- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Galatasaray yönetimi Bursa'da takimini yalniz birakmayan 3 taraftarina yeni sezon kombinesi hediye edileceği öğrenildi
Ajansspor
Ajansspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden kombine ?
Futbol , basketbol , voleybol demeden iç saha deplasman demeden maça gidenlere neden kombine yok o zaman ?
Ua tayfası yine kıskanmış
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kiskanir tabi.Her deplasmana git.Ayiptir soylemesi biyerlerin cikana kadar bagir.Basketbol,voleybol her turlu bransta destek ol.800 tl yi basan kombine alsin yok ya.
onların zaten iç dış maclara girme sorunları deplasmanlara götürlme getirilme sorunları yokki kıskansın
Kiskanir tabi.Her deplasmana git.Ayiptir soylemesi biyerlerin cikana kadar bagir.Basketbol,voleybol her turlu bransta destek ol.800 tl yi basan kombine alsin yok ya.
Yav Eskişehirde'yken otobüsle ,trenle uğraşmayım diye uA'nın organize otobüsleriyle Bjk maçına gitmiştim.Biletixten kendim almıştım bileti bu arada ama o ellerindeki biletle loca alınırdı. Karaborsa satsan ne alınacağını söylemyorum bile. Hatta maça gittiğim biletleri de saklardım eğer bulursam paylaşabilirim üzerinde ''misafir biletidir satılmaz'' gibi bir şey yazar. Kombine falan kesmez uA'yı. Direkt loca vermeliyiz belki tatmin olurlar.Kiskanir tabi.Her deplasmana git.Ayiptir soylemesi biyerlerin cikana kadar bagir.Basketbol,voleybol her turlu bransta destek ol.800 tl yi basan kombine alsin yok ya.