Bursa Maçına Giden 3 Taraftara Kombine

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Galatasaray yönetimi Bursa'da takimini yalniz birakmayan 3 taraftarina yeni sezon kombinesi hediye edileceği öğrenildi

Ajansspor

Neden kombine ?

Futbol , basketbol , voleybol demeden iç saha deplasman demeden maça gidenlere neden kombine yok o zaman ?

tek maça hemde bursa gibi tırıvırı maça 800 lira veren adamın zaten maddi sıkıntısı yoktur kombine gereksiz olmuş sanki

800 tl ye kombine almis oldular..

Ua tayfası yine kıskanmış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kombineden ziyade futbolcularla bir araya getirilme ne bileyim antrenman sonrası bir yemek, sohbet tarzı birşey yapılsaymış daha iyiymiş.

Kiskanir tabi.Her deplasmana git.Ayiptir soylemesi biyerlerin cikana kadar bagir.Basketbol,voleybol her turlu bransta destek ol.800 tl yi basan kombine alsin yok ya.

onların zaten iç dış maclara girme sorunları deplasmanlara götürlme getirilme sorunları yokki kıskansın

gercekten bir jest yapılabilirdi ama kombine gerek yok bir basın toplantısı yada tesislerde bir yemek kombine olunca burda başta olmak üzere cefakar taraftarımız haliyle kıskandı :) sonucta adamların parası var keyfine geldiler

Kiskanir tabi.Her deplasmana git.Ayiptir soylemesi biyerlerin cikana kadar bagir.Basketbol,voleybol her turlu bransta destek ol.800 tl yi basan kombine alsin yok ya.

Gören de deplasmana gidip para harcıyorlar ya da hiç beleş bilet almamışlar sanacak.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sanki o her maça gidenler ceplerinden para harcıyor da bunları kıskanacaklar :asd: Yav Eskişehirde'yken otobüsle ,trenle uğraşmayım diye uA'nın organize otobüsleriyle Bjk maçına gitmiştim.Biletixten kendim almıştım bileti bu arada ama o ellerindeki biletle loca alınırdı. Karaborsa satsan ne alınacağını söylemyorum bile. Hatta maça gittiğim biletleri de saklardım eğer bulursam paylaşabilirim üzerinde ''misafir biletidir satılmaz'' gibi bir şey yazar. Kombine falan kesmez uA'yı. Direkt loca vermeliyiz belki tatmin olurlar.

hayatinizdakac kere uA nin deplasman organozasyonuna katildiniz? duymuslar bi bedaba bilet, otobus.. on

Bursa maçında neden yoktun. Neden destek vermediniz.

Yönetim güzel bir jest yapmış. Tbrkler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes zamanında yerini bilse, bunlar gayet güzel karşılanırdı. Malesef yüz vere vere ne hale geldi. Taraftarsan menfaat gözetmeksizin tabii ki destekleyeceksin. Menfaat varsa zaten işin içinde, senin orada bulunma amacın tamamen cebini doldurmaktır. Tabii bunu yapanlar için söylüyorum. Tüm hepsi şöyle böyle diye bir itham asla yok. :)

Gayet güzel bir jest olmuş.

Geri
Üst Alt