- 27 Ocak 2010
- 139.778
- 106.202
- 5.648
avukat emre özcan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Furkan Korkmazavukat emre özcan mı
Ne Recep ne???????????
Erden timur derken Sn deyin!!Ne Recep ne
Amad Diallo neyiniz oluyorboyle evladim olsa evlatliktan reddederim.
ben de cok arastirdim ama bir baglanti bulamadim. sadece isim benzerligi muhtemelen.Amad Diallo neyiniz oluyor
avukat yarım yarım yarıyor
yani küfür edeceksem 1 kere edeceğim onu da hakkıyla etmem lazım@Emrah Duvar @Batıkan Kanarya
normal sartlarda , sıradan ınsanların basına gelen bu tarz ''hafif''mevzularda gozaltı kararı verılmesı nadir gorulur .batıkanın dedıgı gıbı. Savcılıga Sıkayet edilirsen savcı ıfadenı alması ıcın karakola yazı yazar .karakoldaki ben de senı ararım kardes ıfade vermen lazım ne zaman gelebılrırsın derım sen de ''salı gunu x saatte musaitim'' dersın eger verdıgın tarıh uzak bır tarıh degılse(genelde 1 hafta makbuldur) tamam derım not alırım sonra savcının kalemını arararım bılgı verırım. Verdıgın tarıhte gelır karakola ıfadenı verırsın.
Burhanın durumuna gelıcek olursak. Gözaltı kararı karakola geldiğinde gözaltı sebebi yazar , savcı serh duser yani hatta bız ordan anlarız adamın tuutklanıp tutuklanmayacagını. ''süreklilik arz eden fiil'' yazar mesela. Muhtemelen iddialarına ısrarla devam ettiği için pes etmedıgı ıcın suc süreklilik arz etmiş gibi degerlendırdi savcı , o yuzden gozaltı kararı verdı kı aniden mudahale edebılmiş olsun.
Şöyle düşünün diyelim ki emrah bana küfretti ben gittim şavcıya sıkayet ettım. Fakat emrah kufurlerıne devam ettı , suç sürekli hale geldi ve emrah da bunu ıspatlarsa savcı hemen gozaltı verır gidin alın getırın der polise.
Durum zannımca böyledir.
yok lan gozaltından korkmayın ıfade verıp cıkıyorsunyani küfür edeceksem 1 kere edeceğim onu da hakkıyla etmem lazım
çok uzun tutma ihtimali var yayok lan gozaltından korkmayın ıfade verıp cıkıyorsun![]()