Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın en büyük yeni orta saha adayı Wendel"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel 4.5 civari aliyormus rusya verfi oranlari konusunda hic bilgim yok ama ayni maasi verebiliriz

Burhan Can Terzi: "Yusuf Demir’in performansı kafaları karıştırdı. Gösterdiği performansla Mertens’ten formayı alabilme ihtimali bile var. Eğer takımda kalırsa 10 numaraya fırsat transferi yapılmayabilir."

Abi gözünü seveyim daha bir tane maç oynadık ya. O da yani kıstas olamayacak bir takıma karşı. Çocuk ne yaptı da hemen yerini garantiledi. Daha dün Ndombele gibi sahada geziyordu, 2 ayda hemen aklı başına mı geldi bilemeyiz ki sürekli oynamadan.

Galatasaray’da 8 numara transferindeki liste başı, Zenit forması giyen Wendel

(@burhancanterzii- @HaberGlobal)

Wendel - Spelersprofiel 23/24 | Transfermarkt

Fener çöker buna fiyat yükseltmek için

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu iyi olur hareketli ve atak dusunen bir orta saha

haber kovalamaktan bıktım - KAP gelirse görürüz.

o aradaki sürece takılınca siniri oynuyor insanın.

25 milyon euro

Fiyatindan ziyade defansif yonu soru isareti diyorlar.

En son 2 sene önce canlı izlemiştim müthiş oyuncu ismi geçenlerin arasında en hareketli ve agresif olan wendell lakin bu adamı almak için paraya kıymak gerekir zenit zengin kulüp pazarlığa yanasmaz

25 milyon euro

Fiyatindan ziyade defansif yonu soru isareti diyorlar.
valla 2 video baktım - ofansifi kuvvetli - topla iş yapıyor yalan yok .

kapanan takıma karşı ne olur bilemem, ama defansif anlamda gördüğüm pozitif nacizane görüntü pas arası yaptığında zınk diye ileriye iletiyor topu ... ama kademe anlamında çok fazla görüntüsü yok videolarda.

Zaten amac Torreira'nin yanina hem defansif hem ofansif katkida bulunacak birini almak. Bu fazla ofansif takilirsa bir sey degismiyor yine 6 ay sonra orta saha aramaya baslayabiliriz.
Bu adamın enerjisi var ama diger adamların yoktu presste yapıyor 90 dk

valla 2 video baktım - ofansifi kuvvetli - topla iş yapıyor yalan yok .

kapanan takıma karşı ne olur bilemem, ama defansif anlamda gördüğüm pozitif nacizane görüntü pas arası yaptığında zınk diye ileriye iletiyor topu ... ama kademe anlamında çok fazla görüntüsü yok videolarda.
Faydali olur zaten ama CL maclarinda Torreira ile beraber nasil olur orasi soru isareti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt