valla 2 video baktım - ofansifi kuvvetli - topla iş yapıyor yalan yok .25 milyon euro
Ben yine makul bir fiyat yazdim bunu yoksa 30'a anca verirler zaten kendileri 20 milyon euro verip aldilar .
Zaten amac Torreira'nin yanina hem defansif hem ofansif katkida bulunacak birini almak. Bu fazla ofansif takilirsa bir sey degismiyor yine 6 ay sonra orta saha aramaya baslayabiliriz.Torreira defansif takılsın
15e biterBen yine makul bir fiyat yazdim bunu yoksa 30'a anca verirler zaten kendileri 20 milyon euro verip aldilar .
Bu adamın enerjisi var ama diger adamların yoktu presste yapıyor 90 dkZaten amac Torreira'nin yanina hem defansif hem ofansif katkida bulunacak birini almak. Bu fazla ofansif takilirsa bir sey degismiyor yine 6 ay sonra orta saha aramaya baslayabiliriz.
Faydali olur zaten ama CL maclarinda Torreira ile beraber nasil olur orasi soru isareti.valla 2 video baktım - ofansifi kuvvetli - topla iş yapıyor yalan yok .
kapanan takıma karşı ne olur bilemem, ama defansif anlamda gördüğüm pozitif nacizane görüntü pas arası yaptığında zınk diye ileriye iletiyor topu ... ama kademe anlamında çok fazla görüntüsü yok videolarda.
Imkani yok15e biter
15e biter