Burhan Can Terzi: "Zaniolo, 30 milyon € + bonuslar karşılığında Juventus'a satılıyor"

Adamı her gün sata sata bi izleyemedik 3 maç. Transfer dönemi bugün bitse keşke de rahatlasak

Bi yanim gitsin diyo bi yanim sanki elimizde 50 milyonluk topcu var bi sicrama ile dunyayi sallayabilecek topcu bilemedim
Aynı durum bende de mevcut. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Bazen durup diyorum bu adam mevkisiz gibi. Sonra diyorum ulan aygir gibi adam bir form tutsa tek başına şampiyonluk potasinda tutar. Çok garip durum

Bi yanim gitsin diyo bi yanim sanki elimizde 50 milyonluk topcu var bi sicrama ile dunyayi sallayabilecek topcu bilemedim
Ben de ne hissettiğini bilmiyorum şu anda. Takım çok ofansif oluyor mantığım gitsin diyor ama yine de bir burukluk hissetmiyor değilim.

dogru bence locatelli fln bilmem ama 30 veren alır adamı

HY: bugün itibariyle Zaniolo için herhangi bir aksiyon yok. sakatlığı olmasa bugün 11 başlayacaktı.

Kilit atabilirsiniz konuya ewt.

Juve yeni soruşturma yemedi mi ayrıca 30 verceklerini sanmıyorum kimseye

Burhan var ya bu haber yalansa çok pis söverim sana. İnsanın ruh halini değiştiriyorsun bir anda...

Adamın işi gücü yok Kadir'e mesaj mı atacak transferle ilgili.

Zaha transferini canlı yayındayken ilk defa duyan ve inanmayan bir adam Kadir sonuçta. Hiç bir halt bildiği yok.
zaha transferi bana kalırsa istisna, kimseye haber vermeden derinden hallettiler bu işi. kadir çetinçalı dediğimiz adam da 30 senedir klübün muhabiri, sanırım erden timur ile önceden de bir tanışıklıkları var hemşeri olarak. erden timur röportajında bayağı samimilerdi. daha önce bildiği transferler de olmuştu hiçbir halt bilmiyor demek biraz ağır olur.

Geri
Üst Alt