Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın en büyük yeni orta saha adayı Wendel"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok hantal bir oyuncu degil mi , ayrica defansif orta saha diye biliyorum
izlemedim canlı hiç ama görüntü koyuyorlar - gayette iyi duruyor yav.

top götürüyor bireysel oalrak - benim diğer ofansif işelrden önce bize lazım olduğunu düşündüğüm iş olarak görüyorum.

kilit pas + kaleyi yoklayan şutlar sonra geliyor bende ama ne kadar dolduruyor o kısımları bilmiyorum.

tamamen 3 4 kısa videoya göre söyledim.

adam , Zenit'ten yıllık €4.5m net maaş alıyormuş.

Bence Mctominay için 15-20 gözden çıkarılmıştı. Ve bonservisi alınabilirdi.10m civarı maaş istediği için geri adım atıldı. Burada ilginç olan Höjbjerg, Mctominay'dan Wendel'e geçiş. Ne olursan ol gel mantığı var herhalde.

bunun gibi bi herifi 10 gün içinde açıklamazsak gene ndombele hazırlıklarına başlarım. 2 yıldır boş kalan mevkiye geçen sene uydurduğun maddi darlık gibi bişey de yokken 10 milyon bonservis, 4-4.5 maaş atamıyosan seni anca dombele'nin göbeği kucaklar.

RIA Novosti: Ivan Ilic ile sözleşme imzalanırsa Zenit, Wendel'i bırakmaya hazır. Öncelik Galatasaray'da.

Ben bu filmi daha önce izledim, Ağustos ayına kadar Zenit Ilic transferini bekleriz Ağustos ayında Ilic kesin Premier Lig filan yapar biz de Amrabat filan peşine koşarız sonradan

2027'ye kadar kontratı varmış daha.

Barcelona, Zenit'in orta saha oyuncusu Wendel ile ilgileniyor. (Sport Express)

• Zenit, Galatasaray'ın teklifinden memnun değil.

20- 25 milyonluk mctominay in alternatif 25-30 milyonluk wendel :d

Alamazlar bunlar. Oyalama taktiği, zaman kazanma. Bu yönetimin aklının çalıştığı tek şey. Kiralık + opsiyon sordurup haber yaptırmışlar işte. Transfer için sıcak para gerekiyor. Bunlarda hayatta sıcak para sağlayamazlar.

Bence Mctominay için 15-20 gözden çıkarılmıştı. Ve bonservisi alınabilirdi.10m civarı maaş istediği için geri adım atıldı. Burada ilginç olan Höjbjerg, Mctominay'dan Wendel'e geçiş. Ne olursan ol gel mantığı var herhalde.
Hojberg abartıldığıni düşünüyorum evet tekniği oyun görüşü iyi fakat temposu ve fiziği yıldan yıla düşüşe geçti İtalya istiyormus ya gitsin görelim.bakalim ne yapacak ,yani para gömülecek bir adam olmamalı bence

Cidden dejavu yaşıyoruz, şu orta saha sorunu çözülemeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt