- 1 Ağustos 2009
- 47.228
- 49.557
- 4.878
İlla anayasa kitapçığı fırlatıp kriz mi çıkartalım hocam. Cmkda yazıyorYanlış.
Kanun öyle bir şey emretmez (davet). Savcı karar verir ona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla anayasa kitapçığı fırlatıp kriz mi çıkartalım hocam. Cmkda yazıyorYanlış.
Kanun öyle bir şey emretmez (davet). Savcı karar verir ona
Kötü bir şeyi mi normalleştirelim?Tamam işte iftira, birinin adını kullanmak ne dersen de yıllardır zaten basında olan şeyler yeni birşey değil. Onlarca yüzlerce benzeri vardır bu durumun
Gösterİlla anayasa kitapçığı fırlatıp kriz mi çıkartalım hocam. Cmkda yazıyor
Ben suç yok demiyorum. Gözaltına alınma meselesini anlamlandıramıyorum. Tekrar söyleyeyim bu işin normali mahkemeye verilir ve zamanı gelince mahkemesi görülür şeklindeydi normalde. Daha açık konuşamıyorum ama aynı olay 10 yıl önce olsa bu şekilde olurdu muhtemelenKötü bir şeyi mi normalleştirelim?
Göster
necmettinilhan.av.tr
savcının inisiyatifinde![]()
İfade veya Sorgu İçin Çağrı ve Zorla Getirme (5271 sayılı CMK. madde 145-146): Ceza Muhakemesi Hukuku, Ankara - Avukat Necmettin İlhan - Av. Necmettin İlhan
İfade veya sorgu için çağrınecmettinilhan.av.tr
dezenformasyon yasası 2022 de mi ne devreye girdiBen suç yok demiyorum. Gözaltına alınma meselesini anlamlandıramıyorum. Tekrar söyleyeyim bu işin normali mahkemeye verilir ve zamanı gelince mahkemesi görülür şeklindeydi normalde. Daha açık konuşamıyorum ama aynı olay 10 yıl önce olsa bu şekilde olurdu muhtemelen
Hocam savcı karar veriyor tabi ama inisiyatifi gösterirken kanunun öngördüğü şartları dikkate alması gerekiyor.
Daha fazla yorum yapamıyorum malesef ama üzücü bir durum burhanın meselesidezenformasyon yasası 2022 de mi ne devreye girdi
Hocam anlatamazsınİlla anayasa kitapçığı fırlatıp kriz mi çıkartalım hocam. Cmkda yazıyor
biz seninle çömez avukatlar gibi didişip dururuzHocam savcı karar veriyor tabi ama inisiyatifi gösterirken kanunun öngördüğü şartları dikkate alması gerekiyor.
Neyse biz muhtemelen anlaşamayız @Cihangir Göktaş bey bu işlere aşinadır bizi aydınlatır
buraya kadar gelmemeliydi ama o da kendine biraz çeki düzen versin. İnsanların ismini böyle kullanmasın kanıtı yoksaDaha fazla yorum yapamıyorum malesef ama üzücü bir durum burhanın meselesi
FBLiler nıye alınmıyor hocam?Yahu neyini anlamıyorsunuz? Adamın hakkında şikayet var. Bu yalan haberin kaynağı şu şahıs dediği için adam da bunu şikayet ediyor... bu durumda da alacaklar ifadesini işte... bugün de kaan ifadesini almak için aldılar dediler ama yine gözaltı algısı yapıldı...
İçinizden birisi mesela beni halkın önüne atsa ve ben de o kişiden şikayetçi olsam gelir sizi de alırlar götürürler...
Gitsin ben azizden bunu duydum desin duymadığı halde bak nasıl alınıyorlar... fenerliler bunun gibi salak mı? Yalan haberi atıyorlar ama şundan bundan duydum demiyorlar...FBLiler nıye alınmıyor hocam?