Bursa'da ortalık karıştı! | Maç İptal Edildi

Cevap: Bursa'da ortalık karıştı! | Maç İptal Edildi

baştan aşağı apaçi bir grup bursa taraftarı. örnek vereyim; bizim kampüsten bir kız var, dışarıdan falan bakınca gayet, naif, sevecen, kibar biri. iyi kötü muhabbetimiz var. bugün facebook iletisi şöyleydi; '''beşiktaş seninle ölmeye geldik.' bu sefer olayda mecazi bi durum yok gençler :) bekliyoruz. '' kanım dondu lan.kızı, yaşlısı, çocuğu falan yok bu işin.içlerine işlemiş faşizan duygular, istanbul düşmanlığı.bu yüzden asla büyük olamayacak bu camia.

Şu araba yakanlar en ağır hapis cezasına çarptırılıp, zararı sahibine ödenmezse yazıklar olsun bu ülkenin hukuk sistemine.

önce karanlık odada bezbol sopasıyka kime gelirse vurcan. 1 ay karanlık odada duracaklar. fareleri alttan sızdırcaksın. bidaha yaparsan 2 ay karanlıkta kalırsın diceksin. bizim millet bundan anlar..

Resmen skandal ya. O valiyi, emniyet müdürünü derhal aciga alsinlar. Gerizekalilar. Böyle karar mi verilir? Bilmiyormusun olay cikacagini? Skandallar ülkesi olduk ya. 3. dünya ülkesi gibi. Yaziklar olsun

Maç iptal edildi. Belirlediğin kişilerin hepsini en ağır şekilde cezalandırıp, Bursaspor' u da kümeye düşüreceksin. Bak bakalım bu saatten sonra kim ne taşkınlık yapabiliyor. Zaten kanımca TFF' de sporda şiddet yasasını ilk uygulamasını yapmak istiyordu.

NTVSPORda var görüntüler.

Büyük bir ihtimalle olayları provake eden küçük bir grup var.Yılanın başını ezersen bir daha böyle durumlar olmaz.

Hapis İlyas hapis. Araba yakanları sporda şiddet yasasından da değil, kundakçılıktan basacaksın cezayı 15 sene mi, 20 sene mi neyse. Kaba etleri çürüsün hapiste.

Aha statta yapılan tezahürata bak. "Ararım, sorarım, sorarım seni her yerde, ıssız gecelerde, Beşiktaş nerde?" Olayın özeti bu sanırım.

azizenin parmagi var bu iste, ben bunu bilir bunu yazarim agalar.

İşin ilginci bu 2.olay daha ağır yaptırım olmalı..

Irmakta örnek veriyor..Daha önce kadıköyüde ve Ali samiyendede oldu nezaman oldu..Maç iptal edildimi..

olsun gelecek sezon çekerler:)

Gündem değişdi bizim işimize gelir.
Medya haber bulamadığı içi seçime çomak sokuyordu.Telegol falan susmaz..Beşiktaşın kupa maçı öncesi işine geldi.

Hıııııı anladım, bilmiyordum.

Bursa taraftarının çoğu böyle, gözlemlerim bu.Üç istanbul takımından tut, Trabzona kadar.Herkesten nefret ediyorlar ve düşmn belliyorlar

Asıl maç Pascal-Nihat arasında birazdan:asd:

baştan aşağı apaçi bir grup bursa taraftarı. örnek vereyim; bizim kampüsten bir kız var, dışarıdan falan bakınca gayet, naif, sevecen, kibar biri. iyi kötü muhabbetimiz var. bugün facebook iletisi şöyleydi; '''beşiktaş seninle ölmeye geldik.' bu sefer olayda mecazi bi durum yok gençler :) bekliyoruz. '' kanım dondu lan.kızı, yaşlısı, çocuğu falan yok bu işin.içlerine işlemiş faşizan duygular, istanbul düşmanlığı.bu yüzden asla büyük olamayacak bu camia.

Malesef öyle bursasporlu arkadaşım az bile yaptılar diyor. İstanbul düşmanlığı var hepsinde bunun galatasarayı beşiktaşı fenerbahçesi yok istanbul takımına kin dolu adamlar.

Bursa taraftarının çoğu böyle, gözlemlerim bu.Üç istanbul takımından tut, Trabzona kadar.Herkesten nefret ediyorlar ve düşmn belliyorlar

evet Merih, tüm bursalilar tü, kaka, onlar zaten Türk degiller, hepsi kaka, tamam Merih, tamam.

Evet bu sene trabzon taraftarındanda nefret ediyorlar oysaki geçen sene çok iyilerdi hatta şans değil onlarında payı var vermediler maçı helal olsun diye yere göğe sığdıramıyorlardı. Şimdi neymiş Trabzon bunlara küfür etmiş Fenerbahçe şamp. olsunmuş sanki kendilerinin hiç yapmadığı birşey bu. Öne geçene kinleniyorlar onlara kalsa en mükemmel onlar :)

evet Merih, tüm bursalilar tü, kaka, onlar zaten Türk degiller, hepsi kaka, tamam Merih, tamam.

Kardeş ben de Bursa da yaşıyorum, bursalılar mı dedim, bizde gittik maç izledik gördük.Taraftarın çoğu diyorum, teksas tribününden tut, kalanına kadar.Çoğu kin ve nefretten besleniyor.

Hapis İlyas hapis. Araba yakanları sporda şiddet yasasından da değil, kundakçılıktan basacaksın cezayı 15 sene mi, 20 sene mi neyse. Kaba etleri çürüsün hapiste.

Aha statta yapılan tezahürata bak. "Ararım, sorarım, sorarım seni her yerde, ıssız gecelerde, Beşiktaş nerde?" Olayın özeti bu sanırım.

Aynı görüşteyim bende ama,bu olayları çıkaranlar küçük bir grup.Yapılacak araştırmada ortaya çıkar büyük ihtimalle.Bunlara anasından emdiği sütü burnundan getirirsen o zaman kimsede bunları yapacak yürek kalmaz.

Telegol'e malzeme çıktı.. :)

Geri
Üst Alt