- 24 Temmuz 2021
- 12.796
- 4.995
- 618
Kurtulduk derken zaniolo ya milli oyuncu ne forum yaOoohhhh kurtulduk be inşallah gerçektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtulduk derken zaniolo ya milli oyuncu ne forum yaOoohhhh kurtulduk be inşallah gerçektir
Fabrizio Menajerinden izin almadan haberi giremez biraz daha bekleycektirFabrizio dibindeki haberi kaçırmaz herhalde böyle bi şey olsa bu gece yazması lazım
Aynı durum bende de mevcut. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Bazen durup diyorum bu adam mevkisiz gibi. Sonra diyorum ulan aygir gibi adam bir form tutsa tek başına şampiyonluk potasinda tutar. Çok garip durumBi yanim gitsin diyo bi yanim sanki elimizde 50 milyonluk topcu var bi sicrama ile dunyayi sallayabilecek topcu bilemedim
Kari da versinler mi rtas30 + locatelli olsun işte...
Ben de ne hissettiğini bilmiyorum şu anda. Takım çok ofansif oluyor mantığım gitsin diyor ama yine de bir burukluk hissetmiyor değilim.Bi yanim gitsin diyo bi yanim sanki elimizde 50 milyonluk topcu var bi sicrama ile dunyayi sallayabilecek topcu bilemedim
40+ Lukaku'ya satmak üzere diye haberler var.Juvenin parası yok gerzek herif.vlahovici satamadılar daha
Zorunlu opsiyonlu kiralıktı sanırım.Kiralıktı ama evet bonservisini 30 milyon euroya yeni aldılar.
Olur neden olmasın. Ne yapayım 30 milyon locatelliye mi verelim şimdi...Kari da versinler mi rtas
Yok onlar 30+ bonusa almışlar bize Locatelli ayrı önerilmiş.30 verip birde locatelliyimi vereceklermiş, hadi be yürü git.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hy yalanladı az önce yaw.Juve yeni soruşturma yemedi mi ayrıca 30 verceklerini sanmıyorum kimseye
Ne farkederki?
zaha transferi bana kalırsa istisna, kimseye haber vermeden derinden hallettiler bu işi. kadir çetinçalı dediğimiz adam da 30 senedir klübün muhabiri, sanırım erden timur ile önceden de bir tanışıklıkları var hemşeri olarak. erden timur röportajında bayağı samimilerdi. daha önce bildiği transferler de olmuştu hiçbir halt bilmiyor demek biraz ağır olur.Adamın işi gücü yok Kadir'e mesaj mı atacak transferle ilgili.
Zaha transferini canlı yayındayken ilk defa duyan ve inanmayan bir adam Kadir sonuçta. Hiç bir halt bildiği yok.