Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.873
- 104.672
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğraşan son açıklamasında adını söylediği Oktay denilen adam... westerlo nun sahibi...Kulübün uğraşmayacağını düşünmüştüm zaten ama her kim uğraşıyorsa bu garibanla puştun tekidir. Alsın bunu da şikayet etsin.
tier 5 yapılmalı kaynağa bak
iş başa düştü gelecek sezon itibariyle avrupa türkiye ve gs ile ilgili duyum değil bilgi paylaşacağımHazar kimden öğreniyor peki?
Kimden duyuyorsa duysun yahu. Hazar transfer duyumu verdiğinde forumda bile inanan çıkmıyor bir gazeteci olarak ona o kadar güvenip kulübün yalanlamasını bile karşına alıp, kelleni nasıl ortaya koyarsın? Bu mudur gazetecilik yani? Burhan'ın demek ki benden farkı yokmuş.Hazar kimden öğreniyor peki?
hazar da yanlıs anlamısım diye acıklama yapmıs. ulan bir insandan gelen duyumu nası yanlıs anlarsın. götümden uydurdum ercan ıda basrole koydum demekten baska bir sey değil bu. burhan da düşmüş tuzağa. kaynak hazar'sa onu da almalılar o zaman.Hazar kimden öğreniyor peki?
haberden ziyade oktay ercan mı ne diye isim verdi. o yüzden sanırım.şikayetçi olan da o adammışNasıl iş olm bu? Transfer duyumu verdi diye adam mı tutuklanır.