- 15 Nisan 2010
- 21.727
- 5.776
- 1.858
İstediği kadar şikayetçi olsun yav ters kelepçeyle göz altına alınacak şey mi bu?haberden ziyade oktay ercan mı ne diye isim verdi. o yüzden sanırım.şikayetçi olan da o adammış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediği kadar şikayetçi olsun yav ters kelepçeyle göz altına alınacak şey mi bu?haberden ziyade oktay ercan mı ne diye isim verdi. o yüzden sanırım.şikayetçi olan da o adammış
Ters kelepçe yok bu arada. En azından burada paylaşılan son videoda gözükmüyor.İstediği kadar şikayetçi olsun yav ters kelepçeyle göz altına alınacak şey mi bu?
kelepçe yok yahu bırak tersiİstediği kadar şikayetçi olsun yav ters kelepçeyle göz altına alınacak şey mi bu?
kelepçe yok yahu bırak tersi
Evet şimdi izledim videoyu, twitter'da eller arkada bi foto görmüştüm o yüzden öyle sandım. Yine de bu şekilde göz altına alınacak ne var ben hiç anlamadım.Ters kelepçe yok bu arada. En azından burada paylaşılan son videoda gözükmüyor.
Bu da moda işte elleri arkaya alıyor mağdur yapıyorlar kendini...İstediği kadar şikayetçi olsun yav ters kelepçeyle göz altına alınacak şey mi bu?
birisinin ismini kullanarak o kişinin yapmadığı şey hakkında iftira atıyorsun. Mevzunun temeli bu aslında.Evet şimdi izledim videoyu, twitter'da eller arkada bi foto görmüştüm o yüzden öyle sandım. Yine de bu şekilde göz altına alınacak ne var ben hiç anlamadım.
he ya bir de hazar ı kaynak almış. te allamsizi gazeteci diye çalıştıranların... adam şansal ın oğlunu kaynak diye alıp kellemi koyuyorum diyo, mabadımdan uydurdum desen daha fazla saygı duyardım
Tamam anladım da ifadeye çağırırsın adam gelir zaten. Gitmediyse o başka.birisinin ismini kullanarak o kişinin yapmadığı şey hakkında iftira atıyorsun. Mevzunun temeli bu aslında.
bu alakayı kurabilmek için okumlamalarıma hız veriyorumgs transfer yapamadığı için adam tutuklandı ya memlekette
Şöyle düşün ben senin hakkında yalan bir şeyler söylüyorum. Sen bunun üstüne açıklama yapıyorsun arıyorsun yok böyle bir şey bu yalan benim ismimi karıştırmayın diyorsun ama senin adını kullanarak haberi yapmaya devam ediyorum sen de şikayetçi oluyorsun halka yalan bilgi yaymaktan dolayı diye. Olayın özeti bu aslında.Evet şimdi izledim videoyu, twitter'da eller arkada bi foto görmüştüm o yüzden öyle sandım. Yine de bu şekilde göz altına alınacak ne var ben hiç anlamadım.
kahvekonyak bile Hazar'dan daha ciddi kaynaktır.he ya bir de hazar ı kaynak almış. te allam
ortada bir suç varsa ya da yüksek suçlu olduğuna dair kanıt çağırmazsın. Gidip alırlar.Tamam anladım da ifadeye çağırırsın adam gelir zaten. Gitmediyse o başka.
Tamam abicim ben de diyorum ki hakkında her şikayet olan evinden böyle göz altına mı alınıyor?Şöyle düşün ben senin hakkında yalan bir şeyler söylüyorum. Sen bunun üstüne açıklama yapıyorsun arıyorsun yok böyle bir şey bu yalan benim ismimi karıştırmayın diyorsun ama senin adını kullanarak haberi yapmaya devam ediyorum sen de şikayetçi oluyorsun halka yalan bilgi yaymaktan dolayı diye. Olayın özeti bu aslında.
Sırf bu görüntüyü verdirmek için alınmış gibi geldi bana da.ortada bir suç varsa ya da yüksek suçlu olduğuna dair kanıt çağırmazsın. Gidip alırlar.
Senin dediğin olay tanıklarda vs geçerli
he görüntülerin ifşa edilmesi etik değil burada
yahu görüntü vermek için aldırılır mı? BCT kimSırf bu görüntüyü verdirmek için alınmış gibi geldi bana da.