- 16 Haziran 2010
- 191.265
- 134.177
- 6.478
Cok hantal bir oyuncu degil mi , ayrica defansif orta saha diye biliyorumşu kolombiyalı Rios denense daha çok hoşuma gider ama kupa performansından sonra nerelere gider o trasnferin detayları kim bilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok hantal bir oyuncu degil mi , ayrica defansif orta saha diye biliyorumşu kolombiyalı Rios denense daha çok hoşuma gider ama kupa performansından sonra nerelere gider o trasnferin detayları kim bilir...
izlemedim canlı hiç ama görüntü koyuyorlar - gayette iyi duruyor yav.Cok hantal bir oyuncu degil mi , ayrica defansif orta saha diye biliyorum
tam 8 numara değil gibi bu adam 10 numaraya daha yakın. gelsin isterim seneye martens yok zaten 10 numara pozisyonunda oynatırız. ama bize 8 numara için daha atlet ve sert bir adam lazım.tatmin eder mi seni Wendel
Bu 8,5 gibi ya bunlarda Claudinho var o tam 10 numaratam 8 numara değil gibi bu adam 10 numaraya daha yakın. gelsin isterim seneye martens yok zaten 10 numara pozisyonunda oynatırız. ama bize 8 numara için daha atlet ve sert bir adam lazım.
RIA Novosti: Ivan Ilic ile sözleşme imzalanırsa Zenit, Wendel'i bırakmaya hazır. Öncelik Galatasaray'da.
RIA Novosti: Ivan Ilic ile sözleşme imzalanırsa Zenit, Wendel'i bırakmaya hazır. Öncelik Galatasaray'da.
1 bilgim yokİlic icin konusulan rakam nedir
25 Mİlic icin konusulan rakam nedir
Hojberg abartıldığıni düşünüyorum evet tekniği oyun görüşü iyi fakat temposu ve fiziği yıldan yıla düşüşe geçti İtalya istiyormus ya gitsin görelim.bakalim ne yapacak ,yani para gömülecek bir adam olmamalı benceBence Mctominay için 15-20 gözden çıkarılmıştı. Ve bonservisi alınabilirdi.10m civarı maaş istediği için geri adım atıldı. Burada ilginç olan Höjbjerg, Mctominay'dan Wendel'e geçiş. Ne olursan ol gel mantığı var herhalde.