Bedavacılıktan dem vurmaktan ziyade bizzat içlerinde olduğumdan her konuda olduğu gibi bu konuda da beni rahatsız eden durumları söylemekten çekinmem.Cümle cümle gidelim. Öncelikle herkes İstanbul'da yaşamıyor, şunu bir öğrenin.O saydıkların ve kadın basketbol maçı da her şehirde olmuyor.Adamın şehrinde maç olmuyor ve öyle şehir şehir gezecek imkanı yok diye eleştirme hakkını da elinden almak gibi bir saçmalığa girmeyelim ayrıca gitmese bile Galatasaray'a yakışmayacak işlerde bulunanları eleştirmezse zaten onun taraftarlığında sıkıntı vardır. En iyi Galatasaraylılık kriteri de maça en çok gitmek ya da koreografi için statta yatmak değildir , milletin işi gücü var.Ayrıca iş güçten dolayı öyle Gs nerde ben orada gibi gezecek imkanım yok ama ayağıma şans geldiğinde de ben şahsen gidiyorum başıma iş gelmezse yarın da bayan basket maçına gideceğim. İlk cümleni şöyle bir çizelim.
Ekli dosyayı görüntüle 13745
2. paragrafına kısmen hak veriyorum Polat döneminde Biletix'te olmayan bilet kadar ellerinde bilet görmüşlüğüm vardı hatta biraz sonra aşağıda paylaşacağım bileti de daha ilk uA organizasyonunda başkanın elindeki tomardan kendim değiştirmiştim başkan dediğim de Anadolu Üni'den sorumlu uA başkanı bu da ne oluyorsa

düşün yani bu elemanda bile bu kadar bilet vardı öyle ayağa düşmüştü yani. şu an o kadar değil en azından sayıları azaldı ve her kötü sonuçta istifa diye bağırıyorlarsa Galatasaray'ı düşündüklerinden değil ,kendi çıkarları içindir tıpkı her yenilen golde hatta ve hatta basket maçında bile Fatih Terim diye bağırmaları gibi.. Katılmadığım noktaya gelince Galatasaray'ın başkanının işi, tribün kapatıp hayır yapmak değildir. Tek bir bilete bile 800 lira para veren yönetimi ben daha fazla eleştiririm.Akılsızlıktan başka bir şey olmayacaktı Ünal Aysal da dedem falan değil. Galatasaray'ın menfaatleri de kralından önce gelir.
Bu saçma maç için tek bilete 800 lira hayatta vermem ama o parayı GSStore'da gönül rahatlığıyla harcayabilirim tabi para edecek kaliteli işler bulabilirsem.Bazılarının maça gitmemek için kendince mantıklı yüzlerce sebebi olabilir ama belki de senden daha fazla maddi katkısı vardır. O da böyle gösteriyordur kulübe olan bağlılığını. Eskişehir'de okurken 4 yıl boyunca hiç üşenmeden 400 km yol + masraf yapıp, Ümit'in son saniyede koyup turladığımız Fortis maçı da dahil Sami Yen'deki tüm Fener derbilerine , Bjk maçlarına ve hatta çoğu Anadolu maçlarına gittim.Hatta öğrenci halimle Nonda'nın şampiyonluk maçındaki bilete 250 lira verdik 2 arkadaş . Ve hatta o arkadaşım sırf maç için kalkıp Adana'dan gelmişti. Eskişehir'de finalden çıkıp koşa koşa otogara gidip İstanbul'da maç izleyip akşamına geri döndüğümü biliyorum. Yani kısaca kimin neyi ne için eleştirdiğini bilmeden öyle sert çıkmayalım, uA da azalarak bitecek inşallah.
Bilet çoktu ama bunları bulabildim tabi hepsinin ücreti, kdv'sine kadar ödenmiştir. Neyse tek derdi Galatasaray olan adam zaten Ünal Aysal'dı , uA'ydı, Fatih Terim ,Mancini'ydi gibi isimlerle , kısırdöngülere kafa yormaz gider maddi manevi desteğini verir, işine bakar. Biz de böyle birbirimizi yer dururuz.
Ekli dosyayı görüntüle 13747