Burhan Can Terzi: "Zaniolo, 30 milyon € + bonuslar karşılığında Juventus'a satılıyor"

Kurtulduk derken zaniolo ya milli oyuncu ne forum ya
Sevinenler barış alperden devam

Cidden anlayamıyorum bazılarının nefretini

Yazık. Haketmiyorlar aslında Zaniolo falan. Verecen ellerine sabri mabri küfür edecekler kendilerini rahatlatacaklar. İstedikleri bi günah keçisi bulmak. Zaniolo gider yarın zaha iki gol kaçırır ona çullanırlar. Bizim taraftarın g.tü çok kalktı sanırım.

euro2024 öncesi italyan milli takım oyuncusunu satmak da 30 verilmediği sürece yanlış olur. 30 da şuanki haline kimsenin vereceğini düşünmüyorum. Artık zanioloyu satmaktan vazgeçelim taraftar olarak.

Burhan 1 haber tutturunca 5 haber sallama jokeri kazandığını sanıyor. HY yalanlamış bile.

locatelli o seviye için kazma yav, geçen sene paso yuhalanıyodu zaten içerdeki maçlarda. zorunlu opsiyonsa ellerinde patlamış olabilir, kiralık verirler belki bize.
Acayip geri gitti ilk yilinda cok iyiydi zaten Sassuolo ve Euro 2020'de de muthisti

Bence de yollama ihtimalleri var ama ustune para vermezler hele 30m hic vermezler

hoca yalanladı,önümüzdeki maclarda bizimle dedi zaniolo için.

rodop klüpten iki kişiyi aradım kimseye doğrulatamadım diyor. italyan basınında da böyle bir haber yokmuş

Tuttomercato ve diger kolpaci sayfalar birsey yazmamis. Böyle birsey olsa simdiye birsey paylasirlardi herhalde

Geri
Üst Alt