burhan can terzi

ona muhabir dedik
büyük bildik
bi bildiği vardır dedik
haber almadan tüwit atmaz dedik

bizi aleme madara etmez dedik

o bizi
cooltext512804602140535.gif
etti...

Ben hala güveniyorum musiala konusunda tabi

Genel olarak güven 0

Bunu muhabir diye kim kaale alıyor yav, saçmalık.

Bu adamin su olayi kendi kaynak tarafinile yonetimdr karsi olan tarad - yani hep ciftbaslilik denen- durumu daha derinlestirecek ya da ortaya cikaracak.

Şimdi yayında hocayı, takımı vb. kötüler. Sezon içinde de kendisine tepki olduğunda hep bunu yaptı çünkü.

Harcamışlar bunu, bu da, Polyananın “dağ havası çok güzeldi” söyle mi gibi “kellemi koydum” söyleminde bulunmuştur. Tüm mesele buymuş, kendisinden dinlediğim kadar.

Insanda biraz akıl olmalı.

Hadi diyelim cidden ilgilendik ve bizim beceriksizliker oyuncuyu almaya kalktı, böyle bir adamın transfer sürecinde en küçük bir hata en küçük bir dikkatsizlik bile transferi tamamen çıkmaza sokabilir.

Sen hangi akılla bu kadar emin konuşabilirsin. Koskoca kulübün yöneticilerini nasıl karşına alırsın oyuncu mutlaka gelecek ben sözümün arkasındayım bu işe kellemi koydum falan dersin. Bizim beceriksizler kulübü her türlü çaresiz bırakıyor her hareketleri her eylemleriyle seni mi bırakmayacaklar.

Gerçekten tam bir akıl tutulması bununki. Zaten pek tutulan bir herif değildi artık kimse hiç bir şekilde sallamaz bunu.

Insanda biraz akıl olmalı.

Hadi diyelim cidden ilgilendik ve bizim beceriksizliker oyuncuyu almaya kalktı, böyle bir adamın transfer sürecinde en küçük bir hata en küçük bir dikkatsizlik bile transferi tamamen çıkmaza sokabilir.

Sen hangi akılla bu kadar emin konuşabilirsin. Koskoca kulübün yöneticilerini nasıl karşına alırsın oyuncu mutlaka gelecek ben sözümün arkasındayım bu işe kellemi koydum falan dersin. Bizim beceriksizler kulübü her türlü çaresiz bırakıyor her hareketleri her eylemleriyle seni mi bırakmayacaklar.

Gerçekten tam bir akıl tutulması bununki. Zaten pek tutulan bir herif değildi artık kimse hiç bir şekilde sallamaz bunu.
Bence bugünleri görerek ve bile isteye yaptı. Yani kendisine ilgi ile ilgili bir haber gelmiş olabilir, ancak hiç kimse bitti demez diyemez ve kulüp bu yalanlamayı yaptığında ise kelleci koyuyorum diyorsan amaç artık gazetecilik haber taraftarlık vs değil tamamen maddiyattır. Adamı YouTubede şu an 17 bin kişi izliyor ve hedef de buydu zaten.

Geri
Üst Alt